Je toto možné?
Re: Je toto možné?
Zeptám se protože nemám tušení, ale jsou také nějaké legendy high-end u kterých cena neklesá ba naopak? Jako je to třeba u aut? Nebo tady jde se stářím všechno dolu

Leony5: OK! můžeš pls. dát nějaký link? Fakt mě to zajímá, koukám občas na Vintage a některé komponenty jsou opravdu skvost hlavně vizuálně
Jinak samozřejmě teprve začínám objevovat to co vy tady už máte dávno pod kontrolou 
třeba nejaka 40s pastika jako toto, ps všechno co je kultovni a poptávka prevysuje nabidku za prepokladu ze je to v te spravne kondici

https://www.google.cz/search?q=yamaha+c ... 80&bih=878 tak tento koncák Yamaha MX-10000,vzácnost s původní cenou 15000 DM.
jj. stačí gůgl, ale kliknout na každý odkaz to nedám časově, ale znalci se určitě podělí
Hudební automaty si drží svojí cenu, to je takový kult pro sběratele. Ale ta Yamaha to je opravdu skvost 
Tak to je masakr, je to prodejný za ty peníze nebo to tam dal dotyčný jen jako test jestli se někdo chytne? 
Má to tam i jednotlivě.
A chytne se někdo?
Lidumil ( není to ale zrovna přiléhavý nick).
Nepochybuju, protože Tě neznám. Jsi tedy asi bystrozor a kouzelník ....
Nejsem ani jedno a vlastně nechápu, oč ti jde. Vycházím pouze z vlastních zkušeností a znalostí. Pokud mne někdo chce o něčem přesvědčit, musí mít hodně dobrý důkazy. Jinak je to plkání o ničem.
Nepochybuju, protože Tě neznám. Jsi tedy asi bystrozor a kouzelník ....
Nejsem ani jedno a vlastně nechápu, oč ti jde. Vycházím pouze z vlastních zkušeností a znalostí. Pokud mne někdo chce o něčem přesvědčit, musí mít hodně dobrý důkazy. Jinak je to plkání o ničem.