Audio Physic Spark

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Physic Spark

Příspěvek od Jirka33 »

Co se tady zase deje :lol: Pitrsi nevim o kom je rec, ale ja tady ani na avmanii, ale to je jedno, namyslenemu prazaaaackovi nic vysvetlovat nemusim. Jsi troll a chces byt zajimavy za kazdou cenu. Hifista co pred 3roky hral na jezevcika ale po koupi fecalu se s nej stal velky drson co mu narostli ramena, vsude leze a rozhazuje svoje moudra! Skoda slov na chudacka.

Ano Vitvara osobne nemam v lasce, mam k tomu dobre duvody, presto na nej nekydam spinu, a uz vubec ne lzi! Vse co jsem na jeho osobu rekl je bohuzel pravda! Vitvata znam osobne, byl jsem v jeho detskem pokojiku v patre 3x, a jednou vlastnil jeho vytvor za 55tis ceskych. Pro me je to lhar a klamar, co se obouva do vsech ostatnich znacek, ale sam co predvadi je zaloste, v pomeru k cene za kterou to prodava! Ale pro me za me, kup te si co chcete, obhaj te si to merenim nebo cim koliv jinym aby jste s tim byli spokojeni, amen. *offtopic*

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

jirka33+ pitrs
hele, vykašlete se na to, prosím!!
ničíte další vlákno o hifi produktu.
neumíte číst název tohoto vlákna??
na řešení čehosi a kohosi si založte vlákna vlastní.
máte málo prostoru?

Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka33 »

terahera: Promin ale difuzer tam zadny nemas. Pena muze byt sebevic tvarovana, ale porad jen pohlcuje, ikdyz o tak male tloustce jen vyssi frekvence. Povrch difuzeru musi byt tvrdy nepohltivy, napr drevo, a nejlepe keramika. Ty keramicke jsou ale dost drahe. Bohuzel 80% lidi umistuje penu tam kam nepatri.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Jirka33 píše:terahera: Promin ale difuzer tam zadny nemas. Pena muze byt sebevic tvarovana, ale porad jen pohlcuje, ikdyz o tak male tloustce jen vyssi frekvence. Povrch difuzeru musi byt tvrdy nepohltivy, napr drevo, a nejlepe keramika. Ty keramicke jsou ale dost drahe. Bohuzel 80% lidi umistuje penu tam kam nepatri.
Takže jsem umístil pěnu tam,kam nepatří?Nevadí,hraje mi to teď líp než bez pěny kam nepatří,čili jsem spokojen a ty si lep pěnu kam chceš!

Jirka33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka33 »

V pořádku, já to nemyslel zle. Ano je pořád lepší někdy, než nikdy.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Zkoušel jsem i docela drahý difusor,dělaný ze dřeva,cena kolem 75000,- a vpodstate žádný přínos,ne že by byl špatný,ale u mě asi nebyl potřeba,pěna šla poznat okamžitě,takže pro mě ztoho vyplívá,že potřebuju spíš absorbovat ;)

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanohlohovec »

Ja som do difuzora nešiel 1. Koli cene, 2. Tie myslím že v tej mojej malej miestnosti je potrebné pritlmit,... Len, keďže ste ma varovali, budem s tlmenim opatrný, nech to neprezeniem... Rozhodne teda nedám na stenu veľký koberec... *taktone*

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

SORRY za další *offtopic*

...Co se tady zase deje :lol: Pitrsi nevim o kom je rec, ale ja tady ani na avmanii, ale to je jedno, namyslenemu prazaaaackovi nic vysvetlovat nemusim.

ale když je řeč o banánech - není tak úplně od věci :

že na zmíněném fóru AVmania má trvalý nějaký PEŤULDA . :mrgreen:
Naposledy upravil(a) pompo dne 29 zář 2018 17:49, celkem upraveno 1 x.

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

Proč offtopicuješ více jak rok starý vlákno?
Abys ukázal, jak jsou pražáci blbí?

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

Protože můžu a více jak před rokem jsem to tu nečetl ,navíc ani bych se moc nedivil kdyby vůbec nešlo o Pražáka.
(pokud ano moc cti jim nedělá)

Odpovědět