Je toto možné?
Re: Je toto možné?
Nádherná scenérie.
Tuto fotku znám už dlouho. Ovšem mám k tomu pár věcí. Víceméně kruhová poslechovka je ok. Ale pro stereo.
Pro DK x + y si nejsem úplně jistý. Navíc McIntoshe, snad krom monoblocků 1.2 kW nejsou zrovna tím, čím se dá říct o měření, že je skvělé.
Bedny nechávám být. Už jen jejich vizuální konstrukce mně nechává klidným. Podle obrázku to musí být dost předuněné. Je to prostě moc věcí do malé místnosti.
Pouze můj názor. Tak příšerně drahou aparaturu nevyvažuje zvuk, který by ohromil pravověrného hifistu. Na první danou jistě, ale o nějakém opravdovém super požitku si dovoluji pochybovat. Ï přes značnou sumu.
Tuto fotku znám už dlouho. Ovšem mám k tomu pár věcí. Víceméně kruhová poslechovka je ok. Ale pro stereo.
Pro DK x + y si nejsem úplně jistý. Navíc McIntoshe, snad krom monoblocků 1.2 kW nejsou zrovna tím, čím se dá říct o měření, že je skvělé.
Bedny nechávám být. Už jen jejich vizuální konstrukce mně nechává klidným. Podle obrázku to musí být dost předuněné. Je to prostě moc věcí do malé místnosti.
Pouze můj názor. Tak příšerně drahou aparaturu nevyvažuje zvuk, který by ohromil pravověrného hifistu. Na první danou jistě, ale o nějakém opravdovém super požitku si dovoluji pochybovat. Ï přes značnou sumu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kde tam vidis kruhovou mistnost
?
Jinak souhlas, ze je predevsim show-off nez cokoliv jinyho.
Zvuk z fotek poznat neumim..
Jinak souhlas, ze je predevsim show-off nez cokoliv jinyho.
Zvuk z fotek poznat neumim..
Za šesť melónov sa už skutočne dá poskladať veľmi vážna stereo zostavička ... určite nie hentaký Jeremyho nezmyselný cinema-cirkus
Pitrs
No vidíš. Já ty fotky znám už dávno, ale z jiného úhlu a opravdu jsem si myslel, že za plátnem má tu zeď do oblouku, už vzhledem k rozmístnění všeho toho harampádí.
Tak beru zpět. Ale stejně, nač toto mít?
No vidíš. Já ty fotky znám už dávno, ale z jiného úhlu a opravdu jsem si myslel, že za plátnem má tu zeď do oblouku, už vzhledem k rozmístnění všeho toho harampádí.
Tak beru zpět. Ale stejně, nač toto mít?
Možná by si chlapík při pohledu na ty vaše (naše) sestavy položil stejnou otázku. Nač toto mít. 
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Hodnotite tu negativne neco co jste neslyseli,na co nemate a to mi prijde jako zavist.Sory 
Mr.Kostěj má zřejmě obavy aby jeho bližní netratil na transakci přes milion.Nebude,kupoval jsem od něho předzesilovač a dotyčné monobloky jsem u něho slyšel s Dynaudio Consequnce.ML koupil za dobrou cenu.Jedny Consequence měl ještě na prodej tak Kosťa můžeš šetřit.
Já mám spíš obavy aby se ta naše zaprďená postbolševická kotlina neproměnila za týden po volbách v Novo rusko.
Hf zdar
Já mám spíš obavy aby se ta naše zaprďená postbolševická kotlina neproměnila za týden po volbách v Novo rusko.
Hf zdar
Já už raději nic nepíšu, protože co by jsem napsal by znělo závistivě
Je jasný, že na co člk. finančně nedosáhne a líbí se mu to tak závidět bude (můj případ) ale zdravě
To jsem rád, že pán netratil, ale stejně mě hlodá myšlenka co se mu na tom zvuku nelíbilo a jestli je to v téhle cenové kategorii vážně poznat, že to není vono
To jsem rád, že pán netratil, ale stejně mě hlodá myšlenka co se mu na tom zvuku nelíbilo a jestli je to v téhle cenové kategorii vážně poznat, že to není vono
... závisť? ... tak to ani náhodou! ... podľa mňa hentak "nakonfigurované soustrojí" človek vôbec nemusí počuť, aby mu bolo jasné, že to už nie je primárne o zvuku ale úplne o niečom inom ...
Osobně si myslím, že audifila neuroza funguje v každé cenové i kvalitativní hladině. Hledat a zkoušet nové věci je docela fajn zábava a nějaká finanční ztráta při prodeji, obvzláště v této cenové skupině je v podstatě jistota. Hladinu únosnosti prodělku máme každý jinde, někdo řeší stovky, někdo tisíce a jiný to bere jako daň za koníčka a svou zábavu.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Když už tady máme takové vlákno ....
Slyšel někdo tyto bedny prosím? Vypadají zajímavě zejména po slevě
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... 28-lilium/
Slyšel někdo tyto bedny prosím? Vypadají zajímavě zejména po slevě
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... 28-lilium/
Stejny prodejce nejake chrono audio. Slysim o nich prvne. Ale ma tam vic drahych veci.
Asi jako ty pochybuješ o mých pochybnostech.