Hudební tituly na BluRay
Re: Hudební tituly na BluRay
Tak jsem měl po dlouhé době doma "sólo víkend", tak jsem si dal za cíl naposlouchat nějaké bluray disky s koncerty, které se mi začaly hromadit.
U téměř všech to byl dokonalý zážitek a mohu doporučit jak zvukově, tak i obrazově:
David Gilmour Live at Royal Albert Hall
Beth Hart, Joe Bonamassa - Live In Amsterdam
Sade: Bring Me Home - Live 2011
ACDC - Live at River Plate
GABRIEL PETER - BACK TO FRONT
John Mayall / John Mayall & the Bluesbreakers 70th Birthday Concert
Legends of Jazz: Showcase
Pak ale přišla šílená sprcha v podobě "Queen: Freddie Mercury Tribute Concert 1992". Zvuk v DTS-HD HR 5.1 v podstatě neposlouchatelný, musel jsem to přepnout na stereo stopu, abych byl schopen to doposlouchat, ale stejně po 20 minutách jsem to nechal běžet jen jako podkres s myšlenkou "když už jsem to koupil, tak to dám" a dělal u toho jiné věci. Ale je to fakt průser. A nejen zvukově, ale i obsahově .
U téměř všech to byl dokonalý zážitek a mohu doporučit jak zvukově, tak i obrazově:
David Gilmour Live at Royal Albert Hall
Beth Hart, Joe Bonamassa - Live In Amsterdam
Sade: Bring Me Home - Live 2011
ACDC - Live at River Plate
GABRIEL PETER - BACK TO FRONT
John Mayall / John Mayall & the Bluesbreakers 70th Birthday Concert
Legends of Jazz: Showcase
Pak ale přišla šílená sprcha v podobě "Queen: Freddie Mercury Tribute Concert 1992". Zvuk v DTS-HD HR 5.1 v podstatě neposlouchatelný, musel jsem to přepnout na stereo stopu, abych byl schopen to doposlouchat, ale stejně po 20 minutách jsem to nechal běžet jen jako podkres s myšlenkou "když už jsem to koupil, tak to dám" a dělal u toho jiné věci. Ale je to fakt průser. A nejen zvukově, ale i obsahově .
Já jsem zatím slyšel jediný dobře nahraný koncert Queen @ Rock Montreal 1981. Zbytek včetně toho maďarskýho otřesnej zvuk.
@zabiny007: A cos čekal od obsahu? Některý věci jsou ale, aspoň pro mě, zajímavý.
JJ, souhlas, jsou tam věci zajímavý, ale pak i takové, které bych srovnal ke karaoke na firemním večírku ve dvě ráno. Takže bych čekal minimálně lepší výběr. A pak také více písní od Queen v podání hostů a ne jejich recitály.
Ale možná jsem jen rozladěn ze zvuku. Někdy to zkusím pustit ještě jednou a uvidím.
Ale možná jsem jen rozladěn ze zvuku. Někdy to zkusím pustit ještě jednou a uvidím.
Jj, jen "recitál" má vlastně jen Metallica a pak snad Bowie
Larry Carlton, Robben Ford & Autour Du Blues - Paris Concert
Luxusní koncert, i když to občas vypadá spíše jako jam session. Ale já mám takovéto živáky i s jejich drobnými nedokonalosti rád.
Forcione Quartet : In Concert
I když "jen" DVD, které do tohoto vlákna vlastně nepatří, přesto na něj musím upozornit. CD nahrávku mám dlouho, tak jsem pořídil i obrázky a je to úplná bomba!
Luxusní koncert, i když to občas vypadá spíše jako jam session. Ale já mám takovéto živáky i s jejich drobnými nedokonalosti rád.
Forcione Quartet : In Concert
I když "jen" DVD, které do tohoto vlákna vlastně nepatří, přesto na něj musím upozornit. CD nahrávku mám dlouho, tak jsem pořídil i obrázky a je to úplná bomba!
dostal jsem k narozeninám:je tam toho více,ale BR nemá chybu.
https://www.bontonland.cz/pink-floyd-th ... n-box-set/
https://www.bontonland.cz/pink-floyd-th ... n-box-set/
Marně hledám nějakou chybu Zvuk, obraz, provedení blu-ray . . . všechno mě absolutně uspokojuje
Souhlas! Dával jsem si to poprvé včera v noci a naprostá bomba zvukově i vizuálně. Zvláště na plátno. Nedovedu si představit na to koukat na malé placce. Zpočátku jsem si sice říkal, že je scéna s obligátním kruhovým plátnem skromná, ale jakmile se rozsvítí všechna světla kolem celého amfiku, tak je fakt zážitek. Dnes dopoledne jsem si to musel dát skoro celé ještě jednou, abych to mohl trochu víc ohulit . Koupil jsem si i vinyl, ale ten si pustím až s odstupem, protože teď by mi obraz chyběl.
Dorazilo před týdnem, od té doby jsem to sjel 3x, bez obrazu bych to už asi nechtěl
Na jazzovém festivalu hraje převážně skladby z období hard and heavy. Kytarově dobře zahrané, ale ...falešný zpěv, křečovitý klávesák a basák se tváří, že to chce mít už za sebou. Hudba mi přijde prázdná a ani lidi se moc nebaví. Tři poslední bluesové skladby jsou super, ale to celkový dojem nezachrání. Obraz je OK. Za mě ale
koupi jsem toto album :http://www.imagehosting.cz/?v=img201ccc.jpg
d.gilmour nikdy nezklame,ale toto je fakt bomba.
d.gilmour nikdy nezklame,ale toto je fakt bomba.
Nevíte někdo, zda existuje blu-ray disc AYREON - "THEATER EQUATION" s českými titulky?
Nejčerstvější přírustek v mém blu-ray playeru Skvělá záležitost, doufám, že něco podobného zažiji v brzké budoucnosti na vlastní kůži
Steve Hackett nestárne a Nad Sylvan je čím dál tím lepší. Skvělá záležitost, FOXTROT je jedno z najlepších alb vůbec v historii progressive