Repro na metal, hardcore a tvrdý rock
Re: Repro na metal, hardcore a tvrdý rock
No proste sem chtel rict, ze lidi co metal neposlouchaj, by se k tematu repro na metal nemeli vyjadrovat, kdyz nevi oc jde.nebo je tohle forum jen pro lidi co hltaj jazz, varhany, vaznou hudbu (pardon klasickou), a vsechnu ryze nenacistickou hudbu?
???? Ta basa v tech varanech hraje? Nak sem si nevsim. Jestli je na tohle potreba hifi tak je to smutne.
???? Ta basa v tech varanech hraje? Nak sem si nevsim. Jestli je na tohle potreba hifi tak je to smutne.
Nároky na "metalové" bedny by mohlo splňovat i tohle (ty větší), i když čím dýl to poslouchám, tím víc mi je jedno, jakej žánr hraje.

Myslím, že na fóru je metalistů až až, a z tohoto vlákna jsi si vzal tu nejhorší možnou variantu příspěvků a ještě sis ji vyložil jako "antimetalismus".ubl píše:No proste sem chtel rict, ze lidi co metal neposlouchaj, by se k tematu repro na metal nemeli vyjadrovat, kdyz nevi oc jde.nebo je tohle forum jen pro lidi co hltaj jazz, varhany, vaznou hudbu (pardon klasickou), a vsechnu ryze nenacistickou hudbu?
Špatné nahrávky z 80.let- neznamená, že je špatná hudba (ta může být kultovní přesně jak píšeš), ale nahrávka zvukově.
Často se stává, že repro, které dobře hrajou i ten jazz či varhany, zmáknou i doom metal...nebo ne?

Mně třeba hrají bedny na metal dobře, na akustiku taky atd.

To, že tam nehraje basa ješte neznamená, že tam nehrají BASY!ubl píše:...Ta basa v tech varanech hraje? Nak sem si nevsim....
Slyšel už jsi někdy hrát basový rejstřík varhan? Naživo, nebo při kvalitní reprodukci ti to "rozhýbá" střeva tak, že ti to rozežene i zácpu.

ublubl píše: Ta basa v tech varanech hraje?
piš častěji, nebýt tvého příspěvku tak ani nevím, že nějakej varan spolknul basu.

Je to opravdu hezká práce a soudě podle "vyskladněných" vyhýbek (za které by se nemusely stydět ani České dráhyBasstl píše:Nároky na "metalové" bedny by mohlo splňovat i tohle (ty větší), i když čím dýl to poslouchám, tím víc mi je jedno, jakej žánr hraje.

Jakými repro to máš osazené?
Žádné papundeklové membrány nezahrají pořádnej heavymetal jako live snímek na podiu...jenom ekvalizér - prznitel může něcomálo vnést do poslechu...
A z čeho myslíš, že ten live snímek na podiu hraje?lechos píše:Žádné papundeklové membrány nezahrají pořádnej heavymetal jako live snímek na podiu...jenom ekvalizér - prznitel může něcomálo vnést do poslechu...
Není to náhodou ten samej "papundekl"?

Mám to osazený :Prospero píše:Je to opravdu hezká práce a soudě podle "vyskladněných" vyhýbek (za které by se nemusely stydět ani České dráhyBasstl píše:Nároky na "metalové" bedny by mohlo splňovat i tohle (ty větší), i když čím dýl to poslouchám, tím víc mi je jedno, jakej žánr hraje.) předpokládám, že "domácí".
Jakými repro to máš osazené?
Celestion CDX1-1745 v 10" OSWG
BC 10PLB 76
BC 15TBX100
Tady jsou fotky ze stavby a měření:
http://basstl.blog.cz/
Myslíš repráky Marshallů ? Tu bude nějakej lepší matroš...optám se Ritchieho až přijede k nám do města...Basstl píše:A z čeho myslíš, že ten live snímek na podiu hraje?lechos píše:Žádné papundeklové membrány nezahrají pořádnej heavymetal jako live snímek na podiu...jenom ekvalizér - prznitel může něcomálo vnést do poslechu...
Není to náhodou ten samej "papundekl"?

Většina PA basáků (včetně Marshallů) jsou papíráky.
Celestion? Ja znaju!
Výborné repráky! Už před takovými, dobrými 35lety jsme je s kamárády montovali do kytarových “komb”, kde hráli jako o zivot! (Nejaké 12" G...cosi
)
Ta konstrukce z tvého odkazu je také moc povedená, vzdáleně mi připomíná “Matrix” od “B&W”.
Mě měření mnoho neříkají, jsem pouhý “ušař”, věrím ale, že tyhle bedny zahrají Metal (a i ostatní okrajové žánry
) opravdu “věrohodně”.

Výborné repráky! Už před takovými, dobrými 35lety jsme je s kamárády montovali do kytarových “komb”, kde hráli jako o zivot! (Nejaké 12" G...cosi

Ta konstrukce z tvého odkazu je také moc povedená, vzdáleně mi připomíná “Matrix” od “B&W”.
Mě měření mnoho neříkají, jsem pouhý “ušař”, věrím ale, že tyhle bedny zahrají Metal (a i ostatní okrajové žánry

Kdysi v 80.letech Technics přinesl inovaci - ploché hliníkové membrány basáků u boxů řady SB-X300 (Tuzex) SB-X500 a SB-X700...jak to hrálo, tuhá nepoddajná membrána to nevím. O dřevěných membranách JVC jsem už jednou na fóru příspěvek psal.
http://elektro.bazos.cz/inzerat/4080691 ... B-X700.php
http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... ny#p116483
http://elektro.bazos.cz/inzerat/4080691 ... B-X700.php
http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... ny#p116483
Hoj, můžete mi prosím poradit jaké sloupové repro? do cca 5000kč (bazar).. Díky Moc
U mne doma se osvědčili Qln Signature mk ll sub 82. Super na metal a HC, nemají chybu