Prosim o pomoc s vyberem stereo zesilovace
Re: Prosim o pomoc s vyberem stereo zesilovace
AKAI... to je ten s vyčištěným lepidlem na desce a vyčištěným zvukem?
Chlapi diky za rady.. zitra si jdu v Ostrave poslechnout Audii three s a pokecat o CA .. a pote poslechnout jeste CA sice ne 851 ale cx80 nebo jak to je..
tak uvidim s cim prijdu. Prozatim jsem naklonen Ca a dacu..
Akai - libi se mi vintage ale zrovne toto neni uplne muj salek kavy.. design by bohuzel v tomto pripade neprosel pres zenu ikdyby to hralo nevim jak.. takze proto jsem se o nem nezminoval. Presto beru navedomi a dekuji za nabidku kdo vi mozna k tomu dospeji a zenu nejak kdyz tak zlomim, ale nechavam to az nakonec.
tak uvidim s cim prijdu. Prozatim jsem naklonen Ca a dacu..
Akai - libi se mi vintage ale zrovne toto neni uplne muj salek kavy.. design by bohuzel v tomto pripade neprosel pres zenu ikdyby to hralo nevim jak.. takze proto jsem se o nem nezminoval. Presto beru navedomi a dekuji za nabidku kdo vi mozna k tomu dospeji a zenu nejak kdyz tak zlomim, ale nechavam to az nakonec.
Poslechovou zkušenost chválím.. jen upozorňuji, ze cxa 80 není jako A851. Jejich zaměření a kvality jsou jinde, není to ani 651...
Audia je rozhodně velmi vyspělá volba.
Audia je rozhodně velmi vyspělá volba.
CX 80 je obycejnej zesik,jeden z mnoha,zadna sila. To uz muzes uvazovat nad vsema proflaknutejma znackama pro komercni konzumenty.
To s tou cxa80 je to mysleno jak .. jako ze je horsi nez 851 ? Audia se me libi taky ale financne je to momentalne pres limit A to nemam ani Dac..
Ohledne te 80 a 851 doporucuji kouknout take na cenu obou.
Zesilovač v cxa80 nedosahuje kvalit 851. Ma zase převodník. Cílí na jine skupiny uživatelů. Cxa je kombajn, 851 zase velmi dobrý zesilovač za rozumnou cenu. V tomhle Vincenty a 851 excelují. Velmi slušné zesilovače s velkým výkonem. Takový zacátek vyšší ligy ale za rozumnou cenu.
Tak sem doma, pokecal jsem , poslechl jsem a musim říct že Audia hodně hodně dobrá,,, napsal jsem již jednomu prodejci tak uvidíme za kolik ji pustí.. pokud se dostane mírně za hranici tak ji vemu pokud ne tak asi skoncim u te 851 a dacu..
Teď se uvidí zda prodejce kývne nebo ne.
Teď se uvidí zda prodejce kývne nebo ne.
-tady je jedna "vylepšená po repasi"....
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... azur-851a/
Audia vyspělá volba, když vyšší investice. Nicméně trvalejší, bez potreby změny po nějaké době.
Hifi a koně jsou drahej a blbej koníček
Hifi a koně jsou drahej a blbej koníček
o této vím uz jsem komunikoval s prodejcem.. počkám s čím příjde prodejce na audii a poté se uvidí co s tím CA.Paul píše: ↑30 pro 2018 18:19-tady je jedna "vylepšená po repasi"....
Borek no blbý je že těch koníčku dost drahých mám víc než dost.. a teďkom uplně nechci přibírat další
Uvidiíme počkám na prodejce hifi a poté oznámím s čím příjdu.
Manželka viděla oba zesilovače takže ji to je jedno , samo bude rada kdyby to byla levnějsi varianta, ale v tomto mam volnou ruku.
Ji jde hlavně o design.. takže toto musi splnovat a splnuji a mam klid no
Jinak dneska mi nabidl dalsi prodejce Arcam HDA SA20 - ale pokud sem to pochopil DA prevodnik funguje jen pres optiku nebo coax coz pri zapojeni pres Imac neni možné .. takže tato varianta je pro mne pasé.
Ji jde hlavně o design.. takže toto musi splnovat a splnuji a mam klid no
Jinak dneska mi nabidl dalsi prodejce Arcam HDA SA20 - ale pokud sem to pochopil DA prevodnik funguje jen pres optiku nebo coax coz pri zapojeni pres Imac neni možné .. takže tato varianta je pro mne pasé.
A nemá ten iMac standardně optický výstup? Já mám MacMini a tam je kombinovaný sluchátkový výstup s optikou. Případně je to snadno řešitelné přes USB/SPDIF konvertor. Např. http://www.nirvanahifi.cz/m2tech-hiface ... iface-usb/.
Nespekuluj a vem tu Audii. Lepší zesilovač v této ceně nový seženeš je těžko. Výrazně lepší , aby mělo smysl připlácet, už pak byl pro mě Luxman 550AX nebo Accuphase e-270. Samozřejmě najdeš zesilovače s vyšším výkonem nebo hrající detailněji, ale Audia má vysoce “neseroucí” zvuk. Jediným otazníkem je pak ten modul s DAC, ten jsem neslyšel, ale bude pravděpodobně někde na úrovni samostatných převodníků mezi 15-20 tis. Pozor na správnou orientaci fáze a časem koupit slušný interkonekt.