Prosim o pomoc s vyberem stereo zesilovace
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim o pomoc s vyberem stereo zesilovace
Nahoře zmiňovaný tuningovaný Maranz, pod ním také zmiňovaný Akai AM-95
můžu doporučit oba. Marantze poslouchám druhým dnem, vzdušné výšky, jistý v basech, tuning mu určitě přidal výkonu a čistotě v detailech.
Akai je ráznější, basy tvrdší, výšky vyšší
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ten akai má to škaredé lepidlo odstraněno + vyčištěna hlavně oblast barvy zvuku + seřízen. Hraje to jako z praku, bez jakéhokoli problému s chrastěním po přepnutí přepínačů, nebo něco podobného, vyskytujícího se u starších kousků.
PM 7200,PM8000,
řada 7,8
řada 7,8
To je prodavas ty? Ty dva zminene modely?fidlyfidly píše: ↑06 pro 2018 22:05Jo a ten akai má to škaredé lepidlo odstraněno + vyčištěna hlavně oblast barvy zvuku + seřízen. Hraje to jako z praku, bez jakéhokoli problému s chrastěním po přepnutí přepínačů, nebo něco podobného, vyskytujícího se u starších kousků.
Neprodávám,ale malé doporučení,měl jsem čtyři typy od Maranze,tak vím o čem píši.
Kubasi,to te nenapadlo,ze kdyz cituje fidly,tak tebe se nepta? Delate z toho vlakna guláš.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prodávám jen ten Akai, protože hledám jiný zvuk a celkový projev. Proto mám taky vypůjčený ten Marantz. Reaguji tady právě proto, že se to tak hezky sešlo
MArantz hraje krásně, většina by byla spokojena, hlavně v této cenové kategorii je to pecka, bohužel to pořád není to, co hledám já...
Takže platí dále, jak vždy radí zkušení, je potřeba zkoušet a poslouchat.
MArantz hraje krásně, většina by byla spokojena, hlavně v této cenové kategorii je to pecka, bohužel to pořád není to, co hledám já...
Takže platí dále, jak vždy radí zkušení, je potřeba zkoušet a poslouchat.
Diky kluci , neco z toho vyberu a uvidime.
Dalsi otazka je kde a jake kabely.. libilo by se mi Bi-wire zapojeni na bedny. Doma se mi vali 2x6mm ofc med ale z toho Delat bi wire kabel je asi zbytecne. Mate nejake doporuceni na kabel prumer z jakeho by to bylo dobre vyrobit + bananky jake a pripadne oplet kde sehnat ?
Rad bych si to zbastlil sam.
Dalsi otazka je kde a jake kabely.. libilo by se mi Bi-wire zapojeni na bedny. Doma se mi vali 2x6mm ofc med ale z toho Delat bi wire kabel je asi zbytecne. Mate nejake doporuceni na kabel prumer z jakeho by to bylo dobre vyrobit + bananky jake a pripadne oplet kde sehnat ?
Rad bych si to zbastlil sam.
Zdravim vsechny preji prijemne svatky vsem a chtel bych poprosit o jeste jednu radu a to vyber zesilovace :
Favorit je pro mne asi prozatim Lyngdorf , ale co by jste rekli jeste na tyto ? :
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... te-p-zero/
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 15-sp-993/
Mohl bych poprosit o porovnani s tim Lyngdorfem ? Ty monobloky se me libi, ale koukal jsem do datasheetu a prej jsou vhodne pro bedny od 91dB citlivosti nahoru coz quadraly maji 86/7myslim.
Diky predem vsem
Favorit je pro mne asi prozatim Lyngdorf , ale co by jste rekli jeste na tyto ? :
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... te-p-zero/
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... 15-sp-993/
Mohl bych poprosit o porovnani s tim Lyngdorfem ? Ty monobloky se me libi, ale koukal jsem do datasheetu a prej jsou vhodne pro bedny od 91dB citlivosti nahoru coz quadraly maji 86/7myslim.
Diky predem vsem
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ty dva odkazovane jsou naprosto rozdilne stroje ... jake mas bedny ? ty monobloky maji vykon 8W
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Quadral_Wotan_Mk_IV Tyto..
Libil by se mi i lampac, ale nedokazu odhadnout vykon , prave nektere maji 8, 15, 30 ,50w
Libil by se mi i lampac, ale nedokazu odhadnout vykon , prave nektere maji 8, 15, 30 ,50w
Doporučený výkon zesilovače 150W na 4 ohmy, kdyz bude vice nebude to na škodu, slabší zesilovace k nim nebudou ideální. Takze lampy a slabé zesilovače ne. Ty dotazy se v poslední době dost opakují, ty Quadraly Wotan, Vulkan, Titan maji menší citlivost a chtějí silné zesilovače. Ty vlákna tu už jsou, doporučuji projít...
Nikde se mi nepodařilo dohledat jestli to má dvoje terminály pro bi-amping. Pokud by mělo, nechá se basová sekce hnát nějakou nabušenou svářečkou pro pěkně kontrolovaný bas a středovýšková sekce šolíchat kýženou lampovou zvukomalbou o pár wattech.
Ja se snazil projit opravdu maximum a stale snazim , ale opravdu by mne zajimalo jak je to s lampama.
Rika se ze lampy maji vetsi vykon nez integrace pokud tomu tak je je tam na to nejaky vypocet kolik W lamp na Vykon Reprobedny?
Jeste by mne zajimalo porovnani toho Vincenta a Lyngorfa pripadne nejaky doporuceny vykon v lampach?
Diky vsem za vyjadreni a trpelivost se mnou
Jinak co se tyce Bi amp ano maji tam svorky.
Rika se ze lampy maji vetsi vykon nez integrace pokud tomu tak je je tam na to nejaky vypocet kolik W lamp na Vykon Reprobedny?
Jeste by mne zajimalo porovnani toho Vincenta a Lyngorfa pripadne nejaky doporuceny vykon v lampach?
Diky vsem za vyjadreni a trpelivost se mnou
Jinak co se tyce Bi amp ano maji tam svorky.
To sa čistí akým rozpúšťadlom?to škaredé lepidlo odstraněno + vyčištěna hlavně oblast barvy zvuku