Blu-Ray film (vizuální kvalita)

CD, SACD, HDCD, DVD, DVDAudio, BluRay, streamovaní, formáty, média, online služby, playery, digitální knižnice a vše kolem digitálu
Odpovědět
PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Blu-Ray film (vizuální kvalita)

Příspěvek od PítrsPraha »

Tady to je.

Disk obsahuje český dabing, ale je podle mě škoda se připravit o špičkový původní zvuk DTS-HD Master Audio.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Musím tedy potvrdit, že ač jsem Avatar na BD neviděl, viděl jsem asi 25GB BDrip a i tam byla kvalita velice vysoká. Po vizuální stránce je to nepochybně bohovská záležitost. Jinak jako referenci doporučuji též film http://www.csfd.cz/film/245694-tron-legacy-3d/ Obojí tak na stejné mentální úrovni.... :mrgreen:

Pamela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pamela »

PítrsPraha
Moc dík, ale fotky nevidím, co dělám špatně ? Potřeboval bych vidět obal z obou stran, ať vím
co mám hledat za verzi. Na dabing jsem se jen zeptal, když si chce například člověk vychutnat jen
kvalitu obrazu, titulky ruší, jako blbec nevládnu světovým jazykem a čumět na film když nerozumím
mě moc neba. :D
drfish
Ty nemáš na BD Avatar :shock: ??? V tom případě netušíš co je dobrý obraz.
Tron Legacy samozřejmě znám a mám, ale Avatar je prostě jiná liga. (pořád se bavíme o obrazu)
Bohužel když chceš mít BD s špičkovým obrazem, tak to vždy bude nějaká pohádka, fantasy, komix ....čili film pro
diváka 5-100 let. Jako všude je to o penězích. Taky z toho nejsem dvakrát na větvi, ale tak to je.

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Přátelé dnes sem jednoznačně došel k názoru že když film tak fakt už jedině na BD, povedlo se mi koupit 5 filmů po 99,- a zatím dneska sem viděl Formule! (ta ze Stalonem). Je to 1080p obraz paráda na to jak je to staršího data tak velice slušně remasterované a zvuk mi přišel taktéž na velké úrovni (DTS HD Master Audio 5.1).
Pokud DVD tak leda nějaké filmy co se na BD nedají sehnat, nebo se nemusí vehementně řešit obraz, ale spíš obsah filmu a s cenou tak do 50,- :D
Doufám že BD za 99,- bude čím dál tím víc, apk opravdu nebude co řešit 8-)
PS:Avatar na BD (ani vůbec jinak), ale je to referenční film, víceméně to byl tahák výrobců BD přehrávačů a fullHD tv na to aby si je člověk pořídil ;-)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Pamela:
To je zvláštní :cry:. Na domácím PC fotky vidím, na pracovním ntb ne... Tak zkouším znovu:

Přední strana:
Obrázek[/URL]

Zadní strana:
Obrázek[/URL]

Disk:
Obrázek[/URL]

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Výborné fotka, ale chybička se neúmyslně vloudila. Chybí mi jen kompletní čárový kód a snad byl plastový obal ještě v papírovém??? Nemohu to na netu nikde s tímto titulním snímkem najít. Je tedy možné, že to bylo ještě v nasouvacím papírovém obalu jak to někdy bývá zvykem u těch lepších vydání???
Díky za odpověď.

Pamela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pamela »

PítrsPraha
Super, fotky vidím *thumbs up* díky moc za ochotu *2thumbsup* To vypadá na tu první verzi co vyšla.
Zeptám se radějí ještě jednou, je to ta tzv "vanilla edice" s původním vysokým datovým tokem ???
jirie
Čárový kod tam je a v pohodě mi ho i mobil přečte. Toto není pravděpodobně verze s "rukávkem" je to
obyčejné první vydání, dnes špatně sehnatelné, ale našel jsem.
Teda jestli PítrsPraha nenapíše něco jiného.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Moc se v tom neorientuji, ale je tu nějaký zajímavý odkaz:

http://james-camerons-avatar.wikia.com/ ... eo_Release

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

pamela:
Já nevím, jaký konkrétní vydání se nazývá vanilla ice a proč :-). Ani nemám možnost, jak změřit datový tok tohodle BD. Jediný, co vím, je, že disk obsahuje jen film + několik zvukových stop + několik verzí titulků. Toť vše. Žádný bonus, žádný fotky atd. Kupoval jsem před lety s tím, že je to verze zaměřená na max. obrazovou kvalitu.

jirie:
Kompletní čárový kód je zřetelně viditelný na 2. fotce, mobil bezproblémů načetl. BD v papírovém rukávu nebyl.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Joooo. Díky na stránce byla tvá fotka uřezaná, ale po otevření je v plné velikosti i s kódem.
Na odkazu Musicrecords by to měla být verze, o které se bavíme. Jen mně zase znervozňuje deklarovaná délka filmu 178 minut namísto tvých 162 *headbang*

Tady je dobové info oficiálního vydavatele pro ČR :
http://storage.bontonfilm.cz/videos/dok ... s_0410.pdf

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Podstatný je EAN disku, ten je unikátní. Že na stránce e-shopu někdo něco blbě opsal, případně že distributor dodal nesprávný text, bych v potaz nebral...

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Tak bohužel z toho nic nebude. Tato edice je u nás už definitivně vyprodána. Provozovatel e-shopu to po mém dotazu a proveření skutečného stavu věci právě stahuje z webu.
Podle mého názoru vydání, které prodáva Amazon.de je téměř totožné s tím, o kterém mluvíme. Je to ovšem ochuzeno o české titulky zvuk je mimo jiné i česky a je to ještě samozřejmě zabaleno v německé mutaci bookletu a přebalu BD.

Tak ještě jednou odkaz:
http://www.amazon.de/Avatar-Aufbruch-na ... =Avatar+BD

Odpovědět