Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Re: Za tohle se plně a ze všemi důsledky podepisuji.
Alesku, nebylo by lepsi venovat se vecem o kterych mas aspon minimalni znalosti? Zkus si radeji zapecetit klavesnici.
Aleska
nehledal bych v tom spiknutí. ta páteční prohlídka byla s největší pravděpodobností v souladu se zákonem - jen to provedení... ajajaj.
šéfové VP asi moc koukají na americké seroše.
nehledal bych v tom spiknutí. ta páteční prohlídka byla s největší pravděpodobností v souladu se zákonem - jen to provedení... ajajaj.
šéfové VP asi moc koukají na americké seroše.
urcite je hodne divne, aby jen hledali davno odtajneny a zverejneny dokument. misto aby si vzali papiry, tak si nasoukali do pytlu kompletni pocitacove vybaveni od dalsich novinaru. novinari by se do toho meli poradne oprit, at se ukaze co za tim vlastne vezi. kdyz tam rozkradaly miliardy, tak nebylo o vp ani slechu.
japonsko a libye to sice zastinuji, ale uz jsou taky "slavni"
http://uk.reuters.com/article/2011/03/1 ... 6Y20110312
japonsko a libye to sice zastinuji, ale uz jsou taky "slavni"
http://uk.reuters.com/article/2011/03/1 ... 6Y20110312
tak tak. určitě není normální, aby v kancelářích médií řádila vojenská policie (přesto, že měla soudní příkaz).AM píše:novinari by se do toho meli poradne oprit, at se ukaze co za tim vlastne vezi.
jak říkám, škoda, že nepoužili slzák nebo neodpojili cely barák od proudu a nevtrhli tam s nočním viděním: jednak by to byla větší legrace a jednak by se to hůř zametalo pod koberec...
Cituji Aleska : Konečně k nám z anonymity své oblíbené rubriky "Prodej" přišel profesionál Budou ještě nějaká další moudra, nebo sis jen ulevil
Od Tebe to opravdu sedí. Nevím kdo si tady pořád ulevuje ze své frustrace a do všeho se montuje. A mimochodem je lepší občas něco prodat, co již nepotřebuji a udělat kupci radost, než se na hifi fóru sr.. do politiky a kňourat jak je všechno špatné a jak jsou všichni zlí a zkažení, jak to děláš Ty. Když jseš tak nespokojenej a tolik tady trpíš, nechceš emigrovat do KLDR ? Tam je to stoprocentně jiný.
Od Tebe to opravdu sedí. Nevím kdo si tady pořád ulevuje ze své frustrace a do všeho se montuje. A mimochodem je lepší občas něco prodat, co již nepotřebuji a udělat kupci radost, než se na hifi fóru sr.. do politiky a kňourat jak je všechno špatné a jak jsou všichni zlí a zkažení, jak to děláš Ty. Když jseš tak nespokojenej a tolik tady trpíš, nechceš emigrovat do KLDR ? Tam je to stoprocentně jiný.
Obávám se , že již delší dobu u nás pozoruji posun směrem ke KLDR. 

myslím, že Aleska toho pro tohle fórum udělal 100x víc než ty, takže sklidni hormon Mirečku.
Co? Tedy krome tech komedii s barvami a velikostmi pisma.
Parametry jsou dány, jsou evidentní, viditelné a léty opakovány, ale především "NEMĚNNÉ". Takže všichni prostě víme, jak to je. Ptám se tedy, proč už konečně neexceluje myšlenka opustit území oněch dolních 10-ti milionů a povystoupit do pozice, kde mi může nějaké nesmyslné počínání "námi" zvolených politiků být úplně u prdele?petrL píše:Kdyby nic jiného, tak představitelé současné státní moci - přestože se oficiálně k anarchismu nehlásí - nám tu 20 let vtloukají do hlav, že stát je špatnost, stát si nemá občanů všímat a nic od nich chtít a hlavně oni od něj. A teď přijde, že chve něco navíc - že mám ve svém volném čase vyplňovat úřední lejstra (čehož mám mimochodem víc než dost v práci). Přičemž si můžeme být jisti, že všechna zjištění budou použita proti nám (myslím dolním 10 milionům). Kdo seje vítr...
Politická garnitura je, ať chceme, nebo ne, jen derivátem nás všech. Buď z nás prostě vzešli, vyrostli a byli vychování stejně jako my, nebo jsme si je prostě zvolili, aniž bychom vůbec něco věděli o nic, nebo o programu, který představují. Je tedy zcela lgické, že pokud nedojde změny u zdroje, suroviny, nemůže dojít změny u výsledného produktu. Já se ale ptám, potřebujeme právě jejich změnu? Jistě, že ne.
Mám-li pocit, že můj život je bída s nouzí díky "politice" někoho jiného, jsem na tom špatně víc, než je zdrávo. Děs pomyslet co naučím své děti, jímaje mě hrůza, vzejde-li z nich další politik, kterého mě podobný trouba zvolí. Jak tomu porozumět?
Chceš změnit svět? Pak věz, že stačí, když změníš sám sebe.
Země je ráj, je to zahrada pro nádherný život. Ale jen my, jednotlivci, určujeme, a to docela přesně, jaký život zde prožijeme. Bez ohledu na vnější okolnosti.
Nepotřebujeme dokonalá politická rozhodnutí, abysme měli život jako pohádku. Potřebujeme vlastní rozhodnutí.
Že tys kouřil to strašné svinstvo co vozí z AsieAlienCZ píše: Chceš změnit svět? Pak věz, že stačí, když změníš sám sebe.
Země je ráj, je to zahrada pro nádherný život. Ale jen my, jednotlivci, určujeme, a to docela přesně, jaký život zde prožijeme. Bez ohledu na vnější okolnosti.

Po delší době nás opět, a jistě ne naposled, poctil návštěvou "Lao-c´".. Buďme rádi a važme si toho...

No nazdar.
Ono je to po tom půstu horší než před.
Ono je to po tom půstu horší než před.
Já nekouřím. Ty snad ano?jirie píše: Že tys kouřil to strašné svinstvo co vozí z Asie
Ani jedno není u mě pravda. Kromě toho mícháš hrušky s jabkama. Politici nevzejdou a nezačnou sami od sebe vládnout. Jsou vždy víceméně voleni.AlienCZ píše: Buď z nás prostě vzešli, vyrostli a byli vychování stejně jako my, nebo jsme si je prostě zvolili, aniž bychom vůbec něco věděli o nic, nebo o programu, který představují.
Nemám.AlienCZ píše: Mám-li pocit, že můj život je bída s nouzí díky "politice" někoho jiného, jsem na tom špatně víc, než je zdrávo.
To je těžkej případ...AlienCZ píše: Chceš změnit svět? Pak věz, že stačí, když změníš sám sebe.