Audio Physic Spark

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Physic Spark

Příspěvek od S499_1023 »

Jirka33 tým, ako aj svojím povýšenectvom a posluchom výhradne cenovkami, len dokazuje, aké je hoviadko.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Jirka33, vlastním jménem Petr Zlatník, působil pod nicky platprd, Oizo, Arnošt Segedinko, Jouda, Píčus (to bylo myslím nějak foneticky psané) na sousedním fóru AVmania, kde na všechny své inkarnace dostal trvalý ban za přesně tohle podrývání a shazování čehokoliv, co se mu nehodilo do krámu.

Kromě trollení na webu totiž působí i jako šmelinář s ojetými repro pod pseudonymem guitarplayer a konkurence se jaksi nehodí... Svého času zkoušel i opravovat repro, ale po jeho zásazích musely jít ke skutečnému opraváři.... Měl jsem tu čest potkat jedny jím prodané bedny a rozdíl mezi skutečným stavem a popisem docela slušně naplňoval význam slova podvod. Na to, že se narodil koncem roku 1985 se ve veřejném prostoru chová jako by mu bylo 15 let a neuvědomoval si možné dopady svého jednání.

Kdyby měl někdo zájem, přesnou adresu na Praze 6 i tel. č. 7xx xxx 292 mám k dispozici.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Milý Pítrsi,
Dej si pozor, aby ti ve schránce brzy nepřistála předžalobní výzva. Tyhle nepravdivé pomluvy jsou totiž žalovatelné. A pak budeš ty svoje lži muset prokázat, to co si tady cucáš z prstu. Na druhou stranu, samozřejmě všichni dobře víme, že já nemám čas zaobríat se kdejakým tydýtem s komplexem méněcennosti, který si musí ventilovat pomluvami druhých. Takže myslím budeš stačit, když nám tu ty své tvrzení prokážeš, sem na to velmi zvědav.
Naposledy upravil(a) Vyblíz dne 15 čer 2017 12:49, celkem upraveno 2 x.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

A zkousel si dat repro vice do prostoru? Ja napriklad skrz nevhodne umisteni mezi nabytkem repro vysouvam do prostoru a posloucham asi z 1,6m vzdalenosti. Hodne se v tom placas, tak bud chci basy a koupim podle toho repro nebo co to teda chybi? Akusticky tlak co ti ofoukne nohy, ten z tehle pidiSparkacu rozhodne nevyloudis. To spis zkus nejake "podpurne" produkty ala houbicky a uslysis i uvidis Elvise primo doma :D.

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanohlohovec »

Koudy, dikes *2thumbsup* obávam sa ale, že aj pod vplyvom houbicek, alebo niečoho syntetickejsieho by som spokojný nebol... Ale ako nápad to beriem, keď vyskúšam, dám ti vedieť výsledok. Mimochodom, došli mi dnes káble, sieťové, sú to poctivo urobené nemecké káble Lappkabel Mk2 red, ešte zajtra dojde prepetova ochrana/rozvádzač, kúpil som napokon gigawatt pf-1e, k mojim komponentom je to, myslím, až až...

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

platprd:
Posli :-D , bude sranda. Vim dobre, co a proc pisu ;-) .

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Stanohlohovec píše:Koudy, dikes *2thumbsup* obávam sa ale, že aj pod vplyvom houbicek, alebo niečoho syntetickejsieho by som spokojný nebol... Ale ako nápad to beriem, keď vyskúšam, dám ti vedieť výsledok. Mimochodom, došli mi dnes káble, sieťové, sú to poctivo urobené nemecké káble Lappkabel Mk2 red, ešte zajtra dojde prepetova ochrana/rozvádzač, kúpil som napokon gigawatt pf-1e, k mojim komponentom je to, myslím, až až...
Lapp káble ten bas sice spresnia ale spodný bass lapnú :) a nepustia dalej. 8-)

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

Jimmi - spodný bas mojje bednicky nevyprodukuju, takže sa nebojím, že by káble lapli... Čo sa týka toho spresnenia, hneď ako som ich zapojil (ešte bez gigawattu) tak som mal pocit, že je to lepšie, ale nechcel som sa unáhliť, lebo to mohlo byť skôr pod vplyvom toho, že zas mám niečo nove :D

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Vyblíz píše:Milý Pítrsi,
Dej si pozor, aby ti ve schránce brzy nepřistála předžalobní výzva. Tyhle nepravdivé pomluvy jsou totiž žalovatelné. A pak budeš ty svoje lži muset prokázat, to co si tady cucáš z prstu. Na druhou stranu, samozřejmě všichni dobře víme, že já nemám čas zaobríat se kdejakým tydýtem s komplexem méněcennosti, který si musí ventilovat pomluvami druhých. Takže myslím budeš stačit, když nám tu ty své tvrzení prokážeš, sem na to velmi zvědav.
Nic mi do toho není,ale jak víš,že Pítrs psal o Tobě?!Nick Vyblíz v jeho příspěvku nepadl!nebo žeby potrefená husa se vždycky ozve :)

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

PítrsPraha píše:platprd:
Posli :-D , bude sranda. Vim dobre, co a proc pisu ;-) .
To jsem přesně tušil, místo, abys svoje tvrzení prokázal se těšíš na žalobu, tímto je to pro mě uzavřené, s tím, že každý vidí, že si akorát sprostý lhář a komplex vlastní méněcennosti si kompenzuje vytvářením báchorek o druhých.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

terahera píše:
Nic mi do toho není,ale jak víš,že Pítrs psal o Tobě?!Nick Vyblíz v jeho příspěvku nepadl!nebo žeby potrefená husa se vždycky ozve :)
Možná proto, že se jmenuji Petr Zlatník a narodil jsem se v roce 85, ty potrefená huso. By mne zajímalo, jak by se líbilo tobě, kdyby o nějakém nicku na foru Pítr prohlašoval, že jseš to ty a k tomu dodával řadu smyšlených lží, které následně podloží tvým rokem narození, které samozřejmně snadno najde třeba ŽR, ale pak hned ty lži mají jinou kvalitu pravdy žeano.
Naposledy upravil(a) Vyblíz dne 15 čer 2017 20:53, celkem upraveno 1 x.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Vyblíz píše:
terahera píše:
Možná proto, že se jmenuji Petr Zlatník a narodil jsem se v roce 85, Sherlocku.
Aha?Takže ty ostatní Nicky,co psal Pítrs tedy fakt patří tobě,tak to už vypovídá o všem+Vyblíz.Dobré vědět.Díky Pítrs za info ;) Ať v tom mají všichni jasno :)

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

jaké ostatní? Myslíš například ten uživatel, na kterého tady reagoval? Myslím, že tohle už je zrale na zásah administrátora, který může snadno odhalit, že Pítrs tu akorát lže, aby se udělal zajímavým, já tu žádný jiný nick nemám.

Stanohlohovec
Kontaktovat uživatele:

To by som nikdy neveril, že moja téma o bednickach audio physic bude mať takéto rozuzlenie *offtopic* *offtopic*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

stano sorry ;) Nemá to s tvým tématem samozřejmě nic společného :( jenom prostě ze své profese vím,že když se někdo hned ohání žalobama,je to vpodstatě vždy podvodník,takže jsem se nechal trochu unést.Jinak ti přeju hodně štěstí s tvým hifi a hlavně ať to hraje *palec*

Odpovědět