Je toto možné?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Leony5
Kontaktovat uživatele:

Re: Je toto možné?

Příspěvek od Leony5 »

crommelin:Nechápu to že se zde ospravedlnujes ze sporu který si zde měl se členem lidumil? a hned na to se obuješ a urážíš mě,léčíš si tím nějaký mindrák? Pokud jsi si nevšiml výměna názorů s Pitrsem je u konce tak nechápu proč mě popichuješ a urážíš? Jsi normální?

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

To by člověk nevěřil,co způsobí vlákno o jednom inzerátu ;) Fakt to vypadá hodně HiFi ;)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

crommelin:
No vždyť jo, máš pravdu...

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

crommelin píše:
26 říj 2017 15:07
Lidumil.
Beru, že jsem se myšlenkově minuli a tím asi nemá cenu dál se jeden na druhého vyvyšovat a zbytečně reagovat.
Já to myslel jako úplně nevinnou poznámku na základě svých letitých zkušeností a nic víc nebylo potřeba k tomu dodávat.
Ok, jsi jiného názoru a nechme to být.
Jj, já se zase jen nevinně zeptal, jak to z obrázku poznáš. Nebylo a není v tom nic uštěpačného, osobního, jen mě to prostě zajímá, protože já nikdy nic takového v reálu neviděl, natož slyšel. Ale pravdu díš, nechme to být. Jen kdyby to bylo při osobním setkání, jistě bychom si to vyjasnili v jedné-dvou větách. *2thumbsup*

crommelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crommelin »

Lidumil

Viš, jsem dost starej na to, abych komukoliv dokazoval svoji pravdu. Tu si musí každý zažít sám. Blahé paměti měla firma, zastupující dojčland špice hajend MBL v Tomanově ulici na Břevnově, celkem dobře vybavené studio na stereo a kino. Je to už asi pět let, kdy předváděli to nej pro DK s MBL beden a železa. Suma sumáum sestava za cca 12 mega. Možná víc.
Já mám MBL moc rád a považuji je za špičku. Něco jako Soulution a Nagru. Ano , jsou drazí, ale jejich komponenty jsou opravdu super. Ale ne všechny.

Zkráceno, poslech DK a sterea byl na úrovní Xavianu za setinu ceny. Nejde o to, jak a co to stojí, ale co to dokáže ve skutečnosti. A když se podíváš na jednotlivé komponenty prvotně zmíněného kina s Mekíntoši, máš s tím zkušenosti a víš co to dokáže, tak s klidným svědomím napíšu, že to bude hrát nahovno. A vzhledem k ceně ještě hůř.

Snad ti to stačí.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

No vidíš, to je právě to kouzlo 1-2 vět. Stačí, díky a pěkný víkend.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Pitrs + crommelin: Je vidět že věcné odpovědi na to na co jste tázáni krom dalších urážek nejste schopni,odpovídáte jen na to na co se vám hodí a jeden obhajujete druhého.Jak je zde vidět nejsem sám kdo si udělal obrázek o postavičkách vašeho formátu,nemluvě o dalších kteří už ani na takovéto postavičky nereagují.K těmto lidem se připojím i já.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Ja som skôr opačného názoru, že väčšina si urobila obraz o vás, ale ako je libo.

Leony5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leony5 »

Ano lawIAR,máš na to plné právo a nezazlívám ti to,ale o žádné většině pokud vím tu nepadlo ani slovo.

Odpovědět