Ahoj Pavle,
moc děkuji za zprostředkování a skvěle strávený den. Měl bych sice pracovat, ale od příjezdu samozřejmě sedím a poslouchám

Myslím, že Great Lucid AMT je zcela mimořádný počin, ty bedny hrajou naprosto přirozeně a samozřejmě cokoliv, co se jim předhodí, jen ty moje předchozí JBL byly milosrdnější ke zprasenejm nahrávkám, ale to je správně, koneckonců proto jsem chtěl posun někam jinam. Bedny hrajou naprosto úžasně, přirozeně, dynamicky, fakt skvělá práce, smekám klobouk. Pro ostatní - velmi doporučuji návštěvu u Pavla v jeho super akusticky vyřešeném prostoru, mě velmi zaujaly i Waterfall, myslím, že to pro spoustu lidí může být velmi zajímavý nákup, ty bedny hrajou úžasně, leze z nich čistá muzika a to já mám moc rád. BTW, dojmy jsem ti měl chuť i teď zavolat, ale protože je již pozdě, tak zatím alespoň takto. Ad. vzhled - v reálu neodpovídá fotografiím, to zebrano je moc pěkná dýha a já mám rád jednoduché tvary, takže vzhledově s nimi nemám vůbec žádný problém, ba naopak. Pro případné zájemce si dám klidně práci a nafotím je Fujinou, ty fotky konkrétně tohoto kusu neodpovídají reálu, ta dýha vypadá úplně jinak.
Jediné, co mi teď vrtá hlavou, je samozřejmě moje naprosto nedostatečná akustika v tom mém krcálku, možná by s tím přeci jen šlo zatím něco udělat, než bude poslechovka, což bude bohužel ještě nějaký čas trvat. Myslíš, že bych ti kvůli tomu mohl zavolat?
Ještě jednou díky, moc si vážím tvého přístupu a tvé práce. P.S. Pozdravuj souseda a že ještě jednou moc děkuji za pomoc se stěhováním, to zrovna žádná sranda není