Která skupina jsi ty?
Já se hlásím k hlodavcům a promluvím si se svým prodejcem

také rozumím oběma skupinám
Ale to je jedno, napiš radši něco o jazzu

Dejme tomu, že při slepém testu nepoznám přínos síťového kabelu. Mám se snad proto smířit při normálním poslechu s horším zvukem?
Je to jako s tím monitorem: vidím lepší rozlišení, lepší, věrnější barvy, koupím
Tak to ja jsem se teda vsechno nedozvedel.PetrJ píše:Není to placebo efekt, komponenty nehrají stejně. Jak říká Lachim, "skeptikem v hifi býti =horší zvuky poslouchati.
A toť ode mně k tématu vše, dozvěděl jsem se vše, co jsem potřeboval. Díky všem za příspěvky, v mnohém byly poučné...
Zajímavé. A byl ten rozdíl větší, menší nebo stejný jako při použití tvých Cerebalů?lachim píše:osobně jsem si při jednom testu repro kabelů přepóloval levou reprobednu a nepoznal nic.
poslouchal jsem a slyšel rozdíl. ale netušil v čem ten rozdíl je
To opravdu ne, spíše o to, že pokud sám nepoznám, že mám bedny v protifázi, hned v prvních vteřinách a nespravím to, tak těžko se mohu považovat za Hifi znalcelachim píše:nejde přeci o ceraball.
Konecne, konecne merhaut taky aky ma byt vzdy!!!! Nie preto, ze si d...l (podla teba) ale preto, ze to beries s humorom a nadhladom!!!merhaut píše:Přepólování beden je folklór, nedávno se mi to stalo ve studiu při poslechu nově remasterovaných Black Sabbath, rozbalím cédo, přehodím bedny, pustím, a začnu nadávat jak špaček: kterej d...l namixoval Ozzyho kamsi watersovsky mimo bedny... až tak po minutě mi to seplo kdo je...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti