Destilovaná voda pro pračky LP

Prostor pro milovníky poslechu LP
fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Destilovaná voda pro pračky LP

Příspěvek od fox »

Antistatickou utěrku nebrat !!! Zatlačí špínu do drážek a ty zalepí. Taky doporučuji nové desky vyprat. Je na nich většinou mastný povlak z lisování a někdy i otlačky prstů personálu lisovny.

LUK

Příspěvek od LUK »

Nevypraná deska mi nesmí na gramofon. Nový desky je kolikrát potřeba čistit spíš než ty starý. Stačí se podívat na hrot přenosky po přehrání jen jediný strany nevypraný, nový desky, kolik je toho na něm nabalenýho. Taky by mě zajímalo jak vyprání může nadělat "víc škody než užitku," tohle slyším poprvý. Leda tak že bys měl obě ruce levý a desky při praní poškrábal, nebo když budeš k čištění používat obyčejnou vodu a zůstanou ti po ní i po opláchnutí na desce mapy, ale obojí je vina "operátora" ne praní jako takovýho.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Za mně taky rozhodně desky neprat. Udělal jsem to jednou a už se to nedalo poslouchat. A to jsem měl - a ještě mám - doma jednu z nej praček -
Obrázek

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

lidumil píše:Za mně taky rozhodně desky neprat. Udělal jsem to jednou a už se to nedalo poslouchat. A to jsem měl - a ještě mám - doma jednu z nej praček -
Obrázek
No joooo,ale nemáš ji podloženou Ceraball,tak se nediv :D

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Aha, no to by mohlo pomoct, tak to zkusím a přeperu tam všechny MFSL vinyly co mám.

Odpovědět