Audio Physic Spark
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audio Physic Spark
Ďakujem, snáď skutočne bude všetko pekne hrať... Pekný vecer 

Tak ti přeji hodně štěstí, až tady o tobě bude Pitrs plodit nějaké lži o tobě, jistě mu pak budeš také tleskat ve stoje. Navíc já jsem psal, že ho žalovat neplánuje, protože na to nemám čas, na to on zareagoval tím, že ho mám zažalovat a ty si mu tady začal tleskat.terahera píše:stano sorryNemá to s tvým tématem samozřejmě nic společného
jenom prostě ze své profese vím,že když se někdo hned ohání žalobama,je to vpodstatě vždy podvodník,takže jsem se nechal trochu unést.Jinak ti přeju hodně štěstí s tvým hifi a hlavně ať to hraje

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Stano, lachime, sorry za OT.
Plarprde, neuvažoval jsi zajít na vyšetření hlavy? Všude tě vyhazují za ty tvé nesmysly a děláš si stále nové účty, abys zase dostal ban. Mimochodem, stále jsi nevysvětlil kroucení MDF vlivem tepla.
Plarprde, neuvažoval jsi zajít na vyšetření hlavy? Všude tě vyhazují za ty tvé nesmysly a děláš si stále nové účty, abys zase dostal ban. Mimochodem, stále jsi nevysvětlil kroucení MDF vlivem tepla.
Nemusíš mít vůbec obavy, já na tohle forum nechodím. Pouze mi psal jeden místní člen, že tu o mně někdo (Pitr-Praha) šíří nějaké fámy. Tak sem sem šel, to je celé.
Asi nevíš co píšeš,ale to je jedno.Pitrs už několikrát na mě příspěvky reagoval negativně,ale týkalo se to hifi,což je na hififoru normální,narozdil od tebe!!!!Jo a máš pravdu,že na tohle fórum moc nechodíš,je jednoduché z tvých asi 15 příspěvků zde,zjistit,že jsi rýpala,který k tématům nic stejně nepíše!!!!Jo,a nikomu netleskám,pouze logicky reagujuVyblíz píše:Milý Pítrsi,
Dej si pozor, aby ti ve schránce brzy nepřistála předžalobní výzva. Tyhle nepravdivé pomluvy jsou totiž žalovatelné. A pak budeš ty svoje lži muset prokázat, to co si tady cucáš z prstu. Na druhou stranu, samozřejmě všichni dobře víme, že já nemám čas zaobríat se kdejakým tydýtem s komplexem méněcennosti, který si musí ventilovat pomluvami druhých. Takže myslím budeš stačit, když nám tu ty své tvrzení prokážeš, sem na to velmi zvědav.

Jednou ano,ale je to spletitá cesta a hlavně,problém asi každého hifika je,že nikdy není navždy spokojen,furt hlodá červík jak to posunout dálStanohlohovec píše:Ďakujem, snáď skutočne bude všetko pekne hrať... Pekný vecer

terahera píše:Asi nevíš co píšeš,ale to je jedno.Pitrs už několikrát na mě příspěvky reagoval negativně,ale týkalo se to hifi,což je na hififoru normální,narozdil od tebe!!!!Jo a máš pravdu,že na tohle fórum moc nechodíš,je jednoduché z tvých asi 15 příspěvků zde,zjistit,že jsi rýpala,který k tématům nic stejně nepíše!!!!Jo,a nikomu netleskám,pouze logicky reagujuVyblíz píše:Milý Pítrsi,
všichni dobře víme, že já nemám čas zaobríat se kdejakým tydýtem s komplexem méněcennosti, který si musí ventilovat pomluvami druhých. Takže myslím budeš stačit, když nám tu ty své tvrzení prokážeš, sem na to velmi zvědav.
asi neumíš číst
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Je to tak. V pripade Petra Zlatnika navic neni pochyb o tom, ze je to lhar a podvodnik, coz mnohokrat potvrdil svym pusobenim na forech a potvrzuje i v tomhle vlakne tim, ze sem udajne nechodi, prestoze i tady ma nekolik registraci... A kdyz je nekdo podvodnik, je to proste podvodnik. Nesmele stekne ale ihned stahuje ocas mezi nohy protoze sam nejlip vi, ze kdyby doslo na vec, shorel by jako papir. Je priposranej. A vi i proc, stejne jako to vim ja. I styl jeho komunikace rozhodne neukazuje na duveryhodneho fer chlapka, komu zalezi na spokojenosti druhych. Staci si to na AVmanii projit...terahera píše:jenom prostě ze své profese vím,že když se někdo hned ohání žalobama,je to v podstatě vždy podvodník
Ale i takovy smejdy a bazilisky nas konicek pritahuje a je potreba na ne upozornit. Timto se omlouvam za lehky OT

Ty si fakt tragéd a chudák který nemá obdoby!!!!Vyblíz píše:terahera píše:Asi nevíš co píšeš,ale to je jedno.Pitrs už několikrát na mě příspěvky reagoval negativně,ale týkalo se to hifi,což je na hififoru normální,narozdil od tebe!!!!Jo a máš pravdu,že na tohle fórum moc nechodíš,je jednoduché z tvých asi 15 příspěvků zde,zjistit,že jsi rýpala,který k tématům nic stejně nepíše!!!!Jo,a nikomu netleskám,pouze logicky reagujuVyblíz píše:Milý Pítrsi,
všichni dobře víme, že já nemám čas zaobríat se kdejakým tydýtem s komplexem méněcennosti, který si musí ventilovat pomluvami druhých. Takže myslím budeš stačit, když nám tu ty své tvrzení prokážeš, sem na to velmi zvědav.
asi neumíš číst

Jistě, chudák jest ten, který požaduje jakýkoli důkaz o zjevném šíření pomluv
nic o žádném kontextu sem nepsal, další důkaz, že neumíš číst. Psal jsem, že nemám čas se zaobírat, žalobami na kdejakého tydýta na foru a že tedy postačí jakýkoli důkaz jeho tvrzení, na což on reagoval tím, že se těší na žalobu.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Viz vyse, cela tva existence na diskusnich forech je zalozena na lhani a podvadeni. Dukazy jsou na AVmanii kazdemu verejne dostupne v desitkach. Dost na to, aby clovek vedel, jaky jsi smejd.
Domnivat se, ze pri tvem smeleni s bednama se z tebe lusknutim prstu stava zcela inverzni osobnost, tedy poctivy clovek, kteremu zalezi na kvalite obchodu a spokojenosti kupujiciho, muze jen uplny blb.
Pokud mas pocit, ze ti krivdim a pokud chces videt, co konkretne mam na mysli tvym diletantstvim pri opravach repro a spine pri prodeji beden, tak me k tomu donut a ja ti to pred zodpovednymi urady s radosti ukazu. V podstate usvedcis sam sebe, stejne jako na tomhle foru a na AVmanii.... V tom jsi dobrej
.
Domnivat se, ze pri tvem smeleni s bednama se z tebe lusknutim prstu stava zcela inverzni osobnost, tedy poctivy clovek, kteremu zalezi na kvalite obchodu a spokojenosti kupujiciho, muze jen uplny blb.
Pokud mas pocit, ze ti krivdim a pokud chces videt, co konkretne mam na mysli tvym diletantstvim pri opravach repro a spine pri prodeji beden, tak me k tomu donut a ja ti to pred zodpovednymi urady s radosti ukazu. V podstate usvedcis sam sebe, stejne jako na tomhle foru a na AVmanii.... V tom jsi dobrej

Jo jo vklidu,já neumím číst,Pitrs je lhář,a ty jsi vlastně jediný v pohoděVyblíz píše:Jistě, chudák jest ten, který požaduje jakýkoli důkaz o zjevném šíření pomluvnic o žádném kontextu sem nepsal, další důkaz, že neumíš číst. Psal jsem, že nemám čas se zaobírat, žalobami na kdejakého tydýta na foru a že tedy postačí jakýkoli důkaz jeho tvrzení, na což on reagoval tím, že se těší na žalobu.

Joooo Pitrs,zapomněl jsem tleskat
Doufám,že ho nepustí tak brzo šulina
Pro Adminy předem omluva veeeelika,ten k...t mě fakt nasral,a to hodně,Vyhryz nebo jak si říká d...l 

Stano,opět sorry,ale ten blbeček mě fakt vytáčí!!!! Šulin jeden,podívej se na jeho ostatní příspěvky,furt jenom rýpe a k hifi žádný příspěvek Šulin blbý!!!!Jinak co se tebe týče,nejsi jediný skokan v hifi
Ale zkus to trochu u sebe usměrnit,zkus jít tak nějak postupně,ne odezdi ke zdi.Ono to postupně půjde samo,a pak bude po určité úrovni jenom radost a radost
Vše náraz nejde a hlavně,jak to jde postupně,je z toho větší radost,věř mi 

Terahera jede
. Neres ho je to Spartan
.