Repro k Musical Fidelity M6SI
Re: Repro k Musical Fidelity M6SI
Bazar se pohybuji kolem 30k. Treba na ne narazis
. Kazdopadne hraji s 60W push-pull lampacem s dostatecnou rezervou. Kdyz mam chut na pohodovejsi poslech ala jazz, vokaly ap. take prepinam do 30W triode mod. Pro predstavu ohledne (ne)narocnosti na zesilovac.

Ano, ale je to trochu opožděná reakce, návrh už jsem asi 3x upravil, jen jsem možná zde mezi těma protlačovanejma ACčkama přehlíženej...comboy píše: ↑30 pro 2018 11:21Nejsou doporučeny do malé místnosti, ale díkymarvinnrv píše: ↑29 pro 2018 18:01Na blues, soul, jazz a pop jsou přednesově dobré i quadraly třídy Platinum.
https://elektro.bazos.cz/inzerat/986310 ... M-M-50.php
novější model, poslední verze prstencové výškové kaloty, ne každému se ale hodí bílá
https://elektro.bazos.cz/inzerat/988117 ... INUM-M.php
starší model (POZOR, nejsou to Platinum M5, ale pouze Platinum M) první soustava od quadralu s tlakovou komorou,
Oboje jsou na prodej ve stejném městě. Nevím od kud jseš, ale pokud to je vzdáleností pro tebe únosné, tak bych určitě doporučil poslech.![]()
M6si je ideální pro repro s nízkou citlivostí a hlasitý poslech. Potřebuje zatížit a vybudit...
Něco od DALI, nějaké slušné třípásmo.
Mám reprokabely Atohm Zef, myslím, že jsou postříbřené... 

Pytel poradi, s tím si lze hrát.
Chce to vyzkoušet,používám VDH D352Hybrid,jsou taky postříbřené a jde to,ale je to tak na hraně
Druhé kabely,které používám,MF Tri Vista,jsou bez stříbra a jsou ůpně super k AC

MF Tri Vista se ale už nedají sehnat, nebo se pletu?
Týká se to i pocínovaných vodičů? Koukal jsem třeba na Supru http://www.supracables.cz/supracables/e ... LY-2x3-4-S , kabel je i stíněný, o stříbře jsem nic nevyčetl.
Výše zmíněné "pseudosloupky" AC M-103 už mám domluvené na poslech.
Výše zmíněné "pseudosloupky" AC M-103 už mám domluvené na poslech.
Týká se to hlavně stříbra
Jsem zvědavý na tvůj názor po poslechu 103,pak určitě napiš pocity

To je asi předčasné řešit nyní. Stríbřená měď může být kompromisem. Ale záleží na celkové konstrukci kabelu, je to komponent, který propojuje komponenty X a Y. Třeba vyzkoušet. Někdo tvrdí, ze rozdil nepozná. O to to může byt snazší. Zkoušet, zkoušet, zkoušet... každý chce slyšet něco trochu jiného.
Stejně jako se může jevit ostřejší levnější stříbro, může se tak chovat i měď. K MF bych spíš hledal měď nebo hybrid.
Stejně jako se může jevit ostřejší levnější stříbro, může se tak chovat i měď. K MF bych spíš hledal měď nebo hybrid.
Naposledy upravil(a) Borek dne 30 pro 2018 16:45, celkem upraveno 2 x.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
s tim "pseudosloupky" jsem chtel vzbudit teraheru, se podarilo
. A ano, jsou i vetsi AC, jen by se do tve mistnosti nehodily.
p.s. doufam ze je budes zkouset se svym zesikem

p.s. doufam ze je budes zkouset se svym zesikem
Rozhodně se zesilovačem. Zmenšuje se prostor pro nepříjemná překvapení...a poslechový prostor umí být také pěkně zákeřný.
Tohle vlaknu se zmenilo na AC monopol