Hellboy píše: ↑08 bře 2020 18:31Teď jsem koupil od Machalika Titany MkV. Mám už roky Wotany Mk5 a považuju je za naprosto boží, takže jsem od nejvyšší řady nečekal málo. Doposud jsem hrál na BW Nautilus 801 a Wotany měl jen jako druhou sestavu v jiné místnosti. Po té, co jsem to včera přehodil na Titany, tak musím říct, že je to prostě lepší. Stojí to polovinu a hraje to parádně.
Basuje to strašlivě. Pustil jsem dětem pohádku, šel pryč a za chvíli se začalo ozývat o dvě místnosti vedle hrozivé hučení a vibrovat výplň dveří, tak jsem rychle běžel zpátky, že se něco posralo a k mému překvapení to byl jen jakýsi hluboký zvuk ze soundtracku![]()
Zvukově kromě monstrózních basů, které mi ale nepřijdou nějak přehnaně navíc, je to prostě velká bedna nejvyšší třídy. Basy tam kde dřív nebyly najednou jsou a zní to líp. Jinak to má klasický zvuk starých Quadrálů. Velmi čisté a zřetelné výšky. Středy nejsou plechové a netahají za uši, ale jsou tam.
Zní to prostě tak hezky teple a přitom mohutně a zcela čistě. Ideální bedny na rock a metak, kde zahrají v naprostém kraválu kytar brutální basy, což spousta i dražších beden prostě nedává a zároveň když si pustíte jazz, tak jste prostě tam.
Titany prakticky nejdou sehnat, ale cokoli z MKV (Wotan, Vulkan, Titan) považuji za jeden z nejlepších poměrů cena výkon a člověk skoro aby přidal jednu nulu aby si mohl koupit něco nového co bude hrát srovnatelně. Tak to mám rád.
Jinak podělal se mi výkonnější zesilovač a tak teď hraju "jen" ze stařičkého Technicse SE-A5 a naprosto v pohodě to utáhne (jsem připraven na kecy, že jsem hluchej, pokud mi to stačí![]()
Zdravím ... možná píšu pozdě