Pro-Ject Debut

Prostor pro milovníky poslechu LP
jouda

Re: Pro-Ject Debut

Příspěvek od jouda »

DRVOŠTĚP píše:Zkus toto.Mám ji taky a v *thumbs up* http://www.conrad.cz/cisticka-na-gramod ... at.k345296
Jak pise Drvostep - zkus tu blbost, ale nezapomen ji rychle vyhodit do nejblizsi popelnice. Lepe udelas, kdyz ty penize investujes do jednorazoveho a opravdoveho vyprani u nekoho, kdo ma poradnou a opravdovou pracku a ne likvidator LP. A casem, jestli te analog chyti, si treba nejakou koupis. A ty obaly, to je vec dulezita! *palec*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Likvidator LP??? :D Joudo,Joudo. Mohu se zeptat, kolik LP jsi uz ty osobne touhle „blbosti“ vypral, ze jsi schopen napsat takto „zdrcujici“ posudek? Nechci tady tohle tema znova otevirat, bylo k nemu, myslim, napsano uz dost ve vlakne „Levna pracka LP desek“, ptam se jen proto, ze me zajima, zda vychazis ze sve vlastni zkusenosti, nebo jen z toho, co jsi kde slysel, ci precetl. ;)

jouda

Příspěvek od jouda »

Ano, na zkousku (maje jiz davno poradnou pracku) jsem to pri nakupu vnitrnich obalu na Conradu prihodil do kosiku, abych ten "zazrak" vyzkousel a v pripade podobne insultace, jakou nyni predvadi Prospero, tedy nezvanil o necem, co jsem nikdy nevidel. Tech LP jsem v tom moc nevypral, neb si jich vazim. Zahucelo tam par bazarovek za 25 Kc. Nebudu Vas poucovat o tom, co je pri mokrem zpusobu cisteni nejdulezitejsi, protoze to, pevne verim, vite velmi dobre. Tim padem ani neni potreba nejake velke diskuze, neb tato blbina tim nejdulezitejsim nedisponuje. Vizualni ocistu to zvladne, ale jinak je to pekna podpasovka pro kazdy hrot, zejmena ty, ktere truni v drahych MC low prenoskach ;) Ale jsem jouda, muzete si tedy myslet sve *palec*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Insultace? :D Joudo, Joudo. Chtel jsem pouze vedet, zda mas vlastni zkusenost. Dekuji za odpoved. ;)

jouda

Příspěvek od jouda »

Ta insultace je zertem, zapomnel jsem na smajlika :oops: :D

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

jouda píše: Nebudu Vas poucovat o tom, co je pri mokrem zpusobu cisteni nejdulezitejsi, protoze to, pevne verim, vite velmi dobre. Tim padem ani neni potreba nejake velke diskuze, neb tato blbina tim nejdulezitejsim nedisponuje.
Když se přiznám, že nevím, poučíš mě ?

jouda

Příspěvek od jouda »

Mozna ve vlakne, ktere s timto dotazem zalozite, tady by to bylo uz moc *offtopic*

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Asi myslíš vysání kapaliny? A můžeš popsat všechny zápory ruční pračky?

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Peru v ruční pračce a hrot žádný bordel nevyorává. Do analogu jsem vrazil docela dost peněz, ale opravdu nemám potřebu kupovat pračku za desítky tisíc. Výsledný efekt je stejný jako z pračky s odsáváním.
Toť můj názor a souhlas s Prospero.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

To Roman 2-souhlas.Ale Jouda se už neozývá,asi měl včera špatný den.Viz příspěvek jak chráníte svoje hifi před dětma... *headbang*

jouda

Příspěvek od jouda »

Ja mam spatny den porad :D Ok, beru Vase nazory, mame na to ruzne pohledy, tim bych to ukoncil *palec*

faktotum
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faktotum »

Zdravím ve spolek.

Předem bych chtěl napsat, že jsem " zatím " laik ohledně analogu a jediné vědomosti co mám jsou z několikahodinového studia na tomto foru.

Nebudu zakládat new téma, protože co bych potřeboval poradit se částečně týká tohoto.

Po posledním navštíveném koncertu, šlo o Dead can Dance, jsem se rozhodl, že celé slavné CD a potažmo MP3 pověsim na hřebík.

Tedy k věci.

Potřebuji předzesilovač k stereo zesilovači SONY TA-F411R, který má vstup na phono a v manualu napsáno:" PHONO ( MM ) 2.0mV, 50kohms, 70dB / PHONO RIAA equalization curve +/- 0.5 dB. A váš názor na tento zesilovač ?

Gramofon: vzhledem k financím uvažuji o Pro-Ject Debut III nebo Lenco L 3807

Kód: Vybrat vše

http://www.videotech.cz/tv-audio-video/hi-fi-komponenty/gramofon-lenco-l-3807/
, který má hodnocené 9/10 v stereo-video. K Pro-ject dodávají přenosku OM5E, k Lenco nevím. Bude ale lepší dokoupit Ortofon 2M Red ?? A která volba tedy bude lepší ?

Ještě mám doma funkční Teslu NZC 150, mělo by třeba smysl trochu ji zrenovovat ? Je už ve špatném stavu.

Doplním, že k tomu všemu mi budou hrát sloupy Mission M74.

Závěrem bych chtěl poděkovat za toto forum, spousta informací je přínosných.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Ahoj,Tvůj zesilovač má phono vstup pro MM přenosku.Tak nejdříve bych vyzkoušel jeho.Ale asi to nebude žádná sláva (ale kdo ví?) Gramofon bych volil Pro-Ject s Ortofon 2M Red.Je to klasika a zdejší borci z něho umí vymáčknout maximum.Tady jde o jistotu.Teď jsem viděl nějaký debut v inzerci.Tak zapátrej nebo si hoď sekci koupím. *palec*

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Od toho phona v Sony zadne zazraky necekej (ty lepsi byly az v rade SE), pro prvotni pripojeni ale urcite staci.
Na tvem miste bych rozhodne sahnul po Pro-Jectu. Bud tebou zminovany Debut, nebo o kousek vyse usidleny RPM 1.3 Genie. Oba jsou za ty penize velmi kvalitni, at uz jde o ramenko, lozisko nebo prenosku a predevsim opravdu osvedcene. Misto te zakladni OM5 bych take doporucil koupit radsi 2M„Redku“. Ten Lenco je, uz vzhledove, urcen spise pro zacinajici DJ´s. :lol: Ma primy nahon a rizeni otacek, jakou ma prenosku, nevim. Rozhodne to ale je, za tu cenu, spise sazka do loterie. Skutecny "diskotekovy" gramec (napr. Technics SL 1210) stoji totiz nejmene trojnasobek. Jinak preji hodne zabavy a uspechu pri objevovani noveho kontinentu jmenem Vinyl. :D

faktotum
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faktotum »

Děkuji za prvotní názory.
Prospero píše:Od toho phona v Sony zadne zazraky necekej (ty lepsi byly az v rade SE), pro prvotni pripojeni ale urcite staci.
Chápu to tedy správně, že pokud koupím kloudný předzesilovač a po-té tedy připojím do normálního vstupu v zesilovači, kvalita půjdne nahoru ? Jaké předzesilovače by se daly doporučit ?

Odpovědět