Je to ošemetná věc a chvíli jsem měl pocit, že to Samot bere až moc zostra, protože proti ostřejší výměně názorů nic nemám a může z ní většinoiu vzejít i něco dobrého, ale přijde mi, že to SamoT začal řešit docela rozumně. Urážky, které nejsou OT mi nevadí. Pokud někdo "argumentuje" POUZE tím, že zesměšňuje oponenta, tak bych byl nemilosrdný. A tenhle způsob argumentace se tady bohužel stal bežným standardem, takže doufám, že admini nevyměknou a nepodlehnou tlaku potrefených. Koneckonců zatím to i Merhauta donutilo aspoň trochu argumentovat
Jak vidím naše forum dnes.
Re: Jak vidím naše forum dnes.
Pokud bude tenhle rozruch znamenat, že se to minimální množství těch, co si myslí, že jsou si rovnější než všichni ostatní a můžou beztrestně všechny lustrovat a urážet bez dalších argumentů, tak jedině dobře. Snad se pak ostatní přestanou bát přispívat i když hned to asi nebude.
Je to ošemetná věc a chvíli jsem měl pocit, že to Samot bere až moc zostra, protože proti ostřejší výměně názorů nic nemám a může z ní většinoiu vzejít i něco dobrého, ale přijde mi, že to SamoT začal řešit docela rozumně. Urážky, které nejsou OT mi nevadí. Pokud někdo "argumentuje" POUZE tím, že zesměšňuje oponenta, tak bych byl nemilosrdný. A tenhle způsob argumentace se tady bohužel stal bežným standardem, takže doufám, že admini nevyměknou a nepodlehnou tlaku potrefených. Koneckonců zatím to i Merhauta donutilo aspoň trochu argumentovat
Ale jinak je to souveti grandiozni.
Ten příspěvek je přesně o tom co jste teď oba udělali. Potrefená husa jak se zdá nejvíc kejhá.
-
merhaut
Tak jinak, lopatou, protože máš evidentně "dar" skládat věty, jimž chybí smysl, a nejsi schopen to pochopit ani po nápovědě.
Nejdřív citace: "Pokud bude tenhle rozruch znamenat, že se to minimální množství těch, co si myslí, že jsou si rovnější než všichni ostatní a můžou beztrestně všechny lustrovat a urážet bez dalších argumentů, tak jedině dobře. Snad se pak ostatní přestanou bát přispívat i když hned to asi nebude."
Rozborka. Mezi: urážet bez dalších argumentů, a tak jedině dobře. je nutno vložit pointu, která osvětlí, co to minimální množství atd. udělá.
Dovětek. A tak je to u hellboye se vším. Poukaz na napsaný nesmysl pomýleně vnímá jako osobní útok a začne být v odpovědích osobní. Je to jak přes kopírák. Těm pozornějším to muselo dávno dojít.
Nejdřív citace: "Pokud bude tenhle rozruch znamenat, že se to minimální množství těch, co si myslí, že jsou si rovnější než všichni ostatní a můžou beztrestně všechny lustrovat a urážet bez dalších argumentů, tak jedině dobře. Snad se pak ostatní přestanou bát přispívat i když hned to asi nebude."
Rozborka. Mezi: urážet bez dalších argumentů, a tak jedině dobře. je nutno vložit pointu, která osvětlí, co to minimální množství atd. udělá.
Dovětek. A tak je to u hellboye se vším. Poukaz na napsaný nesmysl pomýleně vnímá jako osobní útok a začne být v odpovědích osobní. Je to jak přes kopírák. Těm pozornějším to muselo dávno dojít.
Takže, člověk tu chvilku není a hned se zase rozhádáte. Proto zamykám vlákno a beru si čas na promyšlení trestů pro některé "přispěvatele". Zatím vychladněte.
Pro Zappu a ostatní: S editací cizích příspěvků končím, vše budu psát do nových příspevků.
edit samoT: Tresty uděleny, vlákno odemčeno.
Pro Zappu a ostatní: S editací cizích příspěvků končím, vše budu psát do nových příspevků.
edit samoT: Tresty uděleny, vlákno odemčeno.
fórum je v pohodě.
na to, jací jsou hifisté, bych řekl až překvapivě v pohodě.
na to, jací jsou hifisté, bych řekl až překvapivě v pohodě.
rekl bych, ze tohle forum se zmenilo na neco jako druhe aukro - zacina tady prevazovat inzerce.
Souhlasím.. Chtělo by to korekci v pravidlech fóra a to zásadní (a bez nějakých anket)...bh69 píše:rekl bych, ze tohle forum se zmenilo na neco jako druhe aukro - zacina tady prevazovat inzerce.
Souhlas,poslední dobu je to tady
.Nikdo nepíše,nepřispívá a na dotazy se neodpovídá.Jenom inzerce bují...A zrovna v době kdy je čas na poslech a pokec...
A ty se divíš ?DRVOŠTĚP píše:...Nikdo nepíše,nepřispívá a na dotazy se neodpovídá...
Právě se divím ,že se divím

Tak si zkus sám odpovědět,
proč tomu tak je.
proč tomu tak je.
No a já jen dodávám, že jsem právě dočetl tento předlouhý seznam příspěvků zbývá mi jen jedno-
Zavítal jsem sem teprve nedávno, všichni jsou ke mně slušní, radí mi a nikdy by mne nenapadlo, že tomu bylo někdy jinak. Čas je prostě nejlepší lékař. Velmi poučné čtení. Toto je moje jediné forum, kam jsem vstoupil, jelikož se tu nikdo nehádá a nenadává si
Díky za pomoc 
Zavítal jsem sem teprve nedávno, všichni jsou ke mně slušní, radí mi a nikdy by mne nenapadlo, že tomu bylo někdy jinak. Čas je prostě nejlepší lékař. Velmi poučné čtení. Toto je moje jediné forum, kam jsem vstoupil, jelikož se tu nikdo nehádá a nenadává si
Tak to hlavne neprechval....
Ale vazne...i me se to tu opet zacina jevit velice "evropsky" a to v tom nejpozitivnejsim smyslu slova! Opravdu ubylo malichernych "egocentrickych" hadek a cele se to (opet?) posouva na uroven "zajmoveho krouzku".
Nezbyva nez doufat, ze to tu "buh zvuku a hudby" (nevi nekdo, jak se vlastne jmenuje?
) nadale ochrani!
S pohadkovym zvukem na vecne casy a nikdy jinak!
Ale vazne...i me se to tu opet zacina jevit velice "evropsky" a to v tom nejpozitivnejsim smyslu slova! Opravdu ubylo malichernych "egocentrickych" hadek a cele se to (opet?) posouva na uroven "zajmoveho krouzku".
Nezbyva nez doufat, ze to tu "buh zvuku a hudby" (nevi nekdo, jak se vlastne jmenuje?
S pohadkovym zvukem na vecne casy a nikdy jinak!