Bravo

milej zlatej, bravo

. Takže máš buď velmi špatnou pamět, nebo neumíš chápat česky psanej text, nebo se zoufale snažíš zachránit ale pokoušíš se o to silně nápadným překrucováním a s tím u mě hochu nepochodíš (nebo jen trolíš, což je zjevně nejpravděpodobnější). Ale tedy osvěžím ti pamět:
Napsal jsi:
mcm píše: ↑29 zář 2023 22:34
jak podle tebe DAC při přehrávání třeba FLACu pozná že ten flac byt resamplován/downsamplován třeba z důvodu omezení přehrávače a tudíž zní jinak než byl vydavatelem vytvořen?
na to jsem ti odpověděl:
Liamee píše: ↑30 zář 2023 00:14
i u MQA lze velmi snadno dosáhnout toho, že DAC u MQA podle digitálního podpisu
nezjistí zda se jedná o originál. Pokud totiž použiješ DAC, kterej nepodporuje MQA, tak takovej DAC o MQA zjistí velký prd. A to je úplně to samý jako když při přehrávaní FLAC použiješ přehrávač, kterej daný rozlišení toho konkrétního FLACu nepřehraje tak jak je a bude ho resamplovat. Když použiješ DAC bez podpory MQA, tak nedojde ani k plnýmu rozbalení toho MQA. Ale oboje je chyba uživatele/posluchače, ne nahrávek/formátů/kodeků/médií.
Na to přišla tvá zcestná reakce:
mcm píše: ↑30 zář 2023 10:27
jak si představuješ že DAC který nemá podporu MQA má zjistit že se jedná o MQA s podpisem?
Na to jsem se ti pokusil (evidentně marně) vysvětlit, že jaksi reaguješ zcestně a zcela nesmyslně:
Liamee píše: ↑30 zář 2023 14:07
mcm: Aha, takže problémem už je tu i porozumění psanýmu textu, to je pak těžký. Tím třetím bodem, kterej cituješ, jsem jasně řekl, že DAC, kterej nemá podporu MQA, nemá jak zjistit, a tudíž nezjistí, že se jedná o MQA s podpisem a ty se mě v reakci na to zeptáš
"jak si představuju, že DAC, kterej nemá podporu MQA, má zjistit, že se jedná o MQA s podpisem." 
No bravo, fakt

.
A ty na to zareguješ zase úplně zcestně:
mcm píše: ↑30 zář 2023 15:21
prosím tě Limaee co je nepochopitelného na tom že když do DACu s podporou MQA dorazí nahrávka v MQA formátu s elektronickým podpisem tak se na DACu rozsvítí kontrolka "MQA Studio file"? Víc zjednodušeně to už napsat neumím a všimni si že MQA nijak neobhajuji aby ses zase nerozčílil.
A když se ti po několikátý pokusím vysvětlit, že jsi vedle jak ta jedle a reaguješ na něco úplně jinýho než jsem naspal:
Liamee píše: ↑30 zář 2023 18:40
prosím tě mcm co je tak nepochopitelnýho na tom, že když do DACu
bez podpory MQA dorazí nahrávka v MQA formátu s elektronickým podpisem, tak se na DACu
NErozsvítí
žádná kontrolka "MQA Studio file,"
protože ten DAC bez podpory MQA žádnou takovou kontrolku nemá? Víc zjednodušeně to už napsat neumím. A všimni si už konečně, že nijak nepopírám, že by to u DAC s podporou MQA nefungovalo tak jak říkáš, o tom vůbec nemluvím, Já mluvím úplně o něčem jiným - o DAC
bez podpory MQA.
tak se pokusíš překroutit co říkám (bohužel pro tebe velmi nápadně) a na základě toho ze mě udělat idiota. No to ti vyjít nemohlo ani kdyby nevím co, jen ses tím odkopal a ono se to otočilo na tebe. Smůla. Příště líp čti a chápej psanej text a už se ti to nestane.
mcm píše: ↑
jsou to bludy které ochotně polykám i s navijákem a nebo to nijak nepopíráš že to funguje tak jak píšu?
Nikdy jsem nepopřel to tom "světýlku na MQA DAC." I s navijákem polykáš všechnut tu pí ár masírku kolem MQA. Snažíš se marně, hochu.