Sakra kde to jsem? Kam jsem to vlez? Myslel jsem, že na hifi fórum, ale asi ne, asi jsem nechtěně vlez někam jinam. Mrvení hudby Loudness War už omlouváme tím, že je to jako záměr

a hifi se tu určuje podle nějaký normy, která je ke všemu původem z roku 1966, a najednou jsme u toho, že už i MP3 128kbps je tedy hifi nebo snad i "překračuje hifi"

Já fakt nestačím zírat. Co se to tu děje?
Ramones píše: ↑27 led 2021 17:53
Vážení mravokárci, namátkou Pítrs + LUK, bylo by dobré, kdybyste ty své jednoznačné závěry popisovali třeba jako své subjektivní postřehy, nikoliv jako jediné a ty správné "pravdy" s kterými ostatní nesmí vůbec polemizovat, protože jinak jsou z vašeho pohledu méněcenní.
Výborně, než ale příště začneš kázat, tak by sis měl zamést před vlastním prahem. Pak by to totiž nevypadlo tak blbě až bys říkal, aby ostatní
"ty své jednoznačné závěry popisovali třeba jako své subjektivní postřehy, nikoliv jako jediné a ty správné "pravdy" s kterými ostatní nesmí vůbec polemizovat, protože jinak jsou z vašeho pohledu méněcenní," když jsi tu přitom jen před pár hodinama ty sám svoje subjektivní dohady prezentoval jako absolutní pravdu platící na všechny, viz:
Ramones píše: ↑26 led 2021 13:27
To, ze se obcas nekomu povede trefit do testu mezi mp3 a lossles, jeste neznamena, ze to tak bude vzdy a pokud to nebude vzdy, je to pouze urcite procento nahody.
:::::::::::::::::::::::
V opravdu slepém testu
by nikdo z nich rozdíl neslyšel.
Ovšem těžko by se jim s tím žilo