Není to přesně to, co lidi nejvíce zajímá? Jak na tom kdo je, kolik čeho má a přesně tyto věci? Viz minule jeden zdejší člen, co je nasraný, když někdo dokáže vydělat víc než on. Nepamatuji si přesně o koho již šlo. Já mám zde zkušenost, že toto se tady probírá moooc rádo. A pokud možno zadními kanály, aby dotyčný probírající o tom nevěděl. Výborné!!! Že Zbyňku???Acon píše:Súhlas. Chlapi, nepleťte sem politiku. Dosť to tu rozdeľujú odlišné názory a majetkové pomery jednotlivých hifistov a nie sem pliesť ešte politiku, ktorá už rozdelila aj pokrvných bratov a deti s rodičmi. Fórum je o hifi, nekazme to. Samozrejme sú príjemné a akceptovateľné témy aj mimo hifi, no politika medzi ne nepatrí. Politiku robia ľudia IV cenovky, tak nech tam aj zostane.Jirka83 píše:Hifinázory?
Já beru tento text pouze jako pobavení. Zní to všechno velmi logicky, ale zdravě smýšlející člověk ví, že to je jen takové zábavné povzdechnutí nad naší momentální situací. Nic z toho nebude. Takže bych to nijak nehrotil.