jeee, tak dobre uz jsem se u diskuze dlouho nepobavil, fakt mi tekly slzy

takova sranda nebyva ani na idnesu pod recenzema o audio...
poslouchal jsem dali concept 6, metaliku, nektere pisnicky se mi dokonce zacaly libit. kdyz hrala basa, tak hrala basa, v ramci moznosti beden, samozrejme. doplneni o subwoofer by urcite pomohlo (mene uz pak potesi sousedy). takze proc ne.
taky jsem slysel elac 201, davaji prokreslenejsi a detailnejsi vysky. nemeli jsme subwoofer, takze to byl takovy poslech/neposlech. se subwooferem to bude fajn.
posloucham (kdyz uz mam naladu) spise jiny zanr metalu, nez o jakem zde pisete, vetsinu vyse zminenych kapel znam jen od kamose, ktery je smazil z pocitacovych bednicek encore, ja si obcas pustim do sluchatek black sabath nebo iron maiden a tam hraji "tak jak jsem si zvykl"

v dobrych sluchatkach clovek vetsinou uslysi vic, nez v prumernych bednach, ale nenahradi vibrace nizkych frekvenci vnimane celym telem. na koncerte to zni (vetsinou pokazde) uplne jinak, tam jde jen o endorfin... jednou jsem byl na dobre nazvucenem koncerte, ale to byl karel plihal...
ps. jak jste sem posilali ty velke a vetsi repraky, vzpomnel jsem si, ze jsem kdesi na netu zahlidnul zajimavy pocin od mitsubishi