konecne jsem se rozhoupal, ze na stary kolena si uziju trosku lepsi muziky.
Tim, ze jsem dost na pocitaci, tak je pro me jednodussi si trosku potunit zvuk z neho.
Vybral jsem si zatim jen repro B&W 610i, ktere mi dorazi tento tyden. V PC mam momentalne zvukovku jen na zakladni desce, ale netusil jsem, jak moc udela vest zvuk (a obraz) pres HDMI z grafiky. To vam zni uplne jinak, lehce postelovat ekvalizer a je to uplne jiny level. To jen tak mimo msu

Takze, jak dostat ten zvuk z PC do mych usi v dobre kvalite a dostupne cene? Rozpocet na hudbu (krome jiz zakoupenych repro), mam cca 4000,-. Za 2500,- bych rad koupil stereo zesilovac. Neco starsiho mi vubec nevadi. A premyslel jsem nad usb DAC kolem tisicovky+kabely.
Mam rad dobre znejici hudbu (rock, elektro, industrial, ale klidne i klasiku a trosku na hry, ale fakt jen okrajove). Mistnost je 5*3m, vysoke stropy, ruzne regaly, police, zavesy...
Jsem zacatecnik, tak na me, prosim, pomalu, ale rad se priucim. Hodne jsem toho za posledni tyden prolezl po ruznych forech, ale je to co kus, to jiny nazor. Nekdo uprednostnuje usb DAC nekdo interni zvukovky...
Otazka tedy je: Jaky zesilovac k tem B&W a jak pres co je propojit s pocitacem?
Diky moc