Myslel jsem to tak jak jsem to napsal. Co má kdo z nás doma za aparáty nijak nezmění vlastnosti, možnosti a limity LP/vinylu ani jakýchkoli jiných nosičů. Vlastnosti, možnosti a limity vinylu i ostatních nosičů totiž není potřeba posuzovat ani objevovat atd., na drahých aparaturách, ty jsou dávno známý a daný a ani vlastnictví aparátu třeba za tři mega na nich nic nezmění. Ale abys pochopil i ty, neřekl jsem nic o tom, že některý aparáty nehrajou hůř a jiný líp (třeba ty dražší, i když vyšší cena automaticky neznamená vyšší kvalitu/lepší zvuk).
Jirkash:
Pravda že bolí? Že nejsi mimo mísu?
No nám je už jasný, že mi všichni ostatní jsme tu blázni a hlupáci a jen vy dva jste letadla. Všichni už si tu uvědomujeme, že evidentně žijete v nějakým vyfantazírovaným světě, jako je třeba Kraj tisíce bájí, nebo Říše za zrcadlem atp., kde věci fungujou jinak než v reálným světě, jako třeba, že LP je vždy lepší než CD a CD je prostě odpad nepoužitelnej k poslechu hudby, páč jeho vzorkování je naprosto nedostaečný, luskunítím prstu tam u vás měníte vodu na víno, ze země stačí sebrat první kámen co vám přijde pod ruku, třikrát s ním v ruce otočit a všechny kovy v blízkým okolí se rázem promění na zlato atp., ale vy si zase musíte uvědomit, že my všichni ostatní žijeme v reálným světě, kde zkrátka tyhle věci fungujou normálně, ne jako tam u vás v těch vysněných pohádkových zemích.