Oldear
díky, problém nejsou jen bedny (musí být identické, oboje podobně staré atd), ale i zesilovač (jedu na dva koncáky, každý dual mono), takže reálnější se mi zdá systém Dasta/Šostakovič/Hřebík (pánové, díky za věcné příspěvky!).
Navíc - vzhledem k tomu, jak velký vliv má umístění beden tak si myslím, že bych vnímal spíše rozdíly mezi pozicí beden, než mezi káblíky.
to all
30 příspěvků z cca 39 je o ničem a s nulovou hodnotou vzhledem k tématu
(když bych byl puntičkář, tak vlastně přišla jediná konkrétní odpověď a to od šostakoviče. Díky
)
takže pánové (nebo i dámy) - je opravdu nutné prasit všechna vlákna?
Vždyť jsem se nechtěl hádat o tom, zda kabely mají či nemají vliv. Chtěl jsem jen od "prozřivších", aby nasdíleli své zkušenosti s reálnými testy.
PROSÍM!
Bylo by možné přesunout bezpředmětné, nicneřešící a nikdy nekončící debaty do jiných, už dostatečně sprasených vláken a tady se věnovat pouze tématu?
Takže ještě jednou můj původní dotaz:
Je tady někdo, kdo má za sebou reálné slepé testy v domácích poslechových podmínkách a je ochoten se podělit o jejich průběh a řešení některých úskalí, popř. přihodit nějaké foto? Viz můj úvodní post potrebuji-poradit/slepy-test-zkusenosti ... ml#p197542