palipol píše:.........
Počúva tu v súčasnosti muziku niekto tak, že jednoducho akceptuje stav aký je, t.j. VŽDY kompromisný, ale napriek tomu je to stále kvalitná muzika, ktorá prináša uspokojenie a relax?
...........
Já - po 50 letech co mám tohoto krásného koníčka je mi u zadečku, zda mám či nemám poslední výkřik High Endu. Mně jde jen a jen o požitek z hudby a dovolím si říci tento svůj názor:
Mám ve své diskografii 102 CD, která byla nahrána jako audiofilní a pro audiofily jsou také určena. Mám je rád a hudbou na nich se kochám, relaxuji u ní. Bohudík ani jedno z těchto CD, ba ani jedna nahrávka na nich mne nepřivádí k myšlence, že bych měl zakoupit novější a dražší zesilovač, obětovat výplatu (nebo i víc výplat) na nákup reproduktorového kabelu, či dokonce kochat se přínosem posledních 1,5 metru síťového kabelu, spešl podložek, či dřevěných mističek na zeď (co fungují i v ledničce) byť by to doporučil i některý věhlasný vědec, nebo prodejce či bylo to napsáno někde na fóru, nebo nedejž pane bože jako nezávislá (a neplacená

) recenze v některém časopise.