Jak vidím naše forum dnes.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jak vidím naše forum dnes.

Příspěvek od samoT »

Shylock píše:Přijde mi divné, že některým stále nedochází k čemu toto fórum již delší dobu slouží. Stačí pozorně číst (i mezi řádky) a není těžké rozklíčovat - kdo je v pozadí a tahá za nitky, kdo je jen nastrčená figurka atd. atd.
Netuším na co, nebo koho narážíš, ale přijde mi to dost ujetý.

Jsme zde tři.
Pipis, který platí za provoz tohoto fóra. Jinak na řízení moc času nemá a objeví se tu jen občas. Figurka to asi nebude.
Eficak. Zná Vás ho zde spousta osobně, i já. A nemyslím si, že by zde pro někoho "makal".
Já. Znám se zde osobně pouze s Eficakem a CharliemCh. Nikdo mnou neovládá, to bych si asi všiml. Navíc jako mod tu jsem velice krátce.

Tak nám sem napiš konkrétní jména a vysvětli jak si to myslel, nebo si tyto pomluvy nech pro sebe. Takto tlachat do větru umí každý.

To Aleska:
Tvůj nápad s bazarem sem předal Pipisovi. Bohužel to sám nedokáže naprogramovat a platit za to někomu nechce. Necháme to tak jak je. Pokud by se tu nějak výrazně rozrostl počet nediskutujících prodejců, budem to řešit jinak.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

samoT píše:... a platit za to někomu nechce...
Jen tak mimochodem,
jak je to dlouho,
co jsme posílali příspěvek na fórum ?

edit samoT: O tomhle já nic nevím. K tomu se musí vyjádřit Pipis.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Chlapi, nemá cenu nikoho obviňovat. Fórum je tady, a to je hlavní.

Nepočítejte ale, že všech 1870 zaregistrovaných pošle nějaký finanční příspěvek. To by muselo být v pravidlech a to by nás určitě nebylo tolik.
Minule se peníze posílali Rowingovi spontálně. Ale to jsme byli všichni ještě plní elánu.

Shylock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shylock »

samoT: Nebuď líný a použij to, co máš mezi ušima :idea:

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Shylock píše:samoT: Nebuď líný a použij to, co máš mezi ušima :idea:
Asi nejsem takový "génius" a nedokážu si dát (nebo vymyslet?) některé souvislosti dohromady. Takže sem napiš narovinu jak to myslíš a co tě k tomuto přesvědčení vede, anebo toho nech. Pokud tvou odpovědí bude zase takováto neurčitá poznámka, budu to brát jako prachsprosté pomlouvání a na týden si odpočineš od tohoto fóra.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Shylock píše:Přijde mi divné, že některým stále nedochází k čemu toto fórum již delší dobu slouží. Stačí pozorně číst (i mezi řádky) a není těžké rozklíčovat - kdo je v pozadí a tahá za nitky, kdo je jen nastrčená figurka atd. atd.
Na základě Tvé soukromé zprávy, Tě žádám o "rozklíčování" nitek a figurek, což mě naštvalo.
Shylock jednej na rovinu.
Chci po Tobě stanovisko.

Je lepší si věci normálně vyříkat, než rozšiřovat pomluvy, což zatím děláš.
Jde o to, že fórum si děláme sami a Tvůj příspěvek výše, dělá hnusno a dusno.
Jak vidíš hifinázory Shylock?

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Efičák :
...proč se necháš rozhodit?
...prdi na něj.
...jó ať shylock řekne (napíše) na rovinu co si myslí, nebo jinak jsou to jen slinty,
kterým stejně většina rozumných nevěnuje vůbec žádnou pozornost.
čus bus

humpf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od humpf »

Obrázek

Konspirační teorie tady chyběly. Přitom tady může fungovat normální uživatelské fórum, kde si chlapi, kteří si koupili něco lepšího než bedničky k monitoru, můžou popovídat.

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

Fórum je účelové a tam kde smeruje by som ísť veru nechcel ;)
Neni nestranné a stráca pravidelných čitateľov ako som napríklad ja.
Tomu kto tu neni prvý deň a sleduje to tu dlho to musí byť jasné.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

durgo píše:Fórum je účelové a tam kde smeruje by som ísť veru nechcel ;)
To co jsem napsal Shylockovi platí samozřejmě i pro ostatní. Buďte konkrétní a doložte svá tvrzení. Takto jen mlžíte.

Kam směřuje fórum?
Kde si vzal, že fórum není nestranné?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

durgo píše:Fórum je účelové a tam kde smeruje by som ísť veru nechcel ;)
a) Když účelové, pak taky řekni v koho prospěch
b) Když máš předtuchu kam směřuje, pak to taky řekni
c) Ano, nebylo nestranné a já věřím, že bude nestranné
d) Každé fórum ztrácí pravidelné čitatele, ale to ještě není průser - průser nastává když nemá přispivatele :!:
e) Jsem zde každý den a přesto ty otázky kladu, protože tyto výhrady mi jasné nejsou.

PS: Všiml jsem si, že přispíváš na Slovanetu - tam podobné problémy nejsou ? Nebo vlákno Slovanetu dochází dech vzniklo omylem ?

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

No, já to zkusím politicky, ale takticky :)

Kolik lidí je tady zaregistrovaných? Pár tisíc? Kolik lidí sem píše s vyjímkou bazaru? Pár desítek? Nebo jen pár?
Proč to tak je? Protože jsou hifisti extrémně plaší, nebo proto, že jakmile se zde člověk k něčemu vyjádří, nebo se na něco zeptá, hned se vyrojí partička, která je tu prakticky 24 hodin denně a pokud se jim daný dotaz nehodí do krámu, okamžitě se ho pokusí nějak podpásově sejmout? A to tak, že velmi nepříjemně a nevybíravě.

Proč s tím nikdo nic nedělá? Neviděl bych za tím žádné spiknutí, ale spíš zoufalství. Adminům je asi blbé dát bán někomu, kdo něco montuje, pořádá akce, nebo může ostatním občas něco drahého předvést a navíc se v osobním kontaktu chová jako milý člověk. Bohužel tihle lidé to moc dobře vědí a tuhle pozici poněkud zneužívají.

Ve výsledku to vede k tomu, že lidé se zde bojí na něco zeptat, aby nebyli za pitomce, nebo se nestali terčem osobních útoků. Agresivní menšina si podle toho že jim nikdo neoponuje myslí, že jsou v převaze a svoje chování ještě stupňuje a nakonec to vede k tomu, že se sem lidi buďto chodí hádat, nebo sem přestanou chodit úplně a nakonec odešla i část těch, kteří za to vlastně můžou.

A proč si to myslím? Protože zatímco moji "fanoušci" jako Merhaut, Boxer, JJR, Bohus a další jsou přesvědčeni, že když oni si myslí, že jsem kardinální idiot, tak mě chodí od jiných členů soukromé zprávy, že si myslí to samé co já, jenom se jim nechce hádat.

Klasický případ - vlákno o HD. Pár lidí se baví o něčem co je zajímá. Přijde Merhaut, napíše že jsou idioti. Debata se zvrtne v hádku dvou lidí s Merhautem. Okamžitě se tam objeví ještě Merhautovi nahrávači a začnou dělat osobní narážky a poznámky aniž by cokoli řekli k věci. Většina těch, kteří se doposud bavili o tématu přestane 6psát. Vlákno má ale 3500 přečtení. Všichni sledují bitvu Hellboy/Noaid vs Merhaut. Opět mi přichází několik povzbuzujících osobních zpráv.

Návštěva na tomto fóru prostě je jako exkurze do blázince. A je to výsledek toho, že se všem neměří stejným metrem. Ve vlákně o digitálech Dudek trolloval jako protržený a nakonec dostal Bán Ramones za to, že si stál za svým.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

OT přesunuto do žumpy.

Tacmud
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tacmud »

Male deti maji piskoviste, velke deti maji fora

boxer

Příspěvek od boxer »

Můžeš mi samoT-e napsat,co zde je nebo není OT? Opravdu mě to zajímá.

Jak něco ve volné diskuzi,ve vlákně které samo o sobě je OT,je něco jiného OT.

edit samoT: Sám si chtěl přesunout svůj příspěvek do Žumpy a reakce na něj by nemělo smysl nechávat tady. Donuts zase jen provokativně reagoval na Hellboye, ačkoliv mohl napsat svůj pohled na věc. A zase reakce na něj nemělo smysl nechávat tady. Čili OT a provokativní poznámka přesunuto do žumpy.

Odpovědět