Quadral Montan, Vulcan, Titan MK 4,5

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Re: Quadral Montan, Vulcan, Titan MK 4,5

Příspěvek od Bazi 36 »

JAN_24 píše:
20 dub 2020 11:02
Antony píše:
20 dub 2020 10:55
Jen malá zkušenost:
.... Domníval jsem se, že nový Montan bude důstojný soupeř. Ale ani náhodou. Starý Titan kraloval úplně ve všem, naprosto jednoznačně a výrazně....
No a toto jsou přesně ty příspěvky u kterých člověk začíná přemýšlet za kolik by mohl prodat ledvinu a šel si koupit větší reproduktory *taktone* Pěkně děkuju :D
Na ledvinu odpal nemám, ale je teď docela zvýšený zájem o srdce, kdyby tě to zajímalo. Náklady na vyšetření a odběr orgánu jdou za mnou. Více do SZ.
P.S. Pokud jsi nedávno prodělal covid 19, tak můžeš pokračovat dál v hledání toho ideálního místa pro Montany, bohužel. ;)

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

Kocmeister píše:
20 dub 2020 11:59
Docela by mě zajímalo, jestli někdo nemá zkušenosti s touto generací:

otzyvy-quadral-aurum-titan-vii-2637797-600x600-909.jpg

Ta jediná se mi designově líbí, i když chápu, že pro jiné to naopak bude hnus.
Ano, pocul som, hralo to velmi pekne, ale zase na druhej strane, moc to porovnat neviem s ostatnymi Quadralmi.
Hralo to lepsie, ako by clovek cakal - vyrazne jemnejsi zvuk ako by dizajn napovedal. Clovek by cakla
[P.S. mne sa ten dizajn velmi paci]

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Bezva zkušenost, díky.
kabelguru.cz

lada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lada »

Nemá někdo zkušenost jaký je rozdíl mezi titany a vulkány mk3 zvukově. Rozdíl v objemu a velikosti basáku vím ale nevím jak se to projevuje zvukově jestli někdo neměl možnost to porovnat a jaký byl dojem.Osobně bych neváhal ale nevím jestli s titany mě manželka nevyhodí.

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Do jaké cimry to chceš ? Jestli máš nízký strop ?

lada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lada »

Nízký strop až tak nemám cimra cca 35m a ještě dvě chodby napojené na vzdálenější stranu takže to de ale okna a nábytek a jeho rozmístění a pelechy pro kočky a estetické cítění manželky dělá s umístěním repro aby nebylo v rohu atd.docela problém

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

:D Tak, holky by byly schopné položit Titany i naležato vedle sebe a udělat s nich poličku pod TV, kytičky a podobně ...jako, hrálo by to, ne že ne... :D

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Myslíš jako soundbar pod TV :D

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

...ano, takový menší, aby ho caparti nepřevrhli.
Postavení v "rozích" by se ještě dalo třeba equalizovat, ale rozestavení jedna bedna na zem a druhá na poličku, čehož jsem byl také kdysi svědkem, skončilo málem demonstrativní sebevraždou skokem z balkónu z 3 patra ...pak pochopila, že takto opravdu ne e *headbang*

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

No on lada má asi netolerantní ženu, to já když jsem stěhoval vulkány domů, moje se nejdříve zděsila no a po instalaci a zapojení si sedla, a první co řekla, hrajou lépe než ty předchozí, a jsou nádherný. Ale kdyby se jí nelíbily stejně bych neposlech a nechal si je, máme doma demokracii :D

lada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lada »

Jenom jsem se chtěl zeptat proč nízký strop,jako vtip nebo něco praktického.No oni ty Titány jsou opravdu velký těžký.Mám doma Jamo 707i a ty jsou uzoučký ale zvuk už není to pravý jak bych si to představoval.Postavil jsem něco na zkoušku podle projektu z repromanie a hraje to líp než ty Jama ale vzhledově jsem to odflákl protože mi to sebral mladej.Ta polička by musela bejt sakra bytelná váha cca 115kg.No musím to nějak politicky prosadit.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Lado, to se nejednalo o policku pro Titany. Bylo to v roce 1983 a boj byl o ustaveni trojpasmovek Videoton 😁

lada
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lada »

:lol: Jo to sem pochopil dobrý for.Už jsem pochopil i ten strop tam je tml a vyzařuje to nahoru ale nevím teda jaká výška stropu je optimální ale se stropem nic neudělám :lol:

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

S tím stropem jsem to myslel tak že tyhle titány a vulkány hrají lépe v místnostech s vyšším stropem. :D

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

JAN_24 píše:
20 dub 2020 08:54
Hellboy píše:
17 dub 2020 17:22
... mám doma Titany za 100 tisíc a považuju to za naprosto srovnatelné s čímkoliv co jsem z dnešní doby slyšel za řádově milion...
Hellboy, prosím tě, v jakém prostoru máš Titany umístěny a jak daleko od zadní stěny? Neustále přesouvám Montany a snažím se přijít na kloub jak se zvuk mění a co mi nejvíc vyhovuje...
Mám je v místnosti cca 25m2, stropy cca 3,5m. Mám je u kratší stěny. Taková pracovna. 3 stěny jsou obložené dřevěným nábytkem, obří knihovna, na zemi peršan, na oknech těžké závěsy. Mezi bednama je plátno na projektor, které asi taky funguje jako utlumení. ve vedlejší místnosti stejných rozměrů kam jsem přesunul Nautiluse, kde je míň nábytku a není tam koberec, začaly tyto basovat a dunět až nesnesitelně a to v té pracovně basovaly málo. Bedny jsou v rozích, měnič je od zdí v obou směrech cca 60-80cm. Basák jde nahoru, basreflex je od zdi asi 30 čísel. Neduní to. Zvuk je vcelku OK. Vtipmý je, že jsem měl chvilku přehozenou fázi a strašlivě to dunělo. Čekal bych, že to spíš bude basovat míň, ale ne.
Každopádně mě to podmínky nedovolují, ale čekal bych, že ve větší místnosti to bude lepší a bude to mít trochu lepší prostor.

Odpovědět