A nebo placku (se stredovou ochranou!) jednoduse po obou stranach proste jen kapalinou polit a nechat okapat.

Jenze - delej to pri vetsi sbirce....

Nezbývá ti nic jiného, než nosit domů samé jedničky a za to požádat rodiče, aby ti koupili pračku Knosti.analog2001 píše:To se v dražkách lp opravdu skrývá ten bordel,ale jak to vyčistit???
Musím napísať skúsenosť s praním, kúpil som LP v dokonalom stave, japonské vydanie, trochu dosť pukotalo a všimol som si ako ihla vyhadzuje kúsky niečoho. Bolo zrejmé, že LP bola vypraná, ale čím bola vypraná bolo asi to podstatné a hlavne nebola odsatá tekutina ktorou sa pralo, zaschlo to v drážke a ihla oralaanalog2001 píše:To se v dražkách lp opravdu skrývá ten bordel,ale jak to vyčistit???
tak toto je super! Vďaka za odkaz. Idem dať spraviť a ak by bol záujem dám viac kusov. Bude do 3D tlač.PedroMarantz píše:toto ma zaujalo, geniálny doplnok k ručnej práčke....![]()
https://www.youtube.com/watch?v=vppVdLf4AS8
coje na pracce drahe ptas se, jako u všechno kde je skvara musíš vydat skvaru....brav píše:To viem, ale má to vlastný vysávač a cenovo to nieje až tak vzdialene KAB EV - 1 ktorý takto vyjde na 210eur po zdanení a preclení, ktorý nemá vlastný vysávač. Problém je však v tom, že Record Doctor V Vacuum Cleaning Machine je americký spotrebič na 110V a európska verzia na 230v stojí až 310eur po zdanení a preclení. To je škoda ... Ale je to stále lepšie ako Nitty Gritty Model1, ktorý je tiež na ručný pohon, alebo sa mýlim? Každopádne nechápem, čo je tak neuveriteľne drahé na práčkach LP...
Poslal som SZ.enaxy píše:tak toto je super! Vďaka za odkaz. Idem dať spraviť a ak by bol záujem dám viac kusov. Bude do 3D tlač.PedroMarantz píše:toto ma zaujalo, geniálny doplnok k ručnej práčke....![]()
https://www.youtube.com/watch?v=vppVdLf4AS8
K existujúcej práčke Knosti Disco Antistat je to perfekný doplnok a odpadne schnutie v stojane a zasichanie špiny na platni.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti