Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Noaid problém KSČM vystihl asi nejlépe. A vy, co se ještě řídíte heslem, cokoliv, jen ne komunisty, si jenom lžete do kapsy. Chápu, že z principu komouše nebude volit nikdo, komu přímo ublížili (nebo někomu v rodině). Ale viděno střízlivě, tak dnes máme v parlamentu pro stát daleko nebezpečnější strany, nebo aspoň jednotlivé poslance, než jsou ti z KSČM.
doporučil bych všem sledovat noční záznamy jednání parlamentu (nebo si je nahrát a sledovat ve volných chvílích). možná byste byli velice překvapeni jak se kdo chová a co kdo sleduje. mnohem užitečnější než všechny programy a předvolební kecy dohromady.
Anebo zkusit nějaké volby "nanečisto" na internetu. Vím, že řada voličů, co se považují za pravicové, je překvapena, že jejich názory nejvíc odpovídají hlasování poslanců ČSSD nebo KSČM
Zrovna tak řada lidí, co se v Česku považuje za střední třídu, jsou spíše chudí (z evropského a US hlediska).
Jde o to, nelhat sám sobě a volit podle toho, kam patřím a ne kam bych chtěl patřit

Zrovna tak řada lidí, co se v Česku považuje za střední třídu, jsou spíše chudí (z evropského a US hlediska).
Jde o to, nelhat sám sobě a volit podle toho, kam patřím a ne kam bych chtěl patřit

TEČKA, ta čárka a dovětek tam nemají co dělat.Chápu, že z principu komouše nebude volit nikdo,
NOAIDe, s tvým posledním písáním by se dalo docela souhlasit. Jenže...nikde jsem tu nepsal o zrušení KSČM, jen bych prostě nerozdýchal jejich účast na vládnutí v tomto státě. Dovedeš si to představit?...Paroubek předseda vlády, Sobotka ministr financí, Jandák ministr kultury, Pecina ministr vnitra, Zaorálek ministr zahraničí, Filip předseda PS, Švorcová velvyslankyní v USA, Grebeníček ministr obrany, Rath ministr zdravotnictví atp...
PetrL...píšeš:Komouši nemají v programu znárodňování a uzákonění vedoucí úlohy strany. Jejich program by dnes pro tuto zemi byl prospěšnější než program ODS i TOP.
Zahloubej trochu do historie a přečti si jejich "programy", když se teprve drali k moci. Takovou p.í.č.o.v.i.n.u. snad ani nemůžeš myslet vážně
Mě je jasné, že nikdo není bezchybný a vládnutí v koalici tří stran je obrovské umění kompromisů. Chci doufat, že to nějak zvládnou a ty nejhorší sajrajty, co se tu děly, alespoň z části odstraní.
Anebo zkusit nějaké volby "nanečisto" na internetu. Vím, že řada voličů, co se považují za pravicové, je překvapena, že jejich názory nejvíc odpovídají hlasování poslanců ČSSD nebo KSČM
...třeba vystoupení z NATO, viď ?!
PetrL...píšeš:Komouši nemají v programu znárodňování a uzákonění vedoucí úlohy strany. Jejich program by dnes pro tuto zemi byl prospěšnější než program ODS i TOP.
Zahloubej trochu do historie a přečti si jejich "programy", když se teprve drali k moci. Takovou p.í.č.o.v.i.n.u. snad ani nemůžeš myslet vážně

Mě je jasné, že nikdo není bezchybný a vládnutí v koalici tří stran je obrovské umění kompromisů. Chci doufat, že to nějak zvládnou a ty nejhorší sajrajty, co se tu děly, alespoň z části odstraní.
Tak se má správně argumentovat, chybí tam ale ještě vykřičník.Donuts píše:TEČKA, ta čárka a dovětek tam nemají co dělat.
Ne, oni totiž podle mne ve skutečnosti do vlády nechtějí, jen tím občas poškádlí a mají z toho, co se kolem nich děje, srandu.amusia píše:Dovedeš si to představit?...
Je fakt, že některé strejce (hlavně Jandák) to chce obměnit, čím víc Foldynů apod., tím líp.
To fakt nemá cenu. Já nikoho nenaháním KSČM, sám jsem je nikdy nevolil. Pro podporu NATO nemusí být člověk pravičák, stačí volit ČSSD. Ale pro život obyčejného člověka je úplně jedno, jestli jsme v NATO nebo ne.amusia píše: Anebo zkusit nějaké volby "nanečisto" na internetu. Vím, že řada voličů, co se považují za pravicové, je překvapena, že jejich názory nejvíc odpovídají hlasování poslanců ČSSD nebo KSČM
V tomhle volebním období, jak jsem už psal, půjde o důchody a zdravotnictví. A to se dotkne KAŽDÉHO. Jenom nevím, jestli vy, co volíte tzv. pravici, si uvědomujete všechny důsledky, pro sebe i svoje potomstvo. Já se sázím, že ne.
přijal bych to pod jednou podmínkou - že bych byl král.amusia píše:Dadaft na hrad

pak bych všem svým poddaným nařídil týdenní pobyt třeba v Indii. myslím, že by si značná část z nich po týdnu v Dillí uvědomila, kdo jsme a co znamená být z Evropy.
(můj kamarád během prvních pěti minut po opuštění letiště rozdal všechny své hotové peníze a pak odpoledne probrečel na hotelu - je to chlap jak hora a projel už velký kus světa)
V Goa?dadaft píše:pak bych všem svým poddaným nařídil týdenní pobyt třeba v Indii
ne ne. on není trancer. je to cestovatel a horolezec.
aha. sorry. ne v Goa - to je jedna velká diskotéka. v Dillí nebo jiných větších městech...
Já vím, to bylo jen takové odlehčení 

V Goa je paradne, jinak ani v Dilli jsem nevidel nic co by dohanelo k slzam. Treba v Havane ty prazdne obchody s potravinami byly deprimujici vic nez stovky detskych zebraku na indickych ulicich.