Cibuv gramofonovy koutek

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
Rowing
Kontaktovat uživatele:

Re: Cibuv gramofonovy koutek

Příspěvek od Rowing »

Člověče já nevím, fórem to není. Obrázky se zobrazují normálně. Je to nějaké zvláštní nastavení nebo problém tvého prohlížeče. :|

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Rowing: no nevim, tohle je imho funkce phpbb, aby nedochazelo k "preteceni" obrazovky a nutnosti horizontalniho posunu.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Rowing píše:Člověče já nevím, fórem to není. Obrázky se zobrazují normálně. Je to nějaké zvláštní nastavení nebo problém tvého prohlížeče. :|
No já nejsem expert, ale mám nový notebook a tam jsou Vista busines a prohlížeč explorer a dělá mi to jen u některých obrázků, že tam na šířku kousek chybí. Asi vždy když je to moc velké.
To si mohu nějak upravit nebo nastavit v phpBB?
Kdo ví, prosím poraďte.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Je to o tvém notebooku a jeho rozlišení. phpBB to pouze upraví na tvé rozlišení a nedovolí, jak tady někdo psal, ten vodorovný šoupák. Takže to normálně ořízne ten obrázek...

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Takže mám upravit rozlišení nebo co?
Chyba je tedy u mne? Help.

dokken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dokken »

IE vyhoď, resp. nepoužívej, dej Firefox.

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

Ahoj Cibo.

Čtu tady, že máš asi problém s Phono předkem. Já mám ve studiu jen jeden, který stojí za to. Dal jsem kdysi na doporučení mého kamaráda z Polska Wojtka Paculy ať vyzkouším RCM Prelude. Ten jsem tedy vyzkoušel a nyní, když dorazily gramofony Scheu, vím že jsem udělal dobře a to ještě nemám složený ten nejlepší. Včera jsem byl u jednoho kamaráda, který má Project 9.1 a i phono předek Project Tube BoxII a nějakou přenosku Sumiko už nevím, kabeláž Oyaide PA-02. Zesilovač má lampový a k němu docela pro mě nepochopitelné BW CDM 7. Chtěl vyzkoušet ten předek RCM a přenosku Benz Ace, kterou měl další kamarád v gramu Rega P5. Celkem s majitelem jsme tam byli čtyři. Nejprve jsme poslechli jeho sestavu. Zvuk byl podobný jak jsi popisoval, chybějící výšky, mdlé středy, rozmázlé basy, jako by přes to hodil opravdu tlustou deku. Vyměnili jsme předky, jinak vše zůstalo při starém a byl to pro nás všechny šok. Nikdo nečekal, že by ten rozdíl mohl být až tak obrovský. Musím říct, že najednou byl i zde zvuk, který opravdu mohu nazvat highendový. Po výměně přenosky za Benz to bylo ještě o kus dál, ale již to nebyl takový skok jako při výměně předků. Po výměně PA-02 za PA-2075, což je kabel od Oyaide přímo k phonu, se vše ještě zpřesnilo. Když jsme odcházeli kamarád nadával, že se mu pěkně prodraží naše návštěva, ale ví už v čem je zakopaný pes.

Jsem ochoten tento předzesilovač ti na víkend půjčit, ale nevím jak s doručením, nejsi moc poblíž. Jeho cena neustále klesá, protože klesá i kurz zlotého. Doporučená cena je 6000,- zl.

PS. Teď jsem ten předek zkusil doma na starém gramci NC-450, který již nepoužívám a můžu říct, že to hraje tak dobře, že dnes jej budu poslouchat celý den. Zítra, bohužel jde zpět do studia. Asi budu vážně uvažovat o gramci i na doma.
Hifi Studio Panský dvůr

boxer

Příspěvek od boxer »

Pavle,to je tento?

http://www.rcm.com.pl/sensor/rcm_sensor ... kilian.pdf
Obrázek
Obrázek

Taky bych vyzkúšal. *palec*

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Rigo
Diky Pavle za nabidku , mas ode mne SZ .

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ciba - Já ti to říkal... ;)

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Dnes jsem mel take k dispozici na porovnani phono od Primare R 20 (asi 12000kc) , to kvuli zjisteni jestli ten Trichord muze byt vadny , nebo spatne nastaveny , po asi trech hodinach poslechu obou predzesilovacu jsem zmateny jeste vic .. Zcela jednoznacne Trichord Diablo je o tridu lepsi a to ve vsech aspektech , dokonce jeho charakter zvuku (Primare) je jeste vice "pod dekou" a ani basy nemaji takovy duraz jako Diablo . Z toho poslechu tak nejak usuzuji , ze bude lepsi jeste pockat az bude rozehrana prenoska a take ten Trichord , protoze po nekolika dnech pilneho hrani na gramofonu se mi zda , ze mozna dochazi k jistemu zlepseni .. Jeste to overim s M.H. jestli jiz z toho neblbnu a nemam zvukove halucinace :lol: . Alespon se mam cim bavit .. :mrgreen:
Obrázek

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

boxer píše:Pavle,to je tento?

Taky bych vyzkúšal. *palec*

Jojo, to je on a může mít přední panel stříbrný nebo i černý. Mám černý a líbí se mi víc.
Hifi Studio Panský dvůr

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

pasul píše:Ciba - Já ti to říkal... ;)
Jdu do toho ..

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Máš již představu, jakou přenosku ve finále budeš v gramofonu používat?
Některé MC přenosky mají nižší výstupní napětí než 0,3 mV...
Ať zase nemusíš dokupovat několik step up traf...
Mě osobně, než polský phono preamp, by lákal Audio Research PH 5.
O sedmičce ani nemluvě...

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Peer píše:Máš již představu, jakou přenosku ve finále budeš v gramofonu používat?
Některé MC přenosky mají nižší výstupní napětí než 0,3 mV...
Ať zase nemusíš dokupovat několik step up traf...
Mě osobně, než polský phono preamp, by lákal Audio Research PH 5.
O sedmičce ani nemluvě...
No Peere , me to laka taky , ale ted jeste nenazrala doba pro takove stroje .. az tak v kvetnu :lol: Jo a nova prenoska me bavi uz nekolik dni , peclive to zkoumam a vybiram .. , ale jak jsem uz psal , je to hezka zabava :mrgreen:

Odpovědět