Výběr sluchátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr sluchátek
také si myslím
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem se chtěl zeptat, myslím že se dělají i bezdrátová sluchátka bluetooth,. Dokáže to přenést dobře zvuk?Nebo ještě existuje jiný přenos? A kvalita?
Díky.
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nevidím dôvod na zbytočné emócie. Tomáš napísal "základní obrázek, jak taková sluchátka hrajou" a nie "že podľa tých kriviek aj tie sluchatka naozaj hrajú". Jeho komentáru rozumiem tak, že "čiary pomôžu človeku vybrať si z toho množstva produktov aspoň orientačne niečo, čo by mu mohlo sadnúť pri reálnom posluchovom teste".
Zdravím, asi to sem vůbec nepatří, ale jinde jsem nic nenašel. Poslední dobou přecházím na sluchátka. Ale zjistil jsem, že na sluchátkách mám přehozené kanály. Na repro to hraje správně a na sluchátkávh opačně (vyzkoušel jsem vícero sluchátek i kabelů a vždy je to stejně). Tak nevím. Máte někdo stím zkušenost? Nebo co je špatně? Dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím info o tom bluetooth přenosu-výhody, nevýhody. díky.
Jinak to Miles1958: je divný že bedny asi u věže, hrajou dobře a sluchadla ne. Co je zdroj signálu pro sluchadla a co pro bedny? V případě věže můžou bejt přehozený cinche nebo to bude nějaká kravina. Nemůžu si pomoct
Jinak to Miles1958: je divný že bedny asi u věže, hrajou dobře a sluchadla ne. Co je zdroj signálu pro sluchadla a co pro bedny? V případě věže můžou bejt přehozený cinche nebo to bude nějaká kravina. Nemůžu si pomoct
Také nevím. Vše jde z předzesilovače. Zatím jsem přehodil konektory u sluchátek.
Nedalo mi to a chtěl jsem po létech zkusit Koss Porta Pro. Jedna strana nehrála. Chtěl jsem vyměnit kabel, ale zjistil jsem, že uhnil mini plošnák na sluchátku. Tam, kde se napojuje kabel na měnič. Jedna velká kapka cínu pomohla. Ještě jsem musel vyrobit nové molitany. Staré se uplně rozpadly, proto jsem sluchátka odložil. Teď poslouchám nějaké testovací skladby a kromě trochu více basů to fakt není až takový průser. Zajímavé.
Edit: Trochu jsem si zapřeháněl. Výškám chybí detaily.
Edit: Trochu jsem si zapřeháněl. Výškám chybí detaily.
Nabídněte sluchátka Aiwa HP... z ČS Tuzexu 70.-80.let, jen 100% vizuální a technický stav nezávazně, děkuji
- Přílohy
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
už mám doma sluchdla Mackie MC150, Jsou zabalený pod stromek, tak jsem na ně zvědav.Nechal jsem je jak přišly bez rozbalování. Dám vědět co na to muzikantský ušiska
už mám doma sluchdla Mackie MC150, Jsou zabalený pod stromek, tak jsem na ně zvědav.Nechal jsem je jak přišly bez rozbalování. Dám vědět co na to muzikantský ušiska

Tak to já bych nevydržel a hned bych je zkusil. Obdivuji jak si někdo dokáže počkat. Ať ti hrajó.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík. Já to mám prom otce a nedokážu cizí novou věc zkusit, mám k tomu jakýsi blok.
-
- Kontaktovat uživatele:
takže: Koss porta pro hrají tak nějak univerzálně, není potřeba složitě ladit ekvalizér, výšky jsou takový univerzální k práci a zábavě ideální. Po sejmutí Mackie a nasazení Kosů jsem na kosech hledal detaily výšek 
Mackie MC150 s ekvalizerem na 0 hrají strašně čitelně, někde chybí basy, někde zase středy. Zkrátka co deska nebo nahrávka to originální nastavení ekvalizeru. Nahrávky z youtube převedený do Flacu taky co kus to originál.
Kosy mají hrozně moc příjemný basy, středobasy výšky se musí natáhnout ekavlizerem a ještě potenciometry.
Mackie má basy daleko barevnější, výšky taky,. středobasy a středy musím dolaďovat ke každý desce jinak. A tak to asi má být.
Táta je moc spokojený a já taky
p.s.: poslouchal jsem to zatím jen přes xiaomi redmi note 8 a zaplacenou aplilaci Poweramp
hifi mám vytaženou ze zásuvky

Mackie MC150 s ekvalizerem na 0 hrají strašně čitelně, někde chybí basy, někde zase středy. Zkrátka co deska nebo nahrávka to originální nastavení ekvalizeru. Nahrávky z youtube převedený do Flacu taky co kus to originál.
Kosy mají hrozně moc příjemný basy, středobasy výšky se musí natáhnout ekavlizerem a ještě potenciometry.
Mackie má basy daleko barevnější, výšky taky,. středobasy a středy musím dolaďovat ke každý desce jinak. A tak to asi má být.
Táta je moc spokojený a já taky
p.s.: poslouchal jsem to zatím jen přes xiaomi redmi note 8 a zaplacenou aplilaci Poweramp
hifi mám vytaženou ze zásuvky
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Hezka skladačka, iba Sony tam zablúdilo asi nejakým omylom, tuším ide o minidisc rekordér MDS-JE800? Technics robil tiež nejaké minidisc prístroje, len nie v takých kvantach...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík.
v době kdy jsem poskládal skládačku, Minidisk Sony MDS j 510 byla dostupná, technics ještě dlouho pak nic, peníze pak už na takové věci nebyly. to jsem nakoupil za moje první vejplaty, bezdětný, bez baby. Na disky jsem nahrával z digitálního satelitu přes optiku.
Na tom minidisku se daly krásně spojovat písničky, když jsem starý dělal na maturiťák úvodní song, tak minidisk tři nahrávky za sebou bravurně spojil
v době kdy jsem poskládal skládačku, Minidisk Sony MDS j 510 byla dostupná, technics ještě dlouho pak nic, peníze pak už na takové věci nebyly. to jsem nakoupil za moje první vejplaty, bezdětný, bez baby. Na disky jsem nahrával z digitálního satelitu přes optiku.
Na tom minidisku se daly krásně spojovat písničky, když jsem starý dělal na maturiťák úvodní song, tak minidisk tři nahrávky za sebou bravurně spojil

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Aha, 510-tka. Mne sa ušla 920-tka, ale mám ju iba dva roky. Dnes je vlastníctvo takých strojov už len o nostalgii. Computer zvládne veľa veci, ktoré sa kedysi robili na DAT a MD rekorderoch. Gapless playback mal určite veľa výhod, to je na ATRAC samozrejmosť. MP3 subory sa spájajú oveľa ťažšie.