Úroveň hifistických časopisů

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
sekal

Re: Úroveň hifistických časopisů

Příspěvek od sekal »

Ale to se podívejme, to se nám zde dějí věci (!)..:) Kdopak asi z místních sympatizantů H-V dal p. Březinovi "echo" ? ;)

No, mně je to vcelku jedno 8-), neb mám na celou věc svůj vlastní názor podložený letitými zkušenostmi.. Nicméně při pročítaní reakce p. Březiny se nemohu zdržet úsměvu..:) Ale úsudek nechť si udělá každý sám...

hifivoice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifivoice »

sekal píše:Kdopak asi z místních sympatizantů H-V dal p. Březinovi "echo" ?
??? Hi-Fi mě baví a místní fórum pročítám, zcela egocentricky pak také témata, které se týkají mé práce a názorů lidí na ní :)
sekal píše:neb mám na celou věc svůj vlastní názor podložený letitými zkušenostmi..
A to je dobře. Já svůj názor totiž nikomu nevnucuji a plně respektuji odlišný názor, dokonce i ten, že jsem neskutečně zkorumpovaný. To zase beru s úsměvem já, protože vím, že se to prostě nijak a nikdy vysvětlit nedá a musel byste se mnou strávit aspoň týden, abyste viděl, co to všechno obnáší.

Nicméně co jsem napsal je holá skutečnost, věřte si tomu se svými zkušenostmi nebo ne...
fanousekhifista píše:jste nějak spříznení s audiodromem????
Ne.

fanousekhifista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanousekhifista »

sekal píše:Ale úsudek nechť si udělá každý sám...
Tedy to já bych právě hrozně rád, ale každý tu hází silnými slovy, všichni rozdávají šibalské úsměvy, ale ať se ptám jak se ptám, nikdo mě neodpovídá :).

Kruciš, fakt by mě zajímalo, jak všichni berete ty informace o korupci a lhaní... To je samý náznak a já bych si už fakt chtěl prostě udělat obrázek, na což tahle tajnosnubná diskuse moc nestačí. Tak co nějaká fakta, poraďte jak jste přišli na to, že jsou to podvodníci, chci se už taky konečně přesvědčit :). Sekale, když máš zkušenosti, já je nemám a vážně chci nějaké vodítko, podle kterého se orientovat. Ok, první vodítko by mohlo být tedy ta spousta kladných výsledků, ačkoliv jsem nikde po netu ani v tisku neviděl jinou praxi. Co dál?

sekal

Příspěvek od sekal »

Áha, takže vše je jinak, jak už to bývá.. Sám "Velký bratr" (i přes své prac. vytížení v graf. studiu) stačí monitorovat "cvrkot v potrubí"..;)

Tímto bych se chtěl omluvit všem svým "bratrům v triku", že jsem je mohl obvinit z něčeho tak nečestného, jako je "bonzování"...:oops:

sekal

Příspěvek od sekal »

Hi-Fi Voice :

Všiml jsem si pane Březino, že jste poněkud překvapivě po mé výtce stran ankety v ní provedl jisté změny. To je sice chvályhodné, nicméně řekl bych, že méně by bylo více. Stačilo přece jen přidat "měření" k "popisu zapojení(-to zkrátit).." a mělo by to stejný efekt resp. bylo by to více přehledné (a srozumitelné). Navíc si nejsem jist objektivitou ankety, když tam byla předmětná volba přidána až nyní..

hifivoice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifivoice »

sekal píše:Stačilo přece jen přidat "měření" k "popisu zapojení(-to zkrátit).." a mělo by to stejný efekt resp. bylo by to více přehledné
Uznávám plně tuto výtku, bohužel mě původně položka "měření" nenapadla, za což jsem si posypal hlavu popelem a nechtě zkreslovat již dosažené výsledky jsem přidal možnost další, která se v dlouhodobé přítomnosti ankety na webu věřím srovná s možnostmi ostatními. A doufám, že to není "překvapivě". Snažím se hledat dobré nápady právě ze strany čtenářů i kritiků a snažím se je do webu aplikovat... Ať už to dříve bylo měření či dnes položka ankety. Nevím všechno a sám na všechno nepřijdu, takže..................díky!!!

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

sekal píše:. Lidé jako pánové Láb, Rybář, Pavlík, Sýkora, Dudek apod.
Bohužel je to opravdu tak, že časopisy a e-ziny přešly zcela na mediálně populární a zcela komerční platformu, takže žádné hodnotné ani nosné informace v nich nejsou, jen spousta mlhy a diletantismu.
Pavel Macura Audio

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Nikdy není nic zadarmo.
Tištěná media o "hi-fi" co nevidět zaniknou a zastoupí je internet. Dnes může být vydávání takového časopisu sice neziskové, ale časem to bude naopak.
Pokud se doposud neplatí za uveřejňování komerčních testů / inzerce dovozců /, zítra se určitě platit bude. Vyhraje ten, kdo je zavedený.
A zase na tom budeme stejně.
Osobně proti Hi-fi Voice nic nemám. Využívají pouze přirozený mediální vývoj, pro své budoucí(?) podnikání.

boxer

Příspěvek od boxer »

Pan Březina je mladý ,hezký muž,který má hifi jako obrovský koníček.

Začal z ničeho,s nadšením,snaží se. Minimálně za toto ho obdivuji,už jen z principu toho,že znaje poměry na našem (nejen) hifirybníčku,jde hlavou proti zdi nactiutrhání,podezřívání z úplatků,dohod,kšeftů a pod.

Navíc,bohužel,když je to v našem státě prakticky všude zavedeno a tak v našem národě je typické,že podle sebe soudím tebe.

Že udělá něco jinak než by bylo 100%,udělá chybu atd,je lidské. Od toho jsou jeho stránky,ale i zdejší na to,aby se mu mohli připomínky sdělit.

Nemusí se to dělat hned formou napadání,že pane Sekale.
Naposledy upravil(a) boxer dne 01 dub 2010 10:05, celkem upraveno 1 x.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

*offtopic*
boxer píše:Pan Březina je mladý ,hezký muž.
Uz aj ty? Kam to v tej Prahe spejeme *offtopic*

boxer

Příspěvek od boxer »

tej Prahe spejeme

Už i ty? :lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

boxer píše:Nemusí se to dělat hned formou napadání,že pane Sekale.
Boxere já zde nikoho nenapadám, pouze jsem snad přijatelnou (někdy i s nadsázkou) formou vyjádřil svoje stanovisko k tématu.. Toť vše..

Jinak ve světle tvých posledních reakcí dost dobře nechápu, PROČ jsi vlastně založil toto vlákno ? Co jsi očekával ? To, že se názory na úroveň jednotlivých oborových periodik (ať už tištěných nebo nebo netových) budou různit, je snad pochopitelné.. Tak proč to "rozhořčení" ? :roll:

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Čo sa tyka časopisov, spominam si na jeden velkohuby slovensky projekt ,ktory mal kratke trvanie a ku ktoremu prispel velkou mierou aj jeho "sefredaktorko najvacsi" (Kto pozna Alinka z MAFStory, tak vie ako to vyslovit)...v malej hifi komunite nas urazal uplne zbytocne.. No a ja uz si ani nemozem spomenut na nick toho najvacsieho a ani na meno casopisu...

R.I.P.

PS: A aby som nezabudol, uroven casopisu bola graficky na vysokej urovni, ale bol to iba reklamny platok s parametrami opisanymi na krabiciach....

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Podezřívavost některých nicek je až chorobná :-)

Odpovědět