Noble Audio-Great Lucid AMT
Re: Noble Audio-Great Lucid AMT
JJ, mikrofom odporucam aj ja. Aspon clovek zisti, ci ma kupit dalsiu dogu, alebo staci uz iba jazvecik

Ahoj, jak napsal Pavel (NA). JBL250TI - moje poslední repro (vlastním cca 6-7 let), dělali v místnosti na basech opravdu psí kusy, možná je tam na chvíli vrátím a nahraju vám, co to dělá s věcma na poličkách, když se to trošku osolí a jaké to vytvoří dunění v rozích místnosti
To se teď neděje, proto jsem to takto popsal. A jak říkal Pavel, to podložení řeším z praktických důvodů.
lubos - tak to potvrzuje přesně mojí zkušenost, díky
lubos - tak to potvrzuje přesně mojí zkušenost, díky
Tak cca po roce s Noble Audio Great Lucid AMT - pořád stejné nadšení
Skvělá práce od Pavla, myslím, že kdyby tohle prodávala "známá firma", tak jsou bedny nezaplatitelné. Doufám, že mi vydrží ještě dlouhá léta
Neměl jsem nejmenší potřebu byť jen přemýšlet nad jinými repro. Myslím, že to je poprvé v životě
Ještě jednou díky Pavlovi, snad bude příležitost se někdy stavit na kávu a krátce pokecat
Ještě jednou díky Pavlovi, snad bude příležitost se někdy stavit na kávu a krátce pokecat
Wave99: blahopřeji ke spokojenosti, je to vzácné koření v tom hifi světě. Věřím ti to, Pavel má tu schopnost nabídnout výborný poměr výkon /cena. Já GL slyšel jen jednou na srovnavačce, ale byla to pecka. Užívej dál svého "konce" 
valderon - ja nejsem moc, nebo spis vubec hifista, jen celozivotni milovnik hudby
Takze me vetsina “audiofilske nervozity” uspesne miji. Jsem spokojen, jak to mam. Jedine, co bych si pral, je samostatna poslechovka. Ale ziju i tak
Dekuju a at ti to hraje.
WaVe_99
Tvá spokojenost musí být skutečná, když Tě to dovedlo až k tomu se po roce zmiňovat na fóru, díky těší mě to, a přimělo mě to nostalgicky vzpomínat na věci kolem vývoje těchto beden.
Tvá spokojenost musí být skutečná, když Tě to dovedlo až k tomu se po roce zmiňovat na fóru, díky těší mě to, a přimělo mě to nostalgicky vzpomínat na věci kolem vývoje těchto beden.
Noble Audio - výroba a prodej