Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
rrajnoha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od rrajnoha »

Zdravím.

Bude možno tuto desku sehnat i v digitální podobě (FLAC.. 44.1kHz/24bit, 96kHz/24bit..)

Děkuji

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

snazil jsem se najit pismo podobne tomu co jsem dal do puvodniho navrhu (to s tim podobnym u/v) a asi se mi tez vic libi varianta 1.

este me napadla uuuplne jina verze, kde by byla symbolicky nacrtnuta jehla a drazka. uvidim, jestli bude pres tyden trochu casu.

Lamak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamak »

Jsem taky za variantu č. 1, jinak dobrá práce, jsem zvědav ještě na ten další návrh, pokud se ti podaří se k tomu dostat.

Zítra během dne proběhnu zájemce a doplním dokument na googlu.

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

Taky bych se rád připojil k zájemcům o tento produkt. Pro mě prosím také 5 kusů... ;)

venca65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od venca65 »

Dobrý den,
mám zájem o jednu sadu a prosím o zařazení do seznamu.
Děkuji.

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

Lamak píše:
Lamak píše:
DRVOŠTĚP píše:To Lamak-Zájem je zatím o 62 sad (pokud to mám všechno dobře) a tím to vychází na 4 desky v saděProsím můžeš vyjasnit počet desek versus sada 4desek\\\,Já jsem myslel že bude 1-2v sadě .Děkuji za info a tvoji snahu *thumbs up*
Ahoj, sada je přepočet desek na jednoho člověka. Počítal jsem s tím, že musíme objednat minimálně 250Ks od každé matrice, takže je jedno, jestli se bude jednat o album nebo dvojalbum (dvojalbum znamená 2 matrice) a počítám to dle jednoduchého vzorce

počet alb (minimálně 250)/celkový počet zájemců

Je to tedy 250 testovacích nahrávek / aktuálně 62 zájemců = zhruba 4
Šlo mi o to, že tím pádem nic nezůstane navíc a všichni se podělí rovným dílem o náklady i desky. Zatím to k počtu zájemců vychází cca 4 desky v sadě, takže každý zájemce zaplatí za 4 desky a 4 dostane. Někdo jich chtěl víc, tak jsem mu automaticky napsal 2 sady, aby se to pokrylo.

Ještě jsem od posledně neaktualizoval seznam, to ale udělám až zítra. Snad se mi to podařilo vysvětlit. Nikdo se zatím nevyjádřil proti tomuto způsobu rozpočítání nákladů a výsledných nahrávek, takže to beru jako souhlas...
osobně to vidím, že se dostaneme někam k 80 sadám, což bude tedy cca 3 alba v jedné sadě.
Již jsem se to tu snažil vysvětlit. Pokud z toho není ještě něco jasné, prosím upřesněte co, pokusím se to rozepsat ještě jednou.

Polopatě řečeno minimálně musíme udělat 250 alb (protože minimální odběr k jedné matrici je 250Ks LP, a je tedy jedno, jestli to bude 2 album, protože se všechno na jednu desku nevleze, druhá deska bude druhá matrice, takže zase 250Ks). Celkově má o album zájem cca 80 lidí na (kdybych to počítal na kusy, tak to bude něco kolem 120), ale co s tím zbytkem co se musí chtě něchtě vyrobit? Čekat až to někdo koupí? A kdo do toho vrazí ty peníze?
Podle mě je nejlepší vzít celkový počet vyrobených alb a podělit to celkovým počtem zájemců. Tím se dostáváme k pojmu "sada" (klidně tomu říkejte jinak) - Pokud zůstane zájem na 80 lidech, tak se dostáváme jednoduše k tomu, že každý zaplatí 1/80 celkových nákladů a dostane 1/80 ze všech vyrobených alb -> 250/80= cca 3.

Proto se s roustoucím zájmem snižuje počet alb v sadě a tím také minimální náklady na osobu.

Líp to asi vysvětlit nesvedu, už to zkouším potřetí jinak :(

EDIT: V době kdy psal Bolek byl zájem tak malý (cca 40-50 lidí) že to vydělením vycházel na 5-6 alb v sadě.

250 (minimální odběr z GZ) / 50 (počet zájemců) = 5 alb na jednoho
Ono asi nejvíce záleží na tom, kdy bude možnost pro zamluvení uzavřena (třeba se nashromáždí 100 lidí a řekne se, že už je konec a vyrábí se...), ale zase si nedovedu představit, že každý by měl dostat 2,5 fošny (samozřejmě pokud by se jednalo pouze o jednu), ale asi bude 2-album podle všeho, tak to bude ještě horší v případě zakázky pouze na jednu várku=250Ks):-D
PS: Jak už jsem psal, já bych měl zájem o 5Ks (v případě, že bude dvojalbum tak 2x5Ks) :-)

MINE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MINE »

Dobrý den,
mám zájem o jednu sadu a prosím o zařazení do seznamu.
Děkuji.

Funkyboss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Funkyboss »

Ahoj, prosím taky o zařazení do seznamu zájemců - pro mě jednu sadu.

Díky

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Aleši, prosím zaraď ma do zoznamu, objednávam 1 sadu.
Pre mňa to má predovšetkým morálnu hodnotu, rád prispejem na spoločnú vec.
Držím palce. Vďaka.

Bolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bolek »

Bude nějaký termín - alepoň orientačně ?

jacq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jacq »

Obrázek Obrázek Obrázek
na tech tmavych verzich je jeste prilis svetle pismo, ale jde mi spise o napad - jestli takhle jo...

THresil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THresil »

jacq píše:Obrázek Obrázek Obrázek
na tech tmavych verzich je jeste prilis svetle pismo, ale jde mi spise o napad - jestli takhle jo...
Tak toto se mně vůbec nelíbí, ta původní verze se mně zdá daleko lepší... *thumbs up*

Chachel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chachel »

Prosím o zařazení do seznamu o 1 sadu testovací desky.

JFI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JFI »

jacq píše:Obrázek Obrázek Obrázek
Předchozí návrh se mi zdá lepší.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Taky jsem pro první variantu.

Odpovědět