K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: K Focal Electra 1028, aky zosilnovac? (2)
Jak chces 100% "vypnout" B-Z?
Pocity ze zvuku na mysli nemam a proto jsem o nich nic nenapsal. Nejdriv pls cti, az pak reaguj. Evidentne to delas obracene, kdyz pises o tomhle....
Pocity ze zvuku na mysli nemam a proto jsem o nich nic nenapsal. Nejdriv pls cti, az pak reaguj. Evidentne to delas obracene, kdyz pises o tomhle....
Vtip je v tom, ze to nie je nutne "vypnut" na 100%.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Neslovickar. Cim?
DSOTM
Hlavně až na tu sejšn poneseš proviant, vynech česnekovou pomazánku, zcela zákonitě by její odér mohl dráždit jiné, než slechové smysly, které je třeba odizolovat. Ať to celý nekrachne na nevhodnym bufetu.
Hlavně až na tu sejšn poneseš proviant, vynech česnekovou pomazánku, zcela zákonitě by její odér mohl dráždit jiné, než slechové smysly, které je třeba odizolovat. Ať to celý nekrachne na nevhodnym bufetu.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Všechno jedno, vydrážděnej nebo ne, zajímalo by mě, jestli uslyším jakýkoliv rozdíl.
Ne co je lepší, jen ten případný rozdíl .
Ne co je lepší, jen ten případný rozdíl .
Pitrs, odkazem ta na rozcestnik na clanky spisany, "guruom" v tejto oblasti, Floydom Toole:
- https://www.audiosciencereview.com/foru ... ost-212103
- https://www.audiosciencereview.com/foru ... ost-212103
Dark
No tak zřejmě to bude u Kychtaxe, rmi a atc. Tam ty svoje hires, nehires asi rozeznaš. Kdyby to bylo u dadafta z vedlejsiho vlakna, neslysel bys změnu, ani kdyby ti pouštěli dopravní situaci na Impulsu vs Velkou bránu kyjevskou, on si totiž nechal zafačovat na bednách vejšky. Zřejmě migréna, zastrčil jim pod závěs i brufen.
No tak zřejmě to bude u Kychtaxe, rmi a atc. Tam ty svoje hires, nehires asi rozeznaš. Kdyby to bylo u dadafta z vedlejsiho vlakna, neslysel bys změnu, ani kdyby ti pouštěli dopravní situaci na Impulsu vs Velkou bránu kyjevskou, on si totiž nechal zafačovat na bednách vejšky. Zřejmě migréna, zastrčil jim pod závěs i brufen.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero:
Neptal jsem se na odkaz na rozcestnik.
Ptal jsem se na to, o cem jsi psal: jak vyradis vliv B-Z, tedy napr. stresu, nalady, rozpolozeni, fyzickeho stavu, roztekane ci naopak laxni mysli, neidentifikovatelneho duvodu, ze to dotycnemu dnes "neposloucha" atd. atd.
Neschovavej se za googleni a odpovez primo, jak konkretne toho docilis.
Neptal jsem se na odkaz na rozcestnik.
Ptal jsem se na to, o cem jsi psal: jak vyradis vliv B-Z, tedy napr. stresu, nalady, rozpolozeni, fyzickeho stavu, roztekane ci naopak laxni mysli, neidentifikovatelneho duvodu, ze to dotycnemu dnes "neposloucha" atd. atd.
Neschovavej se za googleni a odpovez primo, jak konkretne toho docilis.
PítrsPraha píše: ↑04 říj 2019 22:57Mimochodem, proc ses Bunto vyhnul odpovedi na posledni odstavec tohoto prispevku?
post208254.html#p208254
Niekto nevie ani čítať s porozumením?? Základná škola nebola? Odpoveď si dostal, len sa ti nejako vyhýba schopnosť (ochota?) pochopiť.Nikdy se ti nestalo, ze to same album te jednou uplne pohltilo a uzil sis ho "jako nikdy jindy" a podruhe te nebavilo ho poslouchat? Nebo ze jednou ti aparatura hraje bozsky a jindy nic moc, na totozne hudbe? Nikdy jsi nevplul do zvukoveho obrazu a jindy hudba znela odtazite? Neznam milovnika hudby, ktery by tohle neznal. A duvodem je prave to B az Z, ktere se meni nezavisle na vuli dotycneho. Prestoze A je objektivne porad shodne.
Ak sa B-Z nestihne zmeniť, tak jediné, čo môže mať na zmenu výsledku vplyv, bude to A, ktoré sa zmení a ktoré chceme identifikovať.BVa píše: ↑04 říj 2019 22:37Sám píšeš, ze aj pri rovnakom "A" (zvuk) v tom tvojom vzorečku sa mení výsledok vplyvom B-Z..Takže to tvoje rozhodovanie nemá nič spoločné so zmenou zvuku, ale len s tvojou psychickou labilitou danou zmenou B-Z. Hodnotíš na základe zmeny emócií, nie zmeny zvuku. Jednoducho "emoce cloumají vašim majestátem".Len ten rozum chýba, ale čo už.. .
Ak chceš hodnotiť A ( o čo tu ide, nikoho nezaujíma tvoja psychoanalýza..) tak všetko ostatné musíš vylúčiť napr. rýchlou zmenou A, aby sa B-Z nestihli zmeniť. Je známy fakt, že sluchová pamäť ( nutná pre porovnanie zvukového podnetu) je veľmi krátkodobá.
"Polopatistickejšie" to už nejde.. Jedine lopatou po hlave. Alebo skús toto , možno sa ti v búdke rozsvieti
Naposledy upravil(a) BVa dne 05 říj 2019 06:59, celkem upraveno 1 x.
Pitrs, znovu zopakujem, ze ak si nieco nevies predstavit tak to este neznamena, ze to nejde. A ak ta to naozaj zaujima, tak si to musis zvladnut nastudovat i sam. Ja si idem "googlit" ine veci...
Miero, on niečo tuší,
len "emočná labilita" mu to nedovolí priznať..B-Z se nemusi nutne menit, pokud je poslechova seance dostatecne kratka (treba do 30 min).
Ale muze (treba vliv stresu) a nemusi (v tu dobu se z vnitrnich pricin treba nelze "zaposlouchat", myslenky tekaji, pro priklad...).
Nechci se pouštět do zdejší "odborné" diskuse, ale jednu poznámku přidám. Zajímalo by mě, jestli je ti Pitrspraha známo, kolik B-Z proměnných tě ovlivňuje když přijdeš z práce a sedneš si ke svému novému, krásnému, luxusnímu přístroji, máš ho i v logu (to mluví samo za sebe) , a začneš ho poslouchat. A že to platí, to o B-Z proměnných i u jiných nových, skvělých, luxusních přístrojů, hraček, pro dospělé kluky ( platí i pro jiné kluky a jejich hračky). A jestli tušíš, že až mi tu poznámku o vlivu nadšení (B-Z) z nové hračky budeš vyvracet, že z tebe mluví zase i B-Z ?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Strejdin:
Diky za tu poznamku. Veci, o kterych pises (krasny atd. tedy vnimany pomoci 5 lidskych smyslu) urcite hraji nemalou roli pri "sighted" testech.
Zde je rec o "non sighted" testech a vlivu hormonu, psychiky, stresu, rozpolozeni... Ale nejsi sam, komu to stale neni jasne... .
Diky za tu poznamku. Veci, o kterych pises (krasny atd. tedy vnimany pomoci 5 lidskych smyslu) urcite hraji nemalou roli pri "sighted" testech.
Zde je rec o "non sighted" testech a vlivu hormonu, psychiky, stresu, rozpolozeni... Ale nejsi sam, komu to stale neni jasne... .
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Miero:
Dvakrat jsem ti polozil primou otazku, ktera vychazela z tve piznamky. Dvakrat odpovidas ukrokem stranou, neschopen prime odpovedi. Ano, relativizovat bez argumentu se da vse.
Dvakrat jsem ti polozil primou otazku, ktera vychazela z tve piznamky. Dvakrat odpovidas ukrokem stranou, neschopen prime odpovedi. Ano, relativizovat bez argumentu se da vse.
Pitrspraha, já myslím že je to po té několika stránkové diskusi jasne úplně všem, a jak jsi jistě správně pochopil, v non sighted prostě nejsou ty pomocné berličky, které by ti pomohli s tím co slyšíš, tedy bez B-Z zraku ,.. ..no a pak pochopitelně přichází B-Z stres.