Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Pánové, nechme toho, protože diskuse sklouzává do hospodské debaty po pátém pivu a několika rumech.
Je třeba se dívat na svět positivně a nebýt nasraný už dopředu a za každé situace.
Tímto jsem nechtěl nikoho urazit.
Je třeba se dívat na svět positivně a nebýt nasraný už dopředu a za každé situace.
Tímto jsem nechtěl nikoho urazit.
Schwarzenberk, nebo jak se to píše, si podmínku stanovil sám a nedodržel to. To nemá se zákony nic společného. Také to nebylo policejní vyšetřování, jenom jakýsi audit. A stejně nevyšel. To je pech.
Když je řeč o hospodě, tak jako hospodský kumpán by mi Kalousek byl poměrně sympatický. Ale do blízkosti státní zprávy, a financí zejména, bych ho nepouštěl
Když je řeč o hospodě, tak jako hospodský kumpán by mi Kalousek byl poměrně sympatický. Ale do blízkosti státní zprávy, a financí zejména, bych ho nepouštěl

Jasně řekl...prokáže-li se Čunkovi vina...sakra. Buďto ho nemáš rád a pořád na něm hledáš nějaké mouchy, abys tu svou averzi nějak zdůvodnil...nebo vědomě píšeš nepravdu (tj.kecáš).petrL píše:Schwarzenberk, nebo jak se to píše, si podmínku stanovil sám a nedodržel to. To nemá se zákony nic společného. Také to nebylo policejní vyšetřování, jenom jakýsi audit. A stejně nevyšel. To je pech.
Nebudu posuzovat, co je horší...a je mi to vlastně šumafuk. Mám před sebou podstatně důležitější záležitosti, než tu plkat.
A chceš-li rozhodovat o tom, koho bys pouštěl nebo nepouštěl ke správě financí...angažuj se, kandiduj a...dále to jistě znáš.
HOWGH.
petrL
taktéž bych Kalouskovi když už svěřil přece jen něco méně ožehavého než finance. podle mě by byl vynikajícím ministrem pro boj s kůrovcem. myslím, že by jeho ministrování populace kůrovce nepřežila...
taktéž bych Kalouskovi když už svěřil přece jen něco méně ožehavého než finance. podle mě by byl vynikajícím ministrem pro boj s kůrovcem. myslím, že by jeho ministrování populace kůrovce nepřežila...
aby si někdo nemyslel, že proti budoucímu ministrovi Kalouskovi něco mám - nemám. ba co víc, pan budoucí ministr Kalousek má mě a mé názory zcela u prdele. takže o nic nejde...
Tebe je v HiFi škoda, měl ses dát na politologii - přesně jsi popsal vztah politik & volič.
to ne - mám dva skvěle hrající aparáty a jeden velmi dobrý. o tom se mi před 3 roky ani nezdálo. hifi mě baví - i když už to není ani tak hifi jako spíš poslech a i když do vláken o bednách, přístrojích a jiných už asi nikdy nepřispěju. není čím.

někteří se tady vyjadřovali, že nová vládní koalice bude tragédie. nechtěl jsem tomu věřit. když ale vidím pravděpodobné rozdělení ministerstev, nemůžu než souhlasit. bude.
TOP09 je vskutku skromná. bude (asi) mít JEN zahraničí, finance a místní rozvoj, kdežto třeba ODS, která ve volbách nezískala oproti TOP09 zas o tolik víc hlasů, 8 ministerstev. co to znamená? Schwarzenberg, který není jen potrhlý kníže, ale i člen globální finanční oligarchie, bude mít k dispozici tryskové letadlo a možnosti scházet se kdykoliv a s kýmkoliv významným na tomto světě (hádejte, kdo to zaplatí). kalousek bude řídit finance - v rámci předvolebních slibů tvrdě utáhne šrouby, abychom se nezadlužovali - navíc se začnou prosazovat reformy. třeba školné už je velmi velmi blízko a studenti se začínají bouřit (ti samí studenti, kteří tak aktivně volili pravici). no a ministerstvo pro místní rozvoj? ve srovnání s ostatními má gigantický nemandatorní rozpočet (tedy ze zákona NEpovinné výdaje) - umíte si představit lepší způsob, jak se vyrovnat se sponzory volební kampaně?
jak to, že TOP09 nebude mít odpovědnost za nějaký "běžný" resort?
je mi úplně jedno, že si ta banda mocichtivých hlupáků jménem ODS pod sebou řeže větev - když se začnou snižovat výdaje, zavádět školné, privatizovat zdravotnictví a důchodový systém a čím dál tím míň lidí bude dosahovat na dosavadní běžné sociální jistoty, kdo za to bude mít zodpovědnost? no přece ministři za ODS!!!
v příštích volbách půjdou od válu.
a TOP09 se bude kasat, jak dodrželi všechny své sliby.
budeme platit a platit, až se z nás bude kouřit, a za to budeme dostávat méně a méně...
a to není všechno.
TOP09 je vskutku skromná. bude (asi) mít JEN zahraničí, finance a místní rozvoj, kdežto třeba ODS, která ve volbách nezískala oproti TOP09 zas o tolik víc hlasů, 8 ministerstev. co to znamená? Schwarzenberg, který není jen potrhlý kníže, ale i člen globální finanční oligarchie, bude mít k dispozici tryskové letadlo a možnosti scházet se kdykoliv a s kýmkoliv významným na tomto světě (hádejte, kdo to zaplatí). kalousek bude řídit finance - v rámci předvolebních slibů tvrdě utáhne šrouby, abychom se nezadlužovali - navíc se začnou prosazovat reformy. třeba školné už je velmi velmi blízko a studenti se začínají bouřit (ti samí studenti, kteří tak aktivně volili pravici). no a ministerstvo pro místní rozvoj? ve srovnání s ostatními má gigantický nemandatorní rozpočet (tedy ze zákona NEpovinné výdaje) - umíte si představit lepší způsob, jak se vyrovnat se sponzory volební kampaně?
jak to, že TOP09 nebude mít odpovědnost za nějaký "běžný" resort?
je mi úplně jedno, že si ta banda mocichtivých hlupáků jménem ODS pod sebou řeže větev - když se začnou snižovat výdaje, zavádět školné, privatizovat zdravotnictví a důchodový systém a čím dál tím míň lidí bude dosahovat na dosavadní běžné sociální jistoty, kdo za to bude mít zodpovědnost? no přece ministři za ODS!!!
v příštích volbách půjdou od válu.
a TOP09 se bude kasat, jak dodrželi všechny své sliby.
budeme platit a platit, až se z nás bude kouřit, a za to budeme dostávat méně a méně...
a to není všechno.
Ještě nevíš jak to všechno bude a už odsuzuješ.
Za výsledky voleb si můžou Sociální demokraté sami. Kdyby se Paroubek nechoval jako diktátor,mohl jsi být spokojenější.
Za výsledky voleb si můžou Sociální demokraté sami. Kdyby se Paroubek nechoval jako diktátor,mohl jsi být spokojenější.
Čím dál víc ekonomů se nechává slyšet, že Kalouskovo šetření zcela zastaví skromný počínající ekonomický růst. Výsledek bude ještě větší propad státních financí. Chtěli jsme ušetřit za drahého zahradníka, tak máme kozla. Je mnohem levnější. A v zelí se opravdu vyzná...Joe Gardener.
Na to člověk nemusí být ekonom. Máme přece zkušenosti a některým z nás ještě slouží paměť. Budou vládnout přece ti samí lidé, kteří už několikrát dokázali, že to nedokážou. Např. vždycky když přišla k vládě ODS, tak AUTOMATICKY vylítla inflace min. o 4 %. Obchodníci si po svém vykládají utahování opasků - rádi je pomáhají utahovat zákazníkům. Vzpoměňme konec 2006 (nebo to bylo 2007?, sakra ta paměť), na razantní zdražení jídla (pokus o ceny másla od 160 Kč/kg apod.).
Studentům školné vlastně přeju. Všude na světě jsou studenti spíše levicoví. Za to v Česku právě naopak. Ono je snadné být pravicový, když vám to rodiče platí, nemáte žádné praktické zkušenosti a politiku sledujete (možná) pouhé 1 volební období... Pravicová teorie je jednoduchá a snadno se papouškuje.
Čím dál větší strach (nebo deziluzi) mám z VV. O svazákovi Johnovi jsem nikdy neměl valné mínění a blondýna Klasnová, která se v jejich časopisech jevila velmi aktivní, zřejmě není v politice použitelná k ničemu.
Studentům školné vlastně přeju. Všude na světě jsou studenti spíše levicoví. Za to v Česku právě naopak. Ono je snadné být pravicový, když vám to rodiče platí, nemáte žádné praktické zkušenosti a politiku sledujete (možná) pouhé 1 volební období... Pravicová teorie je jednoduchá a snadno se papouškuje.
Čím dál větší strach (nebo deziluzi) mám z VV. O svazákovi Johnovi jsem nikdy neměl valné mínění a blondýna Klasnová, která se v jejich časopisech jevila velmi aktivní, zřejmě není v politice použitelná k ničemu.
Tak mi připadá,že VV jsou kometou českého politického nebe.Svůj učel splnily- odebraly hlasy soc.dem. a pomohly zvítězit pravici.Tím jejich role v politice skončila.Politický program byla bublina,která po volbách praskla jako ve větru.
Když vy to berete příliš osobně, je to byznys a v prvé řadě jde jen a jen o peníze ! Na jedné straně se raději nehlásíme k pojmu "špinavé peníze", na druhé straně je chceme (ty špinavé peníze) amnestovat (Vyjednávači Johnových véčkařů zůstali sami s jedním ze svých programových hitů: daňovou amnestií, která má podnikatele s ulitými penězi přilákat domů a prominout jim tresty.). Ano, tak se to má dělat, za 6-8% vše odpuštěno ! Že by za politickým programem VV byla pouze nezištná pomoc kamarádům a sponzorům ?
Miluju volby. Po kazdych volbach je vzdycky zabava sledovat ten kvikot. 

Nediv se - koryt málo, prasátek hodně.