Jak vidím naše forum dnes.
Re: Jak vidím naše forum dnes.
Pokud zde něco padá do kopru, tak především v důsledku neutuchajících aktivit dvou nejmenovaných, ale vesměs všemi "oblíbených" členů, kteří dle mého názoru měli už dávno obdržet BAN, a to trvalý... Pokud by moderátoři měli koule a udělali to, že Efičáku, tak tady mohl být (téměř) klid... Ke spoustě konfliktů by vůbec nedošlo anebo by nebyly tak vyhroceny... To jest můj pohled na stav tohoto fóra a to nejen dnes.....
...Já neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde...
Proč nejmenovaných Sekale? Řekni to nahlas a řekni proč. Něčím konkrétním to dokaž.
-
boxer
Hellboyi, buď v klidu. Tebe se to netýká.
Sekal.
....a došlo.
Sekal.
....a došlo.
Problém je, že se tady všichni bojí.
Nikdo nic neoznačí, nic nepojmenuje, jen mluví tajemně, tak aby se nikdo nemohl cítit dotčen. Aby si každý mohl domyslet, co se mu hodí. Nikdo neví, kdo je na čí straně, všichni vyčkávají, jak to někdo za ně vyřeší. Nejlépe nějaký admin, aby se to pak dalo na něj svést.
Podobojí je životní styl Čechů. Nějak z toho vyšvejkujem. Proto to tak vypadá, nejen na fóru, ale v celém státě. Ani tak, ani tak.
Takže kdo není poseroutka, tak jmenujte. Já jmenoval několikrát a zcela jasně. A kdo nejmenuje, tak ať si nestěžuje. Je to pak také jeho vina, že v rozhodující chvíli takticky mlčel.
Nikdo nic neoznačí, nic nepojmenuje, jen mluví tajemně, tak aby se nikdo nemohl cítit dotčen. Aby si každý mohl domyslet, co se mu hodí. Nikdo neví, kdo je na čí straně, všichni vyčkávají, jak to někdo za ně vyřeší. Nejlépe nějaký admin, aby se to pak dalo na něj svést.
Podobojí je životní styl Čechů. Nějak z toho vyšvejkujem. Proto to tak vypadá, nejen na fóru, ale v celém státě. Ani tak, ani tak.
Takže kdo není poseroutka, tak jmenujte. Já jmenoval několikrát a zcela jasně. A kdo nejmenuje, tak ať si nestěžuje. Je to pak také jeho vina, že v rozhodující chvíli takticky mlčel.
Já se nebojím. Klidně napíšu, že nemám rád používání snobského "zakoupit" a nadužívání arogantního "samozřejmě"
Jinak, jak už jsem kdysi napsal - u členů, jejichž příspěvky nemám zájem číst, mám nastaveno jejich skrývání, takže no problemo
Jsem zvědavý, jak dopadne nový moderátor, je zajímavé to sledovat.
Poseroutka nejsem a nemám žádný problém dotyčné jmenovat, jen jsem předpokládal, že průměrně inteligetní osoba, která už se nějaký ten pátek na fóru vyskytuje, si snadno domyslí, o koho jde... Jedná se (pochopitelně) o Boxera a Merhauta.....
-
boxer
Se zájmem jsem si přečetl tvé většinou nicneříkající a skoro vždy oponentní přípěvky,jimiž nás zde častoval.
K tvému příspěvku ti odpovím tvým vlastním.
24 říj 2010 20:29
No, co se dá dělat.. Každý jsme nějaký.. Někdo blbec a někdo zas nebezpečně upřímný a charakterní(!)....idiot...
K tvému příspěvku ti odpovím tvým vlastním.
24 říj 2010 20:29
No, co se dá dělat.. Každý jsme nějaký.. Někdo blbec a někdo zas nebezpečně upřímný a charakterní(!)....idiot...
Boxer :
Jen velmi krátká replika - ohrazuji se proti tvému nařčení, že zde někoho nějak "častuji".. Přispívám zde - na rozdíl od tebe - minimálně, a pokud jsem snad v minulosti někoho "častoval", tak jedině když jsem byl předtím napaden.. Jinak za tím, co jsem napsal zde http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 100#p79535 (a dále upřesnil), si plně stojím... Kupodivu prakticky stejný názor zastával svého času i jeden ze stávajících "nejmenovaných" moderátorů... To jen pro zajímavost....
Tímto z mé strany tuto zbytečnou a nikam nevedoucí diskusi končím.....
Jen velmi krátká replika - ohrazuji se proti tvému nařčení, že zde někoho nějak "častuji".. Přispívám zde - na rozdíl od tebe - minimálně, a pokud jsem snad v minulosti někoho "častoval", tak jedině když jsem byl předtím napaden.. Jinak za tím, co jsem napsal zde http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 100#p79535 (a dále upřesnil), si plně stojím... Kupodivu prakticky stejný názor zastával svého času i jeden ze stávajících "nejmenovaných" moderátorů... To jen pro zajímavost....
Tímto z mé strany tuto zbytečnou a nikam nevedoucí diskusi končím.....
Ano, s tím musím jen a jen souhlasit,merhaut píše:I kůl v plotě si plně stával za svým.
vlákno o HD je toho vzornou ukázkou !
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Noaid.Nejlepší příspěvek za posledních pár měsíců.Ovšem je potřeba si uvědomit,že nějaká diplomacie by na veřejném forum měla být,jinak se to může zvrhnout přesně tak jak se to nyní děje.Opět tvrdím,že tolerance je jediná možná cesta!!!!Jinak poteče krev,není to zbytečné?Jen díky neshodám v názorech na náš společný koníček a tím je HUDBA???Nejsme přeci na bojišti.noaid píše:Problém je, že se tady všichni bojí.
1.Nesouhlasím źe SAMOTovými editacemi v příspěvcích.Prosím o nápravu.
2.Uzavřené vlákno o politice mělo být, dle některých, důvodem proč se nepřispívá na forum.Dnes se ukazuje,že tomu tak není.Důvod je zcela jiný,nevraživost,netolerance a neschopnost diskutovat !!!
3.Přestanme se osočovat,jmenovat a pojdme opět diskutovat o hudbě a nástrojích,které umocní naše zážitky z ní.Please please please peace peace peace!!!
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
thanks bro