1. Hudba - Spotify stream přes Chromecast Audio. Mám spoustu originálů CD z dob před nástupem MP3 (i poté), ale pořízení CD přehrávače pro mne nyní není prioritou.
2. PS5, Netflix/HBO/Kodi - optikou z Philips 65OLED712.
1. Hudba - Spotify stream přes Chromecast Audio. Mám spoustu originálů CD z dob před nástupem MP3 (i poté), ale pořízení CD přehrávače pro mne nyní není prioritou.
Tohle chtělo říct hned na začátku. To je totiž jaksi dost podstatná informace, že pro tebe kvalitní poslech hudby není prioritou.kodama píše: 1. Hudba - Spotify stream přes Chromecast Audio. Mám spoustu originálů CD z dob před nástupem MP3 (i poté), ale pořízení CD přehrávače pro mne nyní není prioritou.
Taky myslím, že to oproti tomu Denon AVR-1912 bude pěkný posun. Když tak potom napiš, jak jsi spokojený.kodama píše: ↑21 úno 2024 20:59Momentálně čekám na tu Yamahu A-S701, která vlastně měla na hifi-voice.com velmi dobré hodnocení, beru ve slevě z druhé ruky ještě v záruce a uvidím. Počítám, že to bude jako dedikovaný stereo zdroj hrát snad líp, než můj současný AVR. Možná to bude jen přechodné řešení a v budoucnu nakonec půjdu do něčeho lepšího, a nebo s tím třeba vydržím hodně dlouho.
Nepopieram. Na druhú stranu, keď to trochu preženiem, tak jazda sa dá vychutnať aj na kolobežke, netreba hneď ferrari.Herrer píše: ↑22 úno 2024 15:03Takže obecně vzato, na radosti, kterou hudba přináší, záleží nejvíc, ale nemá cenu si nalhávat, že s kvalitně investovanými (nemalými) prostředky bývá té radosti o poznání víc. A v téhle cenové kategorii ta křivka pořád stoupá dost strmě. Najít rovnováhu mezi tím, co jsi ochoten/schopen investovat, už je docela kumšt. Vyždímat se dá i z mála relativně dost, ale chce to hlavně poslouchat. Nakonec nikdo nemá tvý uši.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů