Je toto možné?
Je toto možné?
Nezlobte se ale musel jsem to sem nalinkovat
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... /60780-53/ 1,5 mega nákup a 3,5sto prodej. Pán je asi šejk
To by jsem chtěl vidět ten zbytek sestavy 
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Je toto možné?
a co je na tom špatně, Kostěji ? Prostě to chce prodat za tuto cenu, třeba půjde ještě níž, jestli to nechceš koupit tak to nech být
Nene Pavle, , nic na tom není jen, že mu to není líto a ani si to nedovedu představit
tak trochu jsem čekal jsem že se ozvete Vy 
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
hezký den Kostěji a méně závisti vinšuju
Je škoda, že jste to takto pojal, nic se neděje hezký den.
Kostej :
Asi rozumím. Taky bych chtěl slyšet tu sestavu, kde jen zesilovace stojí 1,5mice. Pokud bych si k tomu ještě představil i akustickou cimru, tak to je fantastická představa. Bez mučení se přiznám, že mít ty prostředky, taky bych to chtěl
. A není to o závisti, to mi věřte.
Asi rozumím. Taky bych chtěl slyšet tu sestavu, kde jen zesilovace stojí 1,5mice. Pokud bych si k tomu ještě představil i akustickou cimru, tak to je fantastická představa. Bez mučení se přiznám, že mít ty prostředky, taky bych to chtěl
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mereni tohodle zesilovace vubec neodpovidaji referencni dokonalosti. Poslechove dojmy redaktoru Stereophile uz vubec ne. Mit tenhle rozpocet, ML bych nevolil.
valderon: jj. nemyslel jsem to zle ani závistivě, pro mě je tohle na vesmír vzdálené,ale chtěl by jsem to zažít a poznat toho kdo si to koupí a poklábosit o tom jak to slyší 
Pitrs: klíd, umíš se někdy uvolnit?
. Bavíme se o snech. Nemusíš to tak prožívat.
Kostej : tak tak, je to sen, vesmír
. Ale co ty víš, kam se kdy posuneš. Navíc v tomhle má PítrsPraha částečně pravdu. Ne vše brutálně drahý musí brutálně dobře hrát. On integrač za třeba 200 může hrát i lépe, a už je to dosazitelnejsi. Ale snít je... Dobře 
Kostej : tak tak, je to sen, vesmír
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Neprozivam to. Jen neumim snit o necem, co by me nezajimalo, i kdybych na to mel...
Zato mam vcelku dobre vymyslenou a 100x v mysli omletou samostatne stojici poslechovku vcetne komplet odhlucneni typu mistnost v mistnosti
. To by se libilo mne
.
Zato mam vcelku dobre vymyslenou a 100x v mysli omletou samostatne stojici poslechovku vcetne komplet odhlucneni typu mistnost v mistnosti
Pitrs
U poslechu trochu červeného,bílého nebo i třeba tvrdého,pivo taky není zlé,ale hlavně se uvolnit
Nic proti tobě,ale nesmíš být tak napjatý a vše řešit podle měření a grafů,myslím to v dobrém chlape
Doufám,že se neurazis
Ale jedna věc je jít za absolutnimy technickými parametry,a druhá je si hudbu užít a to fakt užít
U poslechu trochu červeného,bílého nebo i třeba tvrdého,pivo taky není zlé,ale hlavně se uvolnit
Nic proti tobě,ale nesmíš být tak napjatý a vše řešit podle měření a grafů,myslím to v dobrém chlape
Doufám,že se neurazis
Ale jedna věc je jít za absolutnimy technickými parametry,a druhá je si hudbu užít a to fakt užít
Terahera: díky, chtěl jsem ještě 1 reagovat na PítrsPraha, ale nakonec jsem to nechal být . A tys to napsal za mě, v podstatě doslovně
. PítrsPraha, ani já to nemyslím zle, věř mi.
To all: chlapi, no a já už myslel, že jsem tady s kostejem v tom sám
. Jsem rád, že je nás víc! Vždyť hudba je o pocitech, co to v nás vyvolá, euforie. Copak jste nikdo nezažili ten pocit při poslouchání, večer se zavřenýma očima, že se měníte třeba.... na vítr, který letí lesem, galaxií atd.? A měl jsem to tak i v době, kdy jsem... zdaleka... neměl, co mám dnes.Ani tenkrát, ani dnes přitom vůbec nevím, jaký to má měření. Hrůza, že?
Vím, že grafy a různé technické parametry jsou důležité, neoddelitelné od našich "krabiček", že je taky nemůžeme ignorovat, nebo dělat, že neexistují. I my "pocitáři". Ale nakonec stejně rozhodně sluch, hudba, ta snovost, nebo jak chcete.
Mimochodem PítrsPraha, ta místnost, to je taky krásný sen! Přeji ti, aby se tobě, komukoliv splnil. Mě se splnil sen s sestavou, nikdy jsem ani nepomyslel, že bych takovou mohl jednou mít. Ale takovou místnost... No nic, budu snít dál
To all: chlapi, no a já už myslel, že jsem tady s kostejem v tom sám
Mimochodem PítrsPraha, ta místnost, to je taky krásný sen! Přeji ti, aby se tobě, komukoliv splnil. Mě se splnil sen s sestavou, nikdy jsem ani nepomyslel, že bych takovou mohl jednou mít. Ale takovou místnost... No nic, budu snít dál
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ale noták, pánové
....
Vlákno je o konkrétním komponentu, tak píšu o konkrétním komponentu
. Pohodu při poslechu, emoce, které to v člověku vyvolává atd. si užívám plnými doušky, o tom ale tohle vlákno není.
Jinak psal jsem "Mereni tohodle zesilovace vubec neodpovidaji referencni dokonalosti. Poslechove dojmy redaktoru Stereophile uz vubec ne.", tak prosím vnímejte text celý, ne jen jeho část o měření. Jinak je také třeba rozlišovat, resp. aspoň já se o to snažím, kritický poslech třeba při srovnávání dvou komponent a poslech pro potěchu. U každého se zaměřuju na něco jiného a myslím, že to tak máme všichni.
A důležitost měření? Pro mě je dobré měření základním kvalifikačním předpokladem pro výběr komponentů a jejich sladění. Mám třeba elektricky dost složité bedny a kdybych neznal jejich měření, možná bych dodnes tápal při výběru zesilovače, protože bych nevěděl, kam mám mířit...
Vlákno je o konkrétním komponentu, tak píšu o konkrétním komponentu
Jinak psal jsem "Mereni tohodle zesilovace vubec neodpovidaji referencni dokonalosti. Poslechove dojmy redaktoru Stereophile uz vubec ne.", tak prosím vnímejte text celý, ne jen jeho část o měření. Jinak je také třeba rozlišovat, resp. aspoň já se o to snažím, kritický poslech třeba při srovnávání dvou komponent a poslech pro potěchu. U každého se zaměřuju na něco jiného a myslím, že to tak máme všichni.
A důležitost měření? Pro mě je dobré měření základním kvalifikačním předpokladem pro výběr komponentů a jejich sladění. Mám třeba elektricky dost složité bedny a kdybych neznal jejich měření, možná bych dodnes tápal při výběru zesilovače, protože bych nevěděl, kam mám mířit...