Příšerná kvalita originálních CD
Re: Příšerná kvalita originálních CD
Poslouchej bez měření paranoidního DR a možna budeš mít názor jiný
Vždyť je to fakt kaše. Tak jak se dříve boostrovaly kytary, teď se dělá celá nahrávka sakumprásk ![Velmi šťastný :-D](https://www.hifiroom.cz/images_www.hifiroom.cz/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :-D](https://www.hifiroom.cz/images_www.hifiroom.cz/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Asi na objednávku. Cíleně zmršený snímek což si audio "trh" nejspíš žádá, o důvodech lze leda spekulovat...
Neboj, měření bylo orientační až po poslechu alba, zda není něco s mým aparátem. A prosím, neděl ze sebe pořád blbce.lechos píše: ↑ Poslouchej bez měření paranoidního DR a možna budeš mít názor jiný
Dříve jsem měl měření také jen orientační.
Dnes je na prvním místě! Nemíním platit za zmršeninu a v zápětí ji prodávat!
Dnes je na prvním místě! Nemíním platit za zmršeninu a v zápětí ji prodávat!
A ja objednával z UK novou kazetu Metallicy a zni lepe jak CD. To me udelalo radost.
Všechno nové od Metalliky hraje na prd (slušně řečeno)! Nemyslím, že kazeta bude výjimkou
Problém je, ze moc myslis, ale houby vis.
Je vyjimkou, dneska jsem ji sjel dvakrat a slysim jeste dobre.
Je to znovuvydane Black Album. Neslysel jsi, tak laskave nedelej zavery za druhe.
Je vyjimkou, dneska jsem ji sjel dvakrat a slysim jeste dobre.
Je to znovuvydane Black Album. Neslysel jsi, tak laskave nedelej zavery za druhe.
I já jsem si koupil nové vydání Black Album ( září 2021 ), ale na 2 LP. Potvrzuji, že to hraje velice dobře, ale ještě jsem to neporovnával s původním vydání CD z roku 1991, které také vlastním a to hraje také velice dobře.
Velmi záleží, který mastering se použil na té kazetě. Osobně bych to viděl na ten z CD, ale pravděpodobně ten nový z roku 2021, ale ten jsem neslyšel. Já nové CD již nekupuji.
Velmi záleží, který mastering se použil na té kazetě. Osobně bych to viděl na ten z CD, ale pravděpodobně ten nový z roku 2021, ale ten jsem neslyšel. Já nové CD již nekupuji.
Psal jsem že si myslím že kazeta nebude výjimkou,né že tomu tak je!
Přesně jak píše kolega „záleží z jakého masteringu je to dělané“ !!
Třeba je něco osvítilo a udělali to z původního, který nebyl špatný! Rád bych tomu věřil, ale jde mi to dost špatně
Tak tady vidis, ze jsi se netrefil a jen si zvatlal o necem, co jsi neslysel. Priste se tedy vyjadruj o necem, co jsi slysel a ne "myslim si" apod.
Ahoj, prosím o názor na zvukovou kvalitu někoho kdo vlastní 2LP/45 Rammstein 2019. Kvalita CD je bohužel zase (DR) špatná, ale dle dr.loudness by 2LP mělo mít DR12 což je slušné a objednatelné (pokud ještě někde LP jsou), zatím se mi nedaří. Předem dík.
Tak to se samozřejmě omlouvám tvé kazetové nahrávce!
Jen na okraj ,předpokládám že máš možnost (když už je řeč o kvalitě) zjistit jak kvalitně ta nahrávka je zhotovena a nesoudíš je n podle toho jak ti to sedlo?
![Bryle *sunglases*](https://www.hifiroom.cz/images_www.hifiroom.cz/smilies/bryle.gif)
Nevíte někdo, jaké DR má Nohavica/Divné století?