Jak vidím naše forum dnes.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vidím naše forum dnes.

Příspěvek od sostakovic »

Já bych navrhoval zdvojit všechna vlákna.

edit samoT: Opakuji, že vytvoření kopie tohoto tématu nebylo mým úmyslem a už je vše opraveno.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Dve otazky:

Proc tady zustala ta Hellboyova provokace maskovana za hodnoceni fora?

Kdo panu moderatorovi poradil tu prasarnu s vkladanim svych komentaru do cizich postu?

edit samoT:
1. Já v tom žádnou provokaci nevidím a částečně mu dávám za pravdu. Je tady i Pipis a Eficak, pokud v tom vidí provokaci, mohou zasáhnout.
2. Nechápu co ti na tom vadí. Vidím tohle dělat moderátory běžně na vícero různě zaměřených fórech.

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Můžu se zeptat, co je na mém příspěvku provokace? Považuješ za provokaci konstatování pro tebe nepříjemné pravdy? Všechny věci které tvrdím, se dají snadno doložit. Není nic jednoduššího, než najít a zkopírovat sem příspěvky provokatérů o kterých jsem mluvil.

A k tvé druhé otázce - je zcela normální na většině fór, že moderátor může editovat příspěvky a přímo do nich vepsat proč to udělal.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Přijde Merhaut, napíše že jsou idioti – dolož.

edit samoT: Toto Hellboy nedoloží, jelikož jsem vlákno promazal od tvých posměšných příspěvků, které na toto nepřímo poukazovali. Krátká paměť?

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Mohu pozadat o priklady tech for, kde je tohle bezne?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Já chci mít taky možnost editovat příspěvky jiných !
Myslím, že samoT by se měl více ovládat v korigování fóra.
Měl by se řídit pravidly fóra, ale needitovat každou hovadinu

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Merhaute, všichni víme, že tvoje kreativita v urážení lidí je nekonečná a je to tvůj pravděpodobně mnohem větší koníček, než celé slavné hifi.

Donuts - VŠECHNY. Proto taky mezi nástroje VŠECH fór patří možnost aby to admin dělal. Problém je, že na všech ostatních fórech se lidi nechovají tak jako vy tady, takže to ti admini využijí jednou za rok a ne dvacetkrát za den.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Ty invektivy si strč samoTinký mazálku laskavě někam, já mám paměť dobrou, takže zopakuju, co jsem tehdy napsal: "co se tady člověk nedozví za technické hovadiny" – tak, a kde jsou ti idioti – Hellboyi a samoTe?!

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Hellboy píše:Donuts - VŠECHNY. Proto taky mezi nástroje VŠECH fór patří možnost aby to admin dělal. Problém je, že na všech ostatních fórech se lidi nechovají tak jako vy tady, takže to ti admini využijí jednou za rok a ne dvacetkrát za den.
Opet blabolis a zrejme spatne chapes psany text. Takze jeste jednou, na kterych forech je bezne, ze moderator sve odpovedi a komentare vklada primo do postu ostatnich uzivatelu?

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Donuts píše:Mohu pozadat o priklady tech for, kde je tohle bezne?
Požádat můžeš, ale dohledávat ti to nebudu. Minimálně zde nahoře to bylo použito eficakem. Je to v možnostech moderátora, tak se s tím smiř. Nebudu témata zahlcovat odpověďmi na Vaší každou otázku zvlášť. Je jednodušší to hodit takto přímo k příspěvku.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

merhaut píše:Přijde Merhaut, napíše že jsou idioti – dolož.
edit samoT: Toto Hellboy nedoloží, jelikož jsem vlákno promazal od tvých posměšných příspěvků, které na toto nepřímo poukazovali. Krátká paměť?
Jak promazal? Pokud vim, tak bylo dohodnuto, ze mazat se bude naprosto minimalne a bude se presouvat do Zumpy.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

samoT píše:
Požádat můžeš, ale dohledávat ti to nebudu. Minimálně zde nahoře to bylo použito eficakem. Je to v možnostech moderátora, tak se s tím smiř. Nebudu témata zahlcovat odpověďmi na Vaší každou otázku zvlášť. Je jednodušší to hodit takto přímo k příspěvku.
Jednodussi? Ale to ze se takova editace neprojevi v seznamu novych postu ti zrejme unika, takze pak ani dotycny nepozna zes mu psal. Zvlast kdyz editujes treba po hodine, kdy uz preci nikdo nebude prohlizet post, ktery cetl, ale zacne poslednim.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Donuts píše:
samoT píše:
Jednodussi? Ale to ze se takova editace neprojevi v seznamu novych postu ti zrejme unika, takze pak ani dotycny nepozna zes mu psal. Zvlastz kdyz editujes treba po hodine, kdy uz preci nikdo nebude prohlizet post, ktery cetl, ale zacne poslednim.
Fajn.
Renown píše:Já chci mít taky možnost editovat příspěvky jiných !
Myslím, že samoT by se měl více ovládat v korigování fóra.
Měl by se řídit pravidly fóra, ale needitovat každou hovadinu
Beru na vědomí.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Donuts píše:Takze jeste jednou, na kterych forech je bezne, ze moderator sve odpovedi a komentare vklada primo do postu ostatnich uzivatelu?
]
Malo by sa to podla mna robit takto:
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... a&start=45

boxer

Příspěvek od boxer »

Jediná možnost.

VŠECHNO DO ŽUMPY = BEZ LADU A SKLADU.

Protože toto fórum právě dosáhlo inflexního bodu,jak správně mi napsala jedna velmi chytrá a všemi uznávaná persona grata.

Bohužel to zde padá do kopru.

Odpovědět