Tesla NC 440

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
jirka86
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tesla NC 440

Příspěvek od jirka86 »

Já bych velmi opatrně vzal špendlík nebo šicí jehlu a při stišené hlasitosi dotýkat vývodů z přenosky.Pokud bude vrnět jenom jeden,tak pokračovat dál-konekter předzesilovače atd.Pokud je něco slyšet v obou kanálech je na vině přenoska.Je to velmi amatérské,ale be měřáku:

kpolak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kpolak »

jirka86 píše:
16 led 2026 11:59
Já bych velmi opatrně vzal špendlík nebo šicí jehlu a při stišené hlasitosi dotýkat vývodů z přenosky.Pokud bude vrnět jenom jeden,tak pokračovat dál-konekter předzesilovače atd.Pokud je něco slyšet v obou kanálech je na vině přenoska.Je to velmi amatérské,ale be měřáku:
díky za radu, nechal jsem ho opravit, už jedou v pohodě oba kanály. Bylo to nakonec vývodem z přenosky. Ještě jeden dotaz, při 45 otáčkách se točí moc rychle a když to chci zpomalit pitchcontrolem, tak míň už to nejde a stále se točí trochu rychle, tohle se taky dá nějak nastavit? Nějak střední hodnota otáčení nebo něco takového.
Díky za vše

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Asi trimr pro 45? Nebo je tam vadnej ten kondík C7 M22? Jestli je to ten "hovnák" co tak rád praská.

https://www.ps-service.cz/forum/viewtopic.php?t=619

md500
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od md500 »

zaujimalo by ma, ci niekto spravil upravu na dosku na ovladanie motorceka a ci sa da niekde najst schema, lebo nic take som tu nepostrehol.
Dakujem za odpovede

Odpovědět