Pomoc s vyberem: Propojeni PC se zesilovacem

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pomoc s vyberem: Propojeni PC se zesilovacem

Příspěvek od terahera »

Jj,z RG62 jsem taky začínal *2thumbsup* Je pravda,že jsou levné a oproti Tesco RCA,kterýma jsem začínal,tak velký skok *thumbs up*

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

Vsechno to vstrebavam, nebojte se ze ne.
Dneska dorazily repro. Jen pro upresneni jsou to B&W DM 610i a jsou to hooovada. Teda puvodne mely jit na pracovni stul s monitorem, ale tyhle budou potrebovat samostatny stojany, ktery vyresim koupi dvou drevenych stolicek z Ikey, at to trosku jde k nasemu interieru. Nasteti pritelkyne ma pochopeni:-)
Kabely urcite taky poresim podle vasich rad. Zvolim asi cenove stredni cestu a uvidi se. Kdyztak vymenim casem.
Jeste podam zpravu, az bude vsechno ve finale. Zitra dorazi zesik

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Cenově střední cestu?Takže něco levnějšího než třeba tyhle http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... /org-2-7m/
:D :D :D
Samozřejmě žertuju,jen pro představu cen kabelů,ať se máš od čeho odpíchnout k té střední cenové :)

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

prestaňte ho, chudáka, strašiť cenou striebra, lebo na to všetko zanevrie. :D

Kable rieš ako jednu z posledných bižutérii, keďže majú na reprodukciu veľmi malý vplyv oproti iným dôležitým aktívnym komponentom a zvlášť sa ukážu až pri vyladenejšej zostave, ktorá je častokrát ale aj cenovo inde.

Aké stoličky chceš kupovať? Dáš link, prosím?

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

mezi zesik za 3000 a dane bedny bych vzal obyc dvoulinku 2x4, nic moc tim nepokazis

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Jak jsem kdysi hledal stojany, tak jsem uvažoval i nad levnou alternativou http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/produ ... ui=desktop, lze určitě najít i něco levnějšího.

Jen malé odbočení. Teď mám AQ stojany, ale vyměnil bych je za něco takového http://zahrada1.cz/sloupy-25-m-podstavc ... er-20.html, na to žádný hifi stojan nemá.

O kabelech jsem už psal a jsem rád, že Pavel má podobný názor.

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

terahera píše:Cenově střední cestu?Takže něco levnějšího než třeba tyhle http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... /org-2-7m/
:D :D :D
Samozřejmě žertuju,jen pro představu cen kabelů,ať se máš od čeho odpíchnout k té střední cenové :)
No jasne, prodam auto, garaz, motorku, vsechny fotaky a vezmu si pujcku na 100 000,- a budu mit kabely :-D
To ja vim, jak jsou tyhle audiofilsky vecicky drahy.

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

LawIAR píše:prestaňte ho, chudáka, strašiť cenou striebra, lebo na to všetko zanevrie. :D

Kable rieš ako jednu z posledných bižutérii, keďže majú na reprodukciu veľmi malý vplyv oproti iným dôležitým aktívnym komponentom a zvlášť sa ukážu až pri vyladenejšej zostave, ktorá je častokrát ale aj cenovo inde.

Aké stoličky chceš kupovať? Dáš link, prosím?
Tyhle by mely byt Odvar: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20249330/
:-D Vyskove budou akorat podle zarizeni naseho bytu a vyskou repraku.

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

svartenatt píše:Jak jsem kdysi hledal stojany, tak jsem uvažoval i nad levnou alternativou http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/produ ... ui=desktop, lze určitě najít i něco levnějšího.

Jen malé odbočení. Teď mám AQ stojany, ale vyměnil bych je za něco takového http://zahrada1.cz/sloupy-25-m-podstavc ... er-20.html, na to žádný hifi stojan nemá.

O kabelech jsem už psal a jsem rád, že Pavel má podobný názor.
Hmm, ty v tom prvnim linku jsou taky mozny.
Ty sloupy z Aten jsou strasny. Jeste vedle sadrovyho trpaslika a umelohmotnyho plamenaka a kyc jak bic je na svete :-D

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Kýč, ale pevností je to dokonalé.

Tak až to budeš všechno mít, dej vědět jak to hraje.

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

Mam to doma, ale nevim si rady se zapojenim. Mezi repro-zesik, je mi to jasny. U https://www.music-group.com/Categories/ ... 22/p/P0A31 si ale nejsem jistej, jak ho spojit se zesikem.
Mam doma kabel jack-2x cinch a potom kabel jack-jack.
Potrebuju tedy misto kabelu jack-2x cinch kabel 2x cinch-2x cinch.
Uz se na to strasne tesim, tak bych jeste tedka skocil do elektra.
Diky za rychle rady.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

RCA kabely se cinchema na obou stranách.Na té krabičce do output L R,na zesiku do jakéhokoliv vstupu,kromě pnono.Predpokladam,že to budeš muset nastavit i compu,aby věděl,že má tu krabičku používat místo interní zvukovky

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

terahera píše:RCA kabely se cinchema na obou stranách.Na té krabičce do output L R,na zesiku do jakéhokoliv vstupu,kromě pnono.Predpokladam,že to budeš muset nastavit i compu,aby věděl,že má tu krabičku používat místo interní zvukovky
Diky, uz jsem to po komunikaci s kamosem audiofilakem dal dohromady. Kabel mam objednany. Ted uz bude jenom lepe, ale ma to porad rezervy, coz je dobre. Je co zlepsovat.

otak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otak »

Tak sestava doma hraje, otestovana a je to pecka. Jsou tam slyset veci, ktere jsem predtim neslysel. Jeste nemam mozna stastne rozestavene repro, ale da se nejak vykouzlit vic prostorovy zvuk? Jaky z komponentu by mohl v tomhle stradat? Je to spise "chyba" zesiku, repro, externi zvukovky nebo snad kabelu?
Jak to je asi u vsech tady na foru, tak porad clovek tak nejak ma tendenci hledat to spravne pro nej. Momentalne mam sestavu za 10 000,-, ale klidne rad pridam, jen najit to, co by mohlo byt tou Achillovou patou. Pomohl by treba DAC od Cambridge Audio?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Strádá poslechová místnost :lol:. Jak to máš uspořádané kolem sebe? Nejvíc dělá prostor kolem beden a posluchače a pak máš PROSTOR *jupi*. A samozřejmě vhodně zvolené nastavení pravá a levá reprobedna vs tvůj sluchový snímač též známý jako uši. Právě jsi rozchodil poskládanou sestavu a napíšeš, chci ať to hraje líp, řekněte co koupit. Nechápu jádro pudla, proč jsi rovnou neposlechl u někoho doma za láhev dobrého moku ať víš do čeho jdeš a co lze za dané peníze cca očekávat, případně za co si připlatit? Polaboruj s tím umístěním reprobeden, je to nejzajímavější disciplína, která umí přinést hodně zlepšení a výhoda ..... JE GRATIS!

Odpovědět