Testovací deska HiFi názory

Prostor pro milovníky poslechu LP
Odpovědět
STUDIO_ESO
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací deska HiFi názory

Příspěvek od STUDIO_ESO »

bobolix píše:Už to nějakou dobu předělávám na kompromis - jedono LP, na kterém budou převážně poslechové testy a jen nejnutnější měřící sugnály. Že bych to začal předělávat znova ????
"Pomyšlení na něco takového ještě ani nestačilo uvažovat o pouhé možnosti vstoupit mi na mysl..."
Douglas Adams

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Přátelé a rebelové.Ti co se snaží vytvořit testovací LP, jsou lidé ,kteří nám hifistům naservírují to co my potřebujeme a nedokážeme udělat. Děkuji jim za to. Jsem rád ,že tento projekt vznikl a rozhodně jsem pro jeho uskutečnění. *hura*

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

To nemohlo dopadat jinak.
Pavel Macura Audio

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Dosku od Clearaudia si kúpite bez reptania a možnosti upraviť obsah, ale do tejto chce pomaly každý zahrnúť niečo svoje a ešte polemizovať nad tým či 250 alebo 300 Kč. Až sa nakoniec niečo predsa len dohodne, hlásim sa o jeden kus.

JFI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JFI »

Také jsem pro 2 album.
Nebylo by lepší přestat dokolečka kafrat o ceně? Pindy všech možných zúčastněných o správnosti ceny nás nikam neposunou.
Počkejme na finální kalkulaci ceny za 1ks (album nebo 2 album, podle toho, co bude). Pak si každý sám za sebe rozhodne, zda do toho půjde nebo ne.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

O ceně se bavit už nemusíme. Nějaký ten přehled tu padnul a každému je snad jasné co to bude zhruba koštovat..

Nevím ale pokud si vzpomínám na celou diskusi tak na začátku jsme se bavily přeci o nekonečné drážce aby bylo aspon něco možné změřit než skončí track...a o tom, že se to asi na jedno LP nevejde. Nikdo netušil aspon já ne, že bobolix upravuje desku tak aby to bylo na jedno LP.

Samozřejmě, že deska by měla bít jak pro laiky tak aby byli spolu s návodem schopni nastavit svůj gramec tak také pro nás zdatnější kteří by si chtěli i něco změřit. Konec konců když změřím pomocí desky, že ta či ona přenoska má rozdíl mezi kanály tolik a tolik mohu to třeba prezentovat ostatním pro jiné hifisty..

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Jeden z našich členů byl pilný jako včelka a udělal krok vpřed. Napsal do konkurenční lisovny a požádal ji o cenovou nabídku na vylisování desky se vším všudy!
Takže ted si všichni můžete udělat přesnou představu kolik to bude stát bez započítání práce na materiálu podle kterého se bude lisovat. Ještě jednou díky našemu členovi *bravo*

http://imgbank.cz/images/cenknpn.jpg

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Dobrá práce. Teď ještě zjistit, zdali dokážou vyrobit to, co je zapotřebí ...

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Že bychom tu měli lisovnu LP na každém rohu ? Nebudou to nakonec lisovat v Loděnicích ? Je to běžná praxe, že různí dealeři a zprostředkovatelé mají nižší ceny a lepší služby, než samotný výrobce.

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Opovážil jsem se tam zavolat. Velmi seriózní přístup, ale - dělají to v Loděnicích. Takže se kruh uzavřel. Nicméně ta informace o ceně je každopádně užitečná.

JFI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JFI »

Je už jasné, zda-li to bude album nebo 2 album?

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Také jsem si myslel, že to bude firma která pak to nechá udělat v GZ. To není až tak důležité. Důležité je že všichni máme ted kvalitní info o ceně.

Ted už jen tiše čekat a těšit se až se pánové ozvou, že výroba může začít :D Pevně věřím, že to bude unikátní dvoj LP :D

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Já do toho 2LP klidně půjdu, ale počítejte s tím, že to bude trvat déle a už si do toho nenechám tolik kecat, ledaže by někdo měl skutečně konstruktivní návrhy.

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Kdyby se s tou druhou deskou dalo měřit, tak jsem všema deseti pro. Měřicí deska na posloucháni je jaksi na dvě věci, že ?

bobolix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobolix »

Poslední slovo má samozřejmě Rowing.

Odpovědět