Qobuz Studio
Re: Qobuz Studio
Huh? Kde si to videl?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tu v tomto vlákně výše je odkaz
Drzim palce. To je sellix, nie priamo qobuz.
Já jsem byl měkkej a koupil jsem jenom pětiletý. Zatím vše O.K.
aj zdielanie hesiel na Netflixe sa zdalo, ze bude fungovat vecne.
Ten sellix je dobry na to, ze ti diky tomu vytvori ucet, ktery bez mistni platebni karty proste nejde udelat (VPN ani paypal ani nic uz nejde). Me ale nebavilo mu furt psat a hlidat si to, aby mi to predplatne prodluzoval. Kdyz ale vytvori ucet, tak si pak staci zmenit heslo a dat si svoji (klidne uz CZ/SK) platebni metodu a jet po svym.
Ano, to dava zmysel.
Ja si inac raz rocne platim Sublime, tam to je zaujimave s donwnloadami.
Ja si inac raz rocne platim Sublime, tam to je zaujimave s donwnloadami.
Loni, když jsem to kupoval, tak lifetime nebyl. Teď mi to bude za 2 měsíce končit, takže tahle varianta je jasná volba
Rád bych se zeptat na konektivitu Quobuzu, má to nějaký Quobuz connect? Nebo jen přes Chromecast? Chromecast bohužel neumožňuje gapless, co mám zkušenost z Deezeru. Nebo to má nějakou aplikaci?
Taky se chci zeptat, zdali jsou tam uváděna roky vydání alb a vydavatelství jako u Tidalu.
A zda funguje Auto stop. U Deezeru když skončilo album , tak to hrálo další věci a nešlo to vypnout.
Díky
Taky se chci zeptat, zdali jsou tam uváděna roky vydání alb a vydavatelství jako u Tidalu.
A zda funguje Auto stop. U Deezeru když skončilo album , tak to hrálo další věci a nešlo to vypnout.
Díky
Quobuz connect je relativně dlouho ve vývoji, ale pokud vím, zatím ho nedokončili...
"Autostop" ano: Po dohrání alba/playlistu přestane Quobuz hrát, když si vypneš funkci Autoplay.
"Autostop" ano: Po dohrání alba/playlistu přestane Quobuz hrát, když si vypneš funkci Autoplay.
Ahoj mohl by mi někdo říct kolik stojí předplatné Qobuzu přes ten Sellix.Dík
Sorry našel jsem si to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj dá se to někde stáhnout na android?
Ahoj, já jsem to stáhl zde: https://m.apkpure.com/qobuz-music-edito ... obuz.music
Ad Android)
Určitě ano - mám to nainstalované. Našel jsme to někde na internetu (hledej qobuz apk) a nainstaloval bez pomoci Google Play.
Nicméně, předem upozorňuji, že ta aplikace nepodporouje přesměrování výstupu na UPnP renderer, takže pro přehrávání na HiFi systému to nejde rozumně použít. Já to používám maximálně na vyhledávání, pak si dám co potřebuji do oblíbených a reálně pak obsluhuji QOBUZ z BubbleUPNP for android.
Určitě ano - mám to nainstalované. Našel jsme to někde na internetu (hledej qobuz apk) a nainstaloval bez pomoci Google Play.
Nicméně, předem upozorňuji, že ta aplikace nepodporouje přesměrování výstupu na UPnP renderer, takže pro přehrávání na HiFi systému to nejde rozumně použít. Já to používám maximálně na vyhledávání, pak si dám co potřebuji do oblíbených a reálně pak obsluhuji QOBUZ z BubbleUPNP for android.