Repro k Musical Fidelity M6SI
Re: Repro k Musical Fidelity M6SI
MF ti potichu hrat dobre nebude. Da sa tomu pomoct bednami s co najvyssou citlivostou ale zazraky by som necakal. Ked to vybudis ten zosik hra pekne. Tie Tannoy by sa k jeho charakteru hodily.

Ano Borek ma pravdu
Na blues, soul, jazz a pop jsou přednesově dobré i quadraly třídy Platinum.
https://elektro.bazos.cz/inzerat/986310 ... M-M-50.php
novější model, poslední verze prstencové výškové kaloty, ne každému se ale hodí bílá
https://elektro.bazos.cz/inzerat/988117 ... INUM-M.php
starší model (POZOR, nejsou to Platinum M5, ale pouze Platinum M) první soustava od quadralu s tlakovou komorou,
Oboje jsou na prodej ve stejném městě. Nevím od kud jseš, ale pokud to je vzdáleností pro tebe únosné, tak bych určitě doporučil poslech.
https://elektro.bazos.cz/inzerat/986310 ... M-M-50.php
novější model, poslední verze prstencové výškové kaloty, ne každému se ale hodí bílá
https://elektro.bazos.cz/inzerat/988117 ... INUM-M.php
starší model (POZOR, nejsou to Platinum M5, ale pouze Platinum M) první soustava od quadralu s tlakovou komorou,
Oboje jsou na prodej ve stejném městě. Nevím od kud jseš, ale pokud to je vzdáleností pro tebe únosné, tak bych určitě doporučil poslech.
Máš s nimi zkušenost ve 13-ti metrovém poslechovém prostoru? Doporučení je pro větší a velké místnosti. Takže lze predpokládat, ze dokáží mensí místnost roztančit... 

Nemyslel jsem úplně tichý poslech, spíš normální poslechová hlasitost... Několik lidí mne varovalo před bednami s vyšší citlivostí, prý jsou potom agresivní výšky... Vztaženo přímo k MF...
Abych to trochu zamotal a rozšířil si obzor, můžete mi prosím doporučit dobré regály cca do 30.000 Kč, samozřejmě bazarové nevadí. Trochu se začínám bát sloupů v malé místnosti co mám, i když Spendory a Tannoy mi byly doporučeny i v mailu od odborníka na slovo vzatého.. Díky všem
Abych to trochu zamotal a rozšířil si obzor, můžete mi prosím doporučit dobré regály cca do 30.000 Kč, samozřejmě bazarové nevadí. Trochu se začínám bát sloupů v malé místnosti co mám, i když Spendory a Tannoy mi byly doporučeny i v mailu od odborníka na slovo vzatého.. Díky všem

Pouze v cca. 25m2. Pokud je to do takoveho "kumbalku", tak mensi Platinum M30 / M35 nebo nizsi tridu Ascent 70.
Regalama v tak malem prostoru taky neudelas spatne. Tam bych volil od quadralu treba Aurum Megan, Aurum Altan, nebo z levnejsich Chromium Style 2.
Kdybych si mel vybrat ja, volil bych do 13m2 pokoje Aurum Altan 8
Naposledy upravil(a) marvinnrv dne 29 pro 2018 19:50, celkem upraveno 1 x.
Já se štěstím pořídil uzavřené regálovky ATC SCM11 za polovičku doporučené ceny. Ty by určitě fungovaly skvěle, ale nové stojí 60 tisíc
Sranda je, že výrobce udává velmi konzervativně "Frequency Response (-6dB): 56Hz-22kHz", ale při umístění do rohu místnosti to hraje úplně v pohodě i nízké basy, tak nevím jak to měří.

Pokud regály,vubec bych se nebál ani xavianu.
A neprodáš je? Dám 25k...tesarpa píše: ↑29 pro 2018 19:43Já se štěstím pořídil uzavřené regálovky ATC SCM11 za polovičku doporučené ceny. Ty by určitě fungovaly skvěle, ale nové stojí 60 tisícSranda je, že výrobce udává velmi konzervativně "Frequency Response (-6dB): 56Hz-22kHz", ale při umístění do rohu místnosti to hraje úplně v pohodě i nízké basy, tak nevím jak to měří.

Všeobecně uzavřené bedny mi jsou dost doporučovány i mimo toto fórum... A kdo prý jednou zkusí ATC, už jinde nehledá...
Jinak velké díky všem za tipy, ani nestíhám hledat další bližší info...

Zesilovač rozhýbe bedny i hodně necitlivé...
Neprodal bych je ani za 50. Jsem "šťastný posluchač"comboy píše: ↑29 pro 2018 20:09A neprodáš je? Dám 25k...tesarpa píše: ↑29 pro 2018 19:43Já se štěstím pořídil uzavřené regálovky ATC SCM11 za polovičku doporučené ceny. Ty by určitě fungovaly skvěle, ale nové stojí 60 tisícSranda je, že výrobce udává velmi konzervativně "Frequency Response (-6dB): 56Hz-22kHz", ale při umístění do rohu místnosti to hraje úplně v pohodě i nízké basy, tak nevím jak to měří.
Všeobecně uzavřené bedny mi jsou dost doporučovány i mimo toto fórum... A kdo prý jednou zkusí ATC, už jinde nehledá...
Jinak velké díky všem za tipy, ani nestíhám hledat další bližší info...![]()

Výšky totiž nejsou téměř žádnépaolo píše: ↑29 pro 2018 17:10Z Nových jedině Tannoy Revolution XT 8F. Výšky jsou jemné, bez agrese a prostor ohromný.
http://www.rothaudio.eu/reprosoustavy-r ... k-poslechu

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení