Sestava probíjí
Re: Sestava probíjí
... odsekavá elektrodiletant, jež na začátku přišel pro radu s prosíkem.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ale jdi ty
. To je jen poukazani na mnozstvi (nespravnych) dojmu od zastancu tvrdych faktu. Jak se to holt kdy hodi...
Ke mne ses vyjadril, co prinosneho mas k tematu?

Ke mne ses vyjadril, co prinosneho mas k tematu?
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
A ty příště zase škemrej o radu, oni ti všichni do kterých teď vehementně kopeš, určitě zase rádi prispechají na pomoc. A vůbec když jseš takovej machr, vsechno víš a všude jsi byl dvakrát, proč se tady ztrapnuješ a neřešíš si vsechno sám mimo forum. Vždyť tě tady všichni jen uráží a nadávají ti, proč ses nezeptal borců v te vaši vesnické hospodě, takový inteligent.
Takže nakoniec sa dozvieme, že ten DAC nevyhorel po zapnutí napájania z powerbanky (čo výrobca doporučuje..), že to čo sa stalo nie je fakt, ale že to je len náš dojem..PítrsPraha píše: ↑27 úno 2019 22:42Vy dva se z tech svych dojmologii nevymotate. Zijete si v nich a skutecny svet si take zije svym zivotem, docela odlisnym....

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
BVa:
Nic z informací, které jsi uraženecky napsal v posledním příspěvku, nikde neuvádím. To je ta dojmologie, o které jsem psal a ze které děláš jeden mylný závěr za druhým.
Nevím, co se ti v životě stalo, žes najednou z normálně přispívajícího člověka musel začít spamovat celé fórum svým svatým bojem a všechny okolo napadat a urážet, ale tím se své frustrace nezbavíš.
davidhighend:
Vás urážejících a napadajících je tady naprostá minorita, 3-4 lidé. Co si ale všímám, tak ty jsi jediný, kdo zde má jen ty urážky a nadávky... Nevydávej sebe za všechny.
Nic z informací, které jsi uraženecky napsal v posledním příspěvku, nikde neuvádím. To je ta dojmologie, o které jsem psal a ze které děláš jeden mylný závěr za druhým.
Nevím, co se ti v životě stalo, žes najednou z normálně přispívajícího člověka musel začít spamovat celé fórum svým svatým bojem a všechny okolo napadat a urážet, ale tím se své frustrace nezbavíš.
davidhighend:
Vás urážejících a napadajících je tady naprostá minorita, 3-4 lidé. Co si ale všímám, tak ty jsi jediný, kdo zde má jen ty urážky a nadávky... Nevydávej sebe za všechny.
Já se hlásím k Davidovi všemi 12.
Nic takového BVa nedělá. To je jen tvůj lživý konstrukt (a ne první). Měl by ses stydět.PítrsPraha píše: ↑28 úno 2019 08:22BVa: Nevím, co se ti v životě stalo, žes najednou z normálně přispívajícího člověka musel začít spamovat celé fórum svým svatým bojem a všechny okolo napadat a urážet, ale tím se své frustrace nezbavíš.

Tak ona tahle diskuse může být i poučná, když odhlédneme od určitých zbytečných excesů jako osobní napadání a tak.
Jestli jsem to dobře pochopil, v honbě za dokonalým, čistým napájením, které zvuk zlepšuje tak o 400%, má Pítrs v sestavě oddělovací trafo se zásuvkami, nad jehož vnitřním propojením elektrotechnikovi vstávají vlasy hrůzou, plus powerbanku pro DAC, schopnou dávat při zapojení pořádné šupy, plus DAC, který sice připouští použití různých napájecích zdrojů, ale jaksi se zapomnělo na pojistku proti připojení nějakého nevhodného, který ho usmaží.
Ju ???
Jestli jsem to dobře pochopil, v honbě za dokonalým, čistým napájením, které zvuk zlepšuje tak o 400%, má Pítrs v sestavě oddělovací trafo se zásuvkami, nad jehož vnitřním propojením elektrotechnikovi vstávají vlasy hrůzou, plus powerbanku pro DAC, schopnou dávat při zapojení pořádné šupy, plus DAC, který sice připouští použití různých napájecích zdrojů, ale jaksi se zapomnělo na pojistku proti připojení nějakého nevhodného, který ho usmaží.
Ju ???
Dadaft

Zákeřný člověk, s ním raději nediskutovat 

Kdo, ... ten co mu "Sestava probíjí" ? Není možná. 

tak, on není zas takový problém si projet v historii příspěvky uživatele.sekal píše: ↑28 úno 2019 11:19Nic takového BVa nedělá. To je jen tvůj lživý konstrukt (a ne první). Měl by ses stydět.PítrsPraha píše: ↑28 úno 2019 08:22BVa: Nevím, co se ti v životě stalo, žes najednou z normálně přispívajícího člověka musel začít spamovat celé fórum svým svatým bojem a všechny okolo napadat a urážet, ale tím se své frustrace nezbavíš.![]()

já pocit lehkého urážení od pana inženýra mám. A i docela častého. Ale je to jeho věc. Sorry za OT..
No, poslouchat partu lidí, kteří o sadovnictví ani nezavadili, že tato červená jablka jsou jistě modrá, to chce kolikrát od sadaře velké sebezapření 

Kychtax:
Historii si nepotřebuji projíždět. Příspěvky BVa jsou jedny z mála, které tady čtu. BVa tady nic ve smyslu, jak to formuloval Pítrs (tj. že všechny okolo napadá a uráží), nedělá.
Pocit napadání a "lehkého" urážení mám z reakcí zcela jiných osob. Vesměs se jedná o členy opačného názorového spektra. Jeden z nich tady ještě poměrně nedávno rozesílal zastáncům oponentních názorů sprosté a výhružné SZ a emaily. Každý ať si udělá závěr sám.
Historii si nepotřebuji projíždět. Příspěvky BVa jsou jedny z mála, které tady čtu. BVa tady nic ve smyslu, jak to formuloval Pítrs (tj. že všechny okolo napadá a uráží), nedělá.
Pocit napadání a "lehkého" urážení mám z reakcí zcela jiných osob. Vesměs se jedná o členy opačného názorového spektra. Jeden z nich tady ještě poměrně nedávno rozesílal zastáncům oponentních názorů sprosté a výhružné SZ a emaily. Každý ať si udělá závěr sám.
Já si uzávěr už dávno udělal. A nejen u majitele probíjející sestavy či co.
A jak se v plné nahotě ukazuje, začínají se hošíci točit v kruhu a honit si vlastní pozadí.
A jak se v plné nahotě ukazuje, začínají se hošíci točit v kruhu a honit si vlastní pozadí.