Díky pompo za odkaz na ty bedny. Ale to jsou jen jedny z mnoha, v prodeji jsou mraky dobrých beden za dobré peníze.
Ty firmy mají zkušenosti, umí to vyladit, nemá cenu nic stavět. Bedny se musí slyšet, recenze nás může jen nasměrovat, doporučit.
Můj předposledníposlední výtvor byla malá dvoupásma s ARN-150-05/8, s dobrým zesilovačem se to nechá dobře poslouchat. Koupená mám dvoupásma s ARN-188-05/8 a není to úplně marné, ale špička to nebude. Poslední pokus o dvoupásmo bylo s Tangband 704 D, nehraje to špatně, ale stavbám je konec. Koupené je dražší, ale zvuk bývá malebnější, vybroušenější a každý si může vybrat podle vkusu a žánru.
Reproduktory TVM
Re: Reproduktory TVM
štětináč píše:Díky pompo za odkaz na ty bedny. Ale to jsou jen jedny z mnoha, v prodeji jsou mraky dobrých beden za dobré peníze.
Ty firmy mají zkušenosti, umí to vyladit, nemá cenu nic stavět. Bedny se musí slyšet, recenze nás může jen nasměrovat, doporučit.
Můj předposledníposlední výtvor byla malá dvoupásma s ARN-150-05/8, s dobrým zesilovačem se to nechá dobře poslouchat. Koupená mám dvoupásma s ARN-188-05/8 a není to úplně marné, ale špička to nebude. Poslední pokus o dvoupásmo bylo s Tangband 704 D, nehraje to špatně, ale stavbám je konec. Koupené je dražší, ale zvuk bývá malebnější, vybroušenější a každý si může vybrat podle vkusu a žánru.
Zdar ten Tangband 704 D (se mi líbí) je už lepší kousek a s nějakou dobrou kalotou třeba od vify by to v případě solidní vyhybky už mohlo být o jiném. Každopádně bych ale (osobně) realizoval hotový návrh od někoho kdo už´´ zná´´ má změřeno atd... Samozřejmě výběr hotového výrobku dle vlastního vkusu může být i lepší volbou a jak píšeš - v prodeji jsou mraky dobrých beden za dobré peníze. To je samosebou pravda / jen bych snad k tomu dodal ,že těch výborných už je méně a pokud se nespokojíš jen s dvoupásmem tak těch povedených ´´plnorozsahových´´ v takto rozumné ceně je myslím si minimum. Každopádně pokud tě nezaujaly (mě celkem jo) nevadí byl to jen takový tip.