Testovací deska HiFi názory
Re: Testovací deska HiFi názory
Zdravím.
Bude možno tuto desku sehnat i v digitální podobě (FLAC.. 44.1kHz/24bit, 96kHz/24bit..)
Děkuji
Bude možno tuto desku sehnat i v digitální podobě (FLAC.. 44.1kHz/24bit, 96kHz/24bit..)
Děkuji
snazil jsem se najit pismo podobne tomu co jsem dal do puvodniho navrhu (to s tim podobnym u/v) a asi se mi tez vic libi varianta 1.
este me napadla uuuplne jina verze, kde by byla symbolicky nacrtnuta jehla a drazka. uvidim, jestli bude pres tyden trochu casu.
este me napadla uuuplne jina verze, kde by byla symbolicky nacrtnuta jehla a drazka. uvidim, jestli bude pres tyden trochu casu.
Jsem taky za variantu č. 1, jinak dobrá práce, jsem zvědav ještě na ten další návrh, pokud se ti podaří se k tomu dostat.
Zítra během dne proběhnu zájemce a doplním dokument na googlu.
Zítra během dne proběhnu zájemce a doplním dokument na googlu.
Taky bych se rád připojil k zájemcům o tento produkt. Pro mě prosím také 5 kusů... 

Dobrý den,
mám zájem o jednu sadu a prosím o zařazení do seznamu.
Děkuji.
Děkuji.
Ono asi nejvíce záleží na tom, kdy bude možnost pro zamluvení uzavřena (třeba se nashromáždí 100 lidí a řekne se, že už je konec a vyrábí se...), ale zase si nedovedu představit, že každý by měl dostat 2,5 fošny (samozřejmě pokud by se jednalo pouze o jednu), ale asi bude 2-album podle všeho, tak to bude ještě horší v případě zakázky pouze na jednu várku=250Ks):-DLamak píše:Již jsem se to tu snažil vysvětlit. Pokud z toho není ještě něco jasné, prosím upřesněte co, pokusím se to rozepsat ještě jednou.Lamak píše:Ahoj, sada je přepočet desek na jednoho člověka. Počítal jsem s tím, že musíme objednat minimálně 250Ks od každé matrice, takže je jedno, jestli se bude jednat o album nebo dvojalbum (dvojalbum znamená 2 matrice) a počítám to dle jednoduchého vzorceDRVOŠTĚP píše:To Lamak-Zájem je zatím o 62 sad (pokud to mám všechno dobře) a tím to vychází na 4 desky v saděProsím můžeš vyjasnit počet desek versus sada 4desek\\\,Já jsem myslel že bude 1-2v sadě .Děkuji za info a tvoji snahu![]()
počet alb (minimálně 250)/celkový počet zájemců
Je to tedy 250 testovacích nahrávek / aktuálně 62 zájemců = zhruba 4
Šlo mi o to, že tím pádem nic nezůstane navíc a všichni se podělí rovným dílem o náklady i desky. Zatím to k počtu zájemců vychází cca 4 desky v sadě, takže každý zájemce zaplatí za 4 desky a 4 dostane. Někdo jich chtěl víc, tak jsem mu automaticky napsal 2 sady, aby se to pokrylo.
Ještě jsem od posledně neaktualizoval seznam, to ale udělám až zítra. Snad se mi to podařilo vysvětlit. Nikdo se zatím nevyjádřil proti tomuto způsobu rozpočítání nákladů a výsledných nahrávek, takže to beru jako souhlas...
osobně to vidím, že se dostaneme někam k 80 sadám, což bude tedy cca 3 alba v jedné sadě.
Polopatě řečeno minimálně musíme udělat 250 alb (protože minimální odběr k jedné matrici je 250Ks LP, a je tedy jedno, jestli to bude 2 album, protože se všechno na jednu desku nevleze, druhá deska bude druhá matrice, takže zase 250Ks). Celkově má o album zájem cca 80 lidí na (kdybych to počítal na kusy, tak to bude něco kolem 120), ale co s tím zbytkem co se musí chtě něchtě vyrobit? Čekat až to někdo koupí? A kdo do toho vrazí ty peníze?
Podle mě je nejlepší vzít celkový počet vyrobených alb a podělit to celkovým počtem zájemců. Tím se dostáváme k pojmu "sada" (klidně tomu říkejte jinak) - Pokud zůstane zájem na 80 lidech, tak se dostáváme jednoduše k tomu, že každý zaplatí 1/80 celkových nákladů a dostane 1/80 ze všech vyrobených alb -> 250/80= cca 3.
Proto se s roustoucím zájmem snižuje počet alb v sadě a tím také minimální náklady na osobu.
Líp to asi vysvětlit nesvedu, už to zkouším potřetí jinak
EDIT: V době kdy psal Bolek byl zájem tak malý (cca 40-50 lidí) že to vydělením vycházel na 5-6 alb v sadě.
250 (minimální odběr z GZ) / 50 (počet zájemců) = 5 alb na jednoho
PS: Jak už jsem psal, já bych měl zájem o 5Ks (v případě, že bude dvojalbum tak 2x5Ks)

Dobrý den,
Děkuji.
Děkuji.
Ahoj, prosím taky o zařazení do seznamu zájemců - pro mě jednu sadu.
Díky
Díky
Aleši, prosím zaraď ma do zoznamu, objednávam 1 sadu.
Pre mňa to má predovšetkým morálnu hodnotu, rád prispejem na spoločnú vec.
Držím palce. Vďaka.
Pre mňa to má predovšetkým morálnu hodnotu, rád prispejem na spoločnú vec.
Držím palce. Vďaka.
Bude nějaký termín - alepoň orientačně ?
Prosím o zařazení do seznamu o 1 sadu testovací desky.
Taky jsem pro první variantu.