Je toto možné?
Re: Je toto možné?
crommelin:Nechápu to že se zde ospravedlnujes ze sporu který si zde měl se členem lidumil? a hned na to se obuješ a urážíš mě,léčíš si tím nějaký mindrák? Pokud jsi si nevšiml výměna názorů s Pitrsem je u konce tak nechápu proč mě popichuješ a urážíš? Jsi normální?
To by člověk nevěřil,co způsobí vlákno o jednom inzerátu
Fakt to vypadá hodně HiFi 
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
crommelin:
No vždyť jo, máš pravdu...
No vždyť jo, máš pravdu...
Jj, já se zase jen nevinně zeptal, jak to z obrázku poznáš. Nebylo a není v tom nic uštěpačného, osobního, jen mě to prostě zajímá, protože já nikdy nic takového v reálu neviděl, natož slyšel. Ale pravdu díš, nechme to být. Jen kdyby to bylo při osobním setkání, jistě bychom si to vyjasnili v jedné-dvou větách.crommelin píše: ↑26 říj 2017 15:07Lidumil.
Beru, že jsem se myšlenkově minuli a tím asi nemá cenu dál se jeden na druhého vyvyšovat a zbytečně reagovat.
Já to myslel jako úplně nevinnou poznámku na základě svých letitých zkušeností a nic víc nebylo potřeba k tomu dodávat.
Ok, jsi jiného názoru a nechme to být.
Lidumil
Viš, jsem dost starej na to, abych komukoliv dokazoval svoji pravdu. Tu si musí každý zažít sám. Blahé paměti měla firma, zastupující dojčland špice hajend MBL v Tomanově ulici na Břevnově, celkem dobře vybavené studio na stereo a kino. Je to už asi pět let, kdy předváděli to nej pro DK s MBL beden a železa. Suma sumáum sestava za cca 12 mega. Možná víc.
Já mám MBL moc rád a považuji je za špičku. Něco jako Soulution a Nagru. Ano , jsou drazí, ale jejich komponenty jsou opravdu super. Ale ne všechny.
Zkráceno, poslech DK a sterea byl na úrovní Xavianu za setinu ceny. Nejde o to, jak a co to stojí, ale co to dokáže ve skutečnosti. A když se podíváš na jednotlivé komponenty prvotně zmíněného kina s Mekíntoši, máš s tím zkušenosti a víš co to dokáže, tak s klidným svědomím napíšu, že to bude hrát nahovno. A vzhledem k ceně ještě hůř.
Snad ti to stačí.
Viš, jsem dost starej na to, abych komukoliv dokazoval svoji pravdu. Tu si musí každý zažít sám. Blahé paměti měla firma, zastupující dojčland špice hajend MBL v Tomanově ulici na Břevnově, celkem dobře vybavené studio na stereo a kino. Je to už asi pět let, kdy předváděli to nej pro DK s MBL beden a železa. Suma sumáum sestava za cca 12 mega. Možná víc.
Já mám MBL moc rád a považuji je za špičku. Něco jako Soulution a Nagru. Ano , jsou drazí, ale jejich komponenty jsou opravdu super. Ale ne všechny.
Zkráceno, poslech DK a sterea byl na úrovní Xavianu za setinu ceny. Nejde o to, jak a co to stojí, ale co to dokáže ve skutečnosti. A když se podíváš na jednotlivé komponenty prvotně zmíněného kina s Mekíntoši, máš s tím zkušenosti a víš co to dokáže, tak s klidným svědomím napíšu, že to bude hrát nahovno. A vzhledem k ceně ještě hůř.
Snad ti to stačí.
No vidíš, to je právě to kouzlo 1-2 vět. Stačí, díky a pěkný víkend.
Pitrs + crommelin: Je vidět že věcné odpovědi na to na co jste tázáni krom dalších urážek nejste schopni,odpovídáte jen na to na co se vám hodí a jeden obhajujete druhého.Jak je zde vidět nejsem sám kdo si udělal obrázek o postavičkách vašeho formátu,nemluvě o dalších kteří už ani na takovéto postavičky nereagují.K těmto lidem se připojím i já.
Ja som skôr opačného názoru, že väčšina si urobila obraz o vás, ale ako je libo.
Ano lawIAR,máš na to plné právo a nezazlívám ti to,ale o žádné většině pokud vím tu nepadlo ani slovo.